My Community

Sitenizi tanitin => Web Sitelerinden son haberler => Topic started by: admin on May 01, 2019, 10:01:12 PM

Title: İzmir İline Özel İftar Takip Çizelgesi
Post by: admin on May 01, 2019, 10:01:12 PM
İzmir İline Özel İftar Takip Çizelgesi

İzmir ülkemizin en gelişmiş sahil şehirlerinden birisidir. Bugün 4 milyon nüfusu ile İstanbul ve Ankara ilinden sonra en kalabalık şehir olma özelliğini taşır. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi İzmir ilinde de 6 Mayıs 2019 pazartesi günü ramazan bayramı başlayacak. 4 Haziran 2019 Salı günü sona erecek. Ramazan ayında insanlar İftar Vakitleri (https://www.iftarsaati.org/) takip etmekte zorlanırlar. İftar vaktine ne kadar kaldığını hatırda tutmak telefona alarm sistemi takılır. Vakit azaldıkça sizi uyarabilir. İzmir iftar vakti (https://www.iftarsaati.org/iftar-saati/izmir-icin-iftar-vakti) öğrenmek için herkes gibi siz de iftarsaati.org adresini kullanabilirsiniz. Site yılın 365 günü Türkiye’nin 81 ili ve ilçelerinin namaz vakitlerini vermektedir. İl ve ilçe seçmeniz durumunda il ve ilçe bazında günlük, haftalık ve aylık bazda bölgenizin namaz vakitlerine ulaşabilirsiniz.

Iftarsaati.org sitesinde bölgenizin bayram namaz saatlerine ulaşabilirsiniz. Bayram namaz saatlerini il ve ilçe bazında sorgulatabilirsiniz. 6 Mayıs 2019 pazartesi günü evlerimizi şereflendiren ramazan ayını coşku dolu kutlamak için siz de sitemizle tanışın. Sitemiz her kesimden insana hitap etmektedir. Yemek tarifleri bölümü özellikle ev hanımlarına hitap eden bölümdür. Bu bölümde ev hanımları yemek yapma ve yemek pişirme konusunda ustalaşmalarını sağlar. Bu bölümde ülkenin farklı bölgelerine özel yüzlerce çeşit yemek tariflerine ulaşabilirsiniz. Yemek tarifleri oldukça kolay bir dille yazılmıştır. Tarifler görsel resimlerle ve içeriklerle zenginleştirilmiştir. Herkesin anlayacağı dille yazılan yazılar büyük bir titizlilikle incelenerek yanına alındı.

Iftarsaati.org sitesinde yer alan sağlıklı yaşam bölümünde sağlıklı yaşam sırlarını sizler için paylaştık. Zayıflama isteyip de bunu başaramayanlar sitemizden okuyacakları yazılarla kısa sürede zayıflayabilir. Vücuda zarar veren tüm besin guruplarını yazı dizilerimizi takip ederek öğrenebilirsiniz. Şifalı bitkilerin tılsımlı dünyasına bu siteden giriş yapabilirsiniz. Denenmiş ve faydası olmuş bütün yöntem ve teknikler bu sitede masaya yatırdık. Ziyaretçilerin sitemizden maksimum verim elde etmesi ve uzun süre sitemizi ziyaret etmesi için farklı kategori alanlarında özgün ve güncel yazılar hazırladık. Sitemize her gün düzenli olarak içerik eklenmektedir. Sitemiz durağan yerinde sayan sitelerden değildir. Kendini sürekli yenileyen, çağdaş ve modern sitelerden birisi haline gelen sitemiz kısa sürede ülke genelinde en çok ziyaret edilen ve bilinen sitelerden birisi haline geldi. Çok fonksiyonlu olarak sitemizi kullanabilirsiniz. Sitemizde yer alan kategoriler zaman geçtikçe zenginleşerek yeni kategoriler ekleyeceğiz.  Sizlere daha iyi hizmet vermemiz ve sitemizin güçlenmesi için mutlaka sitemizi ziyaret etmelisiniz.