Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - admin

Pages: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 143
1021
Web Sitelerinden son haberler / Beylikdüzü Temizlik Şirketi
« on: December 14, 2019, 09:16:19 PM »
Beylikdüzü Temizlik Şirketi

   Beylikdüzü temizlik şirketi içinde Yeşil Temizlik firmasının yeri ve önemi büyüktür. İstanbul ili Anadolu ve Avrupa yakasında hizmet veren firmamız her zaman kaliteli temizlik hizmetini müşterilerimize uygun fiyata sunmaktayız. Temizlik firmamızdan hizmet alabileceğiniz hizmet alanları şunlardır: Fabrika temizliği, bina temizliği ve şirket temizliği.

Temizlik firması olarak güçlü referanslara sahibiz. Bizden memnun kalan ve bize referans olan firmalar şunlardır: Harp akademisi 22 apart temizliği Levent, Fatih belediyesi inşaat temizliği, Emsan Mutfak gereçleri cam temizliği Halkalı.

Beylikdüzü bölge halkı bizi ve yaptığımız işleri çok iyi biliyor. Kısa sürede binlerce başarılı projeye imza atan temizlik firmamız bütün işlerinde ardında mutlu müşteri kitlesi bırakmayı başarmıştır. Bu yüzden bizimle bir çalışan mutlaka ikinci defa çalışmak için bizden randevu talep etmektedir. Çok yoğun bir çalışma takvimine sahibiz. O yüzden bize temizlik işleriniz için en az 3-4 gün öncesinden haber vermelisiniz. Bizimle çalışmak için hemen bizi arayıp temizlik işi için randevu alın. Ekibimiz sizin için en uygun zamanı belirleyip o gün geldiği zaman temizlik işlerinizi yapacaktır. Temizlik işinde aradığınız ucuzluk ve kaliteyse biz buradayız siz nerdesiniz. Beylikdüzü temizlik firması olarak size bir telefon kadar uzak olduğumuzu unutmayın. Yeşil temizlik firmasına ulaşmak için aşağıdaki adresleri kullanabilirsiniz:
Eposta adresimiz: bilgi@yesiltemizlik.com
TEL: 0(216) 329 90 75
GSM: 0(536) 797 61 78


1022
Web Sitelerinden son haberler / Etiketleme Makinesi Modelleri
« on: December 09, 2019, 08:25:42 PM »
Etiketleme Makinesi Modelleri

 Etiketleme Makinesi seri ürerime geçen işletmelerin ürünlerini fiyatlandırmak için kullandığı bir makinedir.  Bu makineler işletmelere büyük ivme kazandırdı. Ürünlerin takibini yapmak ve fiyatlandırma konusunda büyük kolaylık sağlayan etiketleme makinelerini web sitemizden uygun fiyata temin edebilirsiniz.

Türkiye’de 2018 yılında faaliyete giren firmamız 14 yıllık deneyimi ile dünyaya kaliteli makineler üretmektedir. Bugün dünyan farklı ülkelerine ürünlerimiz ulaşmaktadır. Hızlı ve seri bir üretim için firmanızın ihtiyaç duyduğu Sıvı dolum makinesi, kapak kapatma makinesi, kapak sıkma makinesi, etiketleme makinesi, bal dolum makinesi, kavanoz dolum makinesi, otomatik sigara dolum makinesi, sucuk dolum makinesi, ayran dolum makinesi, çikolata dolum makinesi, süt dolum makinesi, şişe dolum makinesi, kapsül dolum makinesi, lokma dolum makinesi, otomatik dolum makinesi, parfüm dolum makinesi gibi ürünleri firmamızdan temin edebilirsiniz.

Ürünlerimizin her zaman arkasındayız. Bizden satın almış olduğunuz tüm ürünler garantilidir. Ürünle ilgili her türlü sorunlarınızı teknik ekibimiz çözmektedir. Satın aldığınız ürünleri havale ve kredi kartı ile ödeyebilirsiniz. Ürünler kargo ile kapınıza kadar getirilip kurulur. İşletmenizin ihtiyacı olan makineleri sitemizden temin edebilirsiniz.  2018 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren firmamız 14 yıllık deneyime sahiptir.  İşletmenizin ihtiyacı olan makineleri sitemizde uygun fiyata temin etmek için hemen web sitemizden ürünlerimizi incelemeye başlayın.


