My Community

Sitenizi tanitin => Web Sitelerinden son haberler => Topic started by: admin on May 12, 2017, 03:28:58 PM

Title: Sosyal medya hesaplarınızda video paylaşarak Para kazanın - Pub.birool.com
Post by: admin on May 12, 2017, 03:28:58 PM
Yayıncı Sayfası : Pub.birool.com

Video Portalı : Birool.com

Site Konusu : Sosyal medya hesaplarınızda video paylaşarak Para kazanın - Pub.birool.com

Site Açılış Tarihi : Kasım 2014

Site Tanıtım Mesajı : Pek çok sistem sosyal medya hitini kabul etmezken ya da üyelik iptali nedeni sayarken yepyeni bir platform sunuyorum sizlere.

Facebook, Twitter, Google+Plus ve Instagram; profil, grup veya sayfalarınızda videolar paylaşarak kazanç elde bileceğiniz sistem.

Sistemin 7/24 Telefon/Mail/Online desteği bulunmaktadır. Ve hesabınızdaki para 50 Lira olduğu anda ödeme talep edilebileceksiniz.

Facebook, Twitter ya da Instagram sayfalarından para kazan (https://pub.birool.com)mak isteyenler için mükemmel bir platformdur.

2014 Yılından bu güne kadar sosyal medyada video paylaş kazan platformlarından ayakta kalan tek sistem. Para kazandıran siteler (https://pub.birool.com) arasında en çok tercih edileni.

Sayımlar anlık ve Mobil/PC adedi olarak panele yansımaktadır. Sadece Facebook, Twitter, Google+Plus ve İnstagram üzerinden gönderilen izlenmeler sayılmaktadır.

İnternetten para kazan (https://pub.birool.com)mak istiyorsanız, hiç vakit kaybetmeden pub.birool.com sayfasına ziyarette bulunabilirsiniz.