ARMIN PACKAGING SOLUTIONS

Telefon: 0216 387 0144
Gsm: 0543 612 0310
Web: https://arminpack.com/tr/
E-Mail: info@arminpack.com

1023
Web Site İsmi : Cevapbizde.com

Site Başlığı : Eş anlamlı kelimeler ve çok daha fazlası cevapbizde.com adresinde

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Ekim 2015

Site Tanıtımı : Cevapbizde.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet adresine hoş geldiniz. Site vasıtasıyla, aklınıza takılan her türlü sorunun en detaylı yanıtını alma fırsatı bulabilirsiniz.

Bilim, finans, emlak, müzik, oyun, tatil, spor, teknoloji, yemek tarifleri ve sağlık gibi çok sayıda kategori, bu site içerisinde sizleri bekliyor olacak. Adını saydığımız bu kategoriler ve çok daha fazlası hakkında soru cevaplar sitede mevcuttur.

Sitenin son zamanlarda en fazla ilgi çeken sayfalarından birisi de eş anlamlı kelimeler sayfasıdır. Bu sayfa içerisinde, eş anlamlı kelimeler ile ilgili son derece ayrıntılı bilgiler, ziyaretçilere takdim edilmiştir. Sayfada, onlarca eş anlamlı kelime örneğine rastlanabilir.

Eş anlamlı kelimeler nedir sorusuna en doğru yanıtı, cevapbizde.com platformu üzerinden alma şansınız vardır.

Aklınıza herhangi bir soru mu takıldı? Hiç vakit kaybetmeden cevapbizde.com isimli internet adresine girişinizi yapın. Ve buradaki 'BİR SORU SOR' adlı menüye tıklayınız. Site vasıtasıyla dilediğiniz soruyu rahatça sorabilirsiniz. Soracağınız sorular, işin uzmanları tarafınca ve en özenli biçimde yanıt bulur.

Nedir sorusuna en güzel yanıtları, siz de pek çok kişi gibi cevapbizde.com ile birlikte alın. Online bilgi, eğitim ve soru cevap sitesi olarak faaliyetlerini sürdüren bu siteyi, sevdiklerinize de mutlaka tavsiye ediniz.

Sık güncellenen içeriği, doyurucu cevapları, gözü yormayan sade tasarımı ile büyük beğeni toplayan CevapBizde adlı platforma herkesi bekliyoruz.

1024
Web Sitelerinden son haberler / Kaliteli Sunucular Nereden Kiralanır?
« on: November 28, 2019, 07:13:19 PM »
Kaliteli Sunucular Nereden Kiralanır?

Kiralık sunucu hizmetini internet üzerinden temin etmek için firma ayrışın girdiyseniz ve karşınıza çıkan firmaların içinde en uygun fiyatı veren firmayı seçtiyseniz büyük bir yanlışa imza attınız demektir. Sunucu kiraladıktan sonra sunucu ile ilgili sıkıntı çektiğinizde firmanın sizin ne kadar yanınızda yer alacağı önemlidir.  Sizi kaderinize terk edecek firmadan uygun fiyata sunucu kiralasanız ne çıkar. Dedicated server ve Vds kiralama işinden sonra müşterilerini bir an olsun yalnız bırakmayan meric firmasını bu açıdan gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Meric firmasına ve ürünlerine Meric.net.tr internet adresinden erişim sağlayabilirsiniz. Sunucu kiralama işinde pişmanlık yaşamak istemiyorsanız bizden mutlaka sunucu kiralamalısınız.

1025
Web Sitelerinden son haberler / En Sevilen Başarı Hikayeleri
« on: November 27, 2019, 08:24:28 PM »
En Sevilen Başarı Hikayeleri

Başarı hikayeleri hepimizi derinden etkileyen hikaye guruplarıdır. Birçok başarı hikayesi aslında yaşanmamıştır. Kişiye yön vermek, içindeki gizil gücü ortaya çıkarmak, kendine olan güven duygusunu ayağa kaldırmak için uydurulmuş hikayelerdir. Başarı hikayeleri insanları neden derinden etkiler. Çünkü kişi daha önce başarıya ulaşmak için bir mücadele etmiş ve pes etmiştir. Pes ettiği için kendisine kızgındır. Fakat bir türlü başarılı olacağına inanmaz. Çünkü umudu kırılmış ve başarılı olacağına ilişkin inancı kaybolmuştur. Başarı hikayelerinde kişinin zor şartlar altında çalışıp başarılı olması hoşuna gider. İçindeki kızgınlığına kızar ve kendine gelir. Bu kişi bu şartlar altında başarmışsa bende başarabilirim der ve yeni denemeler yapar. Bu güç ve ilhamla başarı elde eder.

Morfikir sitesi olarak başarısız olmuş, mutsuz, yolunu kaybetmiş insanlara umut olmaya, ışık olmaya adadık kendimizi. Bu yüzden sağlam ve kaliteli içerik üretmek için kendimize söz verdik. Sitemizi ziyarete gelen kişiler için bir zaman kaybı olmak istemedik. İçindeki umutları yeşertmek istedik. Bu yüzden editör arkadaşlarımız web sitemize günde 8-10 içerik eklemek yerine 3-4 tane olsun sağlam olsun, insanlar için anlamlı olsun ve özel olsun dedik. Bu yüzden sitemizde az, öz ve kaliteli içerikleri paylaşmaya özen gösterdik.

Morfikir sitemizde editörler içerik tararken her zaman tek kaynağı referans almadı. Her zaman alanında otoriter kişilerin görüşleri alınarak yazı dizileri oluşturuldu. Örneğin çocuklarda davranış bozukluğu konusunu yazı dizimizde ele alacağımız zaman bu konuda uzman çocuk psikologu, sınıf öğretmeni , rehber öğretmen gibi çocuklarla çok haşir neşir olan ve bu sektörün içinde olan kişilerin görüşleri alınarak hazırlandı. Bu yüzden yazılarımızdan her zaman okurlarımız maksimum fayda sağlamıştır.  Lüks otel odasında viski yudumlayarak fakirliği anlatan roman yazarlarından olmadık. Bu yüzden bütün paylaşımlarımızda kendinizden bir parça bulabilirsiniz. Sitemize ulaşmak, paylaşımlarımızı incelemek için siz de Morfikirler.com internet adresimize tıklayın.  Sitemizin gelişmesi için yazı dizilerimizi her gün düzenli okuyup, yazı dizimizin altına yorum yazmayı unutmayın. Sitemizi aktif olarak kullanmak için internet tarayıcınıza bizi eklemeyi unutmayın. Bir başka yazı dizisinde görüşmek üzere hoşça kalın.

1026
Web Sitelerinden son haberler / Kazandıran İşler
« on: November 27, 2019, 07:44:49 PM »
Kazandıran İşler

Kolay kredi çekebilmek için ihtiyacınız olan tek şey kredi notunuzun yüksek olmasıdır. Kredi notunuz düşükse kredi çekmeniz çok zordur. Kredi notu ise bankalarla olan daha önceki ilişki durumunuzdur. Ödemelerinizi zamanında yapıp yapmadığınız, borcunuzun olup olmadığı, kazancınızın yeterli düzeyde olup olmadığına bakılarak size kredi notu verilir. Kredi notu nedir, nasıl yükseltilir, kredi notunu düşüren durumlar nelerdir, kredi notu kısa sürede nasıl yükseltilir, kredi notu düşük olanlara kredi veren bankalar hangileri gibi konularda bilgi sahibi olmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Web sitemize Kolaykredi.info adresinden bağlanabilirsiniz. Web sitemiz faydalı bir site olup her gün güncellenen aktif bir ekonomi sitesidir.

1027
Site İsmi : Techwarn.com

Site Konusu : Türkçe teknoloji haberleri Techwarn.com adresinde

Domain Kayıt Tarihi : 03 - 2014

Tanıtım ve Açıklamalar : Teknoloji dünyasında yaşanan gelişmeleri yakından takip etmek istiyorsanız, tam olarak doğru adrese gelmiş bulunuyorsunuz. Techwarn.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren Türkçe teknoloji haberleri sitesi ile birlikte, teknolojiye dair birbirinden çarpıcı içeriklere kolayca ulaşabileceksiniz.

Sitede teknoloji adına adeta yok yok! Mobil dünyasından bilgisayarlara, oyunlardan uygulamalara kadar ilginizi çekebilecek türlü türlü Türkçe teknolojik gelişmeler burada sizleri bekliyor olacak.

Techwarn.com platformunun dili İngilizce idir. Dolayısıyla, bu siteye girenler; hem keyifle teknoloji içerikli paylaşımlara gözatabilecek, hem de bir yandan İngilizce pratik yapacaktır. Sitede zaman zaman Fransızca, İtalyanca ve Türkçe konu başlıkları da görebilirsiniz. Adeta uluslararası bir teknoloji platformudur burası.

Sitenin en sevilen kategorilerinden birisi, HOW TO adlı kategoridir. How to kelimesinin Türkçe karşılığı, bildiğiniz gibi 'NASIL' idir. Kategori içerisinde, bilgisayarınızı nasıl en iyi şekilde koruyabileceğinizi, en iyi oyun bilgisayarlarını nasıl seçebileceğinizi, sizi gizlice izleyen cihazları nasıl tespit edebileceğinizi, nasıl güvenli bir biçimde araba kullanacağınızı ve fazlasını görebilirsiniz. Siteyi beğenirseniz, sevdiklerinize de mutlaka tavsiye ediniz.

1028
Web Sitelerinden son haberler / OSGB İstanbul - Kaleosgb.com.tr
« on: November 27, 2019, 05:47:37 PM »


Web Site İsmi : Kaleosgb.com.tr

Site Başlığı : OSGB İstanbul - Kaleosgb.com.tr

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : 02 / 2014

Site Tanıtımı : Kale OSGB, 2005 yılından bu yana, çalışma bakanlığından almış olduğu yetki neticesinde, faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir.

Sizlere Kale OSGB hakkında bilgiler vermeden evvel, OSGB kelimesinin açılımını belirtmek isterim. OSGB kelimesi, ortak sağlık güvenlik biriminin açılımıdır.

Örneğin bir işletme çalışanlarının, iş güvenliği ve iş sağlığı ile ilgili eğitim alması gerekiyor. İşte bu noktada devreye, OSGB İstanbul hizmeti sunan Kale OSGB girer. Kale OSGB, sektörün öncü firmaları arasında yer almaktadır. Ve 15 yılı aşkın süredir, çok sayıda işletmeye çözüm ortağı olmuştur.

İlk yardım eğitimlerinden tutun yangın tatbikatlarına, iş sağlığı eğitimlerinden iş güvenliği eğitimlerine, risk analizinden mobil sağlık taramasına, iş yeri hemşiresi hizmetinden patlamadan korunma ile ilgili dökümanlar hazırlamaya kadar pek çok ihtiyacınızı buradan en iyi şekilde karşılama fırsatı bulabilirsiniz.

İSG İstanbul linkine tıklayarak, Kale OSGB firmasını ve sunduğu hizmetleri daha yakından tanıyabileceksiniz.

Adres: İOSB Mahallesi İsdök Sanayi Sitesi Sosyal Tesis Binası Kat: 2 No: 10 Başakşehir - İSTANBUL
Telefon Numarası: 0212 485 80 80

1029
Web Sitelerinden son haberler / Esenyurt Beyaz Eşya Servisi
« on: November 25, 2019, 08:49:52 PM »
Esenyurt Beyaz Eşya Servisi

Esenyurt beyaz eşya servisi denilince ilk olarak adı sayılan firma olmaktan dolayı çok gururluyuz. Esenyurt bölge halkına yıllardır beyaz eşya yetkili servisi olarak hizmet veren firmamız kurulduğu günden bu yana ilkelerinden hiçbir zaman taviz vermemiştir. Sağlam iş, uygun fiyat ve hızlı teslimat ilkesi ile hizmet veren firmamız, müşterilerimizin mağdur olmaması için 1.sınıf kalite hizmet sunmaktadır. Bizi aradığınız zaman ekibimiz size en yakın takvimde uğrar. Cihazınızı önce incelemeye alır. Cihazın arızası tespit edilir. Arıza yapan bölüm önce tamir edilir. Tamir edilmeyen bölümlerde parça değişimi yapılır. Yedek parçayı da bünyesinde bulunduran firmamız her zaman müşterilerine uygun fiyat sunmuştur. Firmamıza ulaşmak için siz de herkes gibi Beyazesyaustasi.com bağlantısını kullanabilirsiniz.

1030
Instagram hesap dondurma işlemi nasıl yapılır?

Herkese merhabalar. Bugün sizlere çok özel bir teknoloji sitesinden söz edeceğim. Bu site ile birlikte, konu başlığımızda da belirtmiş olduğumuz gibi instagram hesap dondurma işleminin nasıl yapılacağını öğrenme fırsatı bulabileceksiniz.

Instagram hesabınızı geçici bir süre boyunca kullanmamaya karar verdi iseniz, hesabınızı kolayca dondurabilirsiniz.

Osmangazi köprüsü ücreti de yine bu site üzerinde ziyaretçilerle paylaşılmıştır. İstanbul ve İzmir arasındaki mesafeyi tam dokuz saatten üç buçuk - dört saate kadarindiren Osmangazi Köprüsü, kullanıcılarının büyük beğenisini toplamış durumda.

Lpg fiyatları nedir diye merak ediyorsanız, bu hususta da sizlere tavsiye edebileceğim web adresi, hiç şüphesiz teknobilgi.net şeklindedir. Herkese sevgilerle

1031
Power Enerji, Güneş Paneli ile Güneş Enerjisi Elektrik Üretimi ve güneş enerjili tarımsal sulama, tesla solar çatı üstü güneş enerjisi ev, bina, fabrika elektrik üretimi ile solar panel satışı yapan solar enerji firmasıdır.
Firmamız, yenilenebilir enerji kaynaklarından olan Güneş Enerjisi ve Rüzgar Enerjisi ne dayalı elektrik üretimi sistemleri kurulumları yapmaktadır. Gelecek nesillere temiz ve güvenilir bir dünya bırakma hedefindeyiz.

Web: Powerenerji.com

E-Mağaza: satis.powerenerji.com


Power Enerji Solar Enerji Firması

Yenilenebilir Enerji Kaynakları olan Güneş Enerjisi ve Rüzgar Enerjisi ne dayalı enerji üretim sistemleri yapan firmamızın başlıca faaliyet alanları aşağıdadır.

Güneş Paneli ile Güneş Enerjisi Elektrik Üretimi sistemleri; Güneş ışığında yer alan Fotonların güneş paneli yüzey alanına düşmesi ile panel hücrelerinde meydana getirdiği elektriksel akımların birleştirilerek elektrik üretilmesinin genel adıdır.



Güneş Enerjisi ile üretilen enerji farklı alanlarda kullanılabilir. Bu nedenle kullanım alanları şöyledir.

    Akülü (Bataryalı) Off Grid Güneş Enerjisi Elektrik Üretimi
    Şebeke Uyumlu Çatı Üstü Güneş Enerji Sistemi ( On Grid )
    Ges; Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Santralleri ( Enerji Tarlaları)
    Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemleri
    Güneş Enerjili Tabela Aydınlatma Sistemleri
    Güneş Enerjili Kamera Güvenlik Sistemleri
    Güneş Enerjili Trafik Uyarı Levhaları

Solar Paket Akülü (Off Grid) Güneş Enerjisi Elektrik Üretimi

Off Grid yani Akülü (Bataryalı) Güneş Enerji Sistemleri; Güneş Paneli, İnverter, Şarj Kontrol Ünitesi ve Batarya (Akü) den oluşur. Bu sistemlerin çalışma mantığı şöyledir.
Güneş Paneli enerji üretir, üretilen enerji şarj kontrol ünitesi ile batarya grubuna şarj edilir. Depolanmış Enerji İnverter ile 220 Volta çevrilerek elektrikli aletlerin çalıştırılması sağlanır.

Güneş Enerji Sistemleri fiyatı, maliyeti, kurulumu, Güneş Paneli

Off Grid Akülü Solar Enerji Sistemlerde Kullanılan Ürünler Nelerdir?

    Güneş Paneli
    Akü (Batarya)
    İnverter
    Şarj Kontrol Ünitesi
    Solar Kablo ve Konnectörler

Off Grid Akülü Sistemler Nerelerde Kullanılır

Off Grid yani Akülü Güneş Enerjili Elektrik Üretim Sistemleri hiç elektrik olmayan yerlerde tercih edilir. Batarya grubuna üretilen enerjinin depolanması nedeniyle güce elektrik kullanımı bataryalara depolanmış enerji üzerinden yapılmaktadır.

Off Grid Akülü Solar Enerji Sistemleri Kullanım Alanları Nelerdir?

    Bağ Evleri
    Yayla Evleri
    Dağ Evleri
    Karavanlar
    Tekneler
    Kulübeler
    Çoban Evleri
    Avcı Kulübeleri
    Arıcılar
    Kampçılar


Çatı Üstü Güneş Enerjisi Elektrik Üretimi (On Grid)


2018 yılı itibari ile Evler için çatı üstünde güneş enerjisi elektrik üretimine onay verilmiştir. Artık evin elektrik ihtiyacı için çatıda güneş paneli ile güneş enerjisi elektrik üretimi kurulabilir, ihtiyaç fazlası elektrik elektrik dağıtım kurumuna satılabilir.

Güneş Enerjisi Elektrik Üretimi Nedir? Nasıl Yapılır? Maliyeti? Fiyatı

Evler için maxsimum 10 Kw Çatı üstü güneş enerjisi sistemi kurulabilir. Elektrik dağıtım kurumu ile anlaşma yapılması durumunda 10 yıl boyunca üretim fazlası elektriği elektrik dağıtım kurumuna satabilirsiniz. Ticari bir işlem olmasına rağmen elektrik satışından KDV ve Gelir vergisi muhafiyeti olduğundan bu vergileri ödemeyeceksiniz.
Elektrik tüketimi ve elektrik faturası (TL) dikkate alınarak eviniz için 3kw, 5kw, 7.5kw ve 10 kw sistem kurmanız mümkündür.

İş yerleri ve fabrikalar için 10 kw sınırlaması yoktur. Fabrikalar elektrik tüketimi ve çatı alanları dikkate alınarak yasal sınırları içinde istedikleri kadar büyüklükte sistem kurabilirler.




Çatı Üstü Güneş Enerji Sistemlerinde Kullanılan Ürünler Nelerdir?

    Güneş Panelleri
    On Grid İnverter
    Çiftyönlü Elektrik Sayacı
    Takip Sistemi
    Konstrüksiyon
    Solar Kablo ve Konnectör

Çatı Üstü Güneş Enerji Sistemleri Kullanım Alanları Nelerdir?

Çatı üstü güneş enerjisi sistemleri çatı alanları dikkate alınarak aşağıdaki alanlarda kurulabilir.

    Evler
    Apartman Ortak Kullanımı
    Fabrikalar
    İş Yerleri
    Okullar
    Hastaneler
    Avmler
    Kamu Kurumları

Güneş Enerjili Tarımsal Sulama

Tarımda kullanılan elektrikli pompaların güneş panelinin ürettiği enerji ile çalıştırılmasına denilmektedir. Artan Mazot Maliyetleri ve Yüksek gelen Elektrik Faturaları üreticileri Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemlerine yöneltti.

Güneş Enerjili Sulama Sistemi Fiyatı



Bu nedenle üreticiler, daha az maliyetli olduğu ve sadece kurulum maliyeti ile 25 Yıl Ekonomik Ömre sahip olduğu için Güneş Paneli ile çalışan Güneş Enerjili Sulama Sistemleri Kurmaya başladılar.
1Hp (Beygir) pompalar ile 150 Hp ye kadar tüm pompalar güneş enerjili sulama sistemi ile çalıştırılmaktadır. Güneş Enerjili Sulama Pompası Dalgıç Pompa Güçleri şu şekildedir. 0.75 kw ( 1 Hp ), 1.1 kw ( 1.5 hP,) 1.5 kw ( 2 Hp ) 2.2 kw ( 3 Hp ), 3 kw ( 4 Hp), 4 kw , 5.5 kw ( 7.5 Hp ) , 7.5 kw (10 Hp), 11 kw, 15 kw ( 20 Hp), 18 kw ( 24 Hp ), 22.5 Kw ( 30 Hp ), 30 Kw ( 40 Hp ), 37 kw ( 50 Hp ), 45 kw ( 60 Hp ) , 55 kw ( 75 Hp ), 75 kw ( 100 Hp )




Güneş Enerjili Sulama Sistemi Faydaları

- Sadece Kurulum Maliyeti vardır. Extra bir bakım maliyeti yoktur. Mazot maliyeti ve Elektrik faturası gibi sürekli sürekli maliyet çıkarmaz.
- Doğru ürünler ile iyi bir sistem kurmanız durumunda 25 Yıl Ekonomik Ömre Sahiptir.
- Türkiye iklimi ve enerji maliyetleri dikkate alındığında yatırım maliyetini 4,5 - 5 yılda çıkarmaktadır. Sistem maliyetini 5 yılda amorti eder.
- Sulama Dönemleri olan Nisan - Eylül Ayları arasında her gün kullanabilirsiniz. Sistemlerimiz, bulutlu havalarda dahi çalışmaktadır.
- Türkiye Coğrafi şartları düşünüldüğünde Günlük Kesintisiz olarak 9 saat kullanabilirsiniz.
- Mevcutta bir pompanız var ise başka bir işleme/maliyete gerek olmaksızın güneş enerjili sulama sistemine dönüştürülebilir.
- Güneş Enerjili Sulama Sistemleri Kurulumunda kullanılan Güneş Panelleri için 10 Yıl Verimlilik Garantisi Veriyoruz. Ayrıca Kurulumunu yaptığımız sistemler için 2 YIL Servis Garantisi Sunuyoruz.
- Sürekli artan akaryakıt maliyetleri ve yüksek gelen elektrik faturaları göz önüne alındığında neden daha fazla para harcayasınız ki?

Güneş Paneli Satışı

Güneş Paneli, başta Monokristal ve Polikristal olmak üzere esnek güneş paneli, halfcut solar panel de dahil olacak şekilde Güneş Paneli satışını e-mağazamız satis.powerenerji.com adresinden yapmaktayız.

Monokristal Güneş Paneli Fiyatı


Polikristal Güneş Paneli

10 Watt ile 385 watt arası tüm polikristal güneş paneli ürünlerimizi incelemek için satis.powerenerji.com/Gunes-Paneli-Fiyati/polikristal

Solar Enerji Sistemleri Ürün Satışı

E-Mağazamız satis.powerenerji.com da tüm yenilenebilir enerji solar ürünleri bulabilirsiniz.

    Güneş Panelleri
    İnverterler
    Şarj Kontrol Ünitesi
    Jel Akü
    On Grid İnverter
    Solar Kablo
    Konnectör
    Rüzgar Türbini
    Dalgıç Pompa
    Güneş Enerjili Tarımsal Sulama
    Jeneratör
    Solar Aydınlatma Sistemleri
    Solar Pompa Sürücü

Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretimi

Rüzgar Türbini ile Rüzgar Enerjisi elektrik üretimi, Rüzgarın hareket enerjisini elektrik enerjisine çeviren sistemlerdir.

Rüzgar Türbini Nasıl Çalışır

Rüzgar Türbinleri, alternatör kapasitesine göre elektrik üretimi sağlamaktadır. Örneğin 500 Watt 12 Volt Rüzgar Türbini optimal rüzgarda örn: 10m/s (Rüzgar Türbini çalışma aralığı 2m/s – 20m/s ) de saatte 500 watt elektrik üretebilir. Bu nedenle kendi ihtiyacınız için, ihtiyacınıza uygun rüzgar türbini seçmelisiniz.
Rüzgar Türbini ile Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretimi için Gerekli olan Malzemeler Nelerdir?

    Rüzgar Türbini
    Rüzgar Türbini Şarj Kontrol Sistemi
    Rüzgar Türbini Frenleme Sistemi
    Akü Grubu (Bataryalar)
    İnverter
    Rüzgar Türbin Direği
    Kontrol Panosu


Rüzgar Türbini Satışı

E-Mağazamız satis.powerenerji.com da tüm yenilenebilir enerji rüzgar türbini ile ilgili ürünleri bulabilirsiniz.

    400 Watt Rüzgar Türbini
    500 Watt Rüzgar Türbini
    750 watt Rüzgar Türbini
    1000 watt (1 kw) Rüzgar Türbini
    1500 watt (1.5 kw) Rüzgar Türbini
    2000 watt (2 kw) Rüzgar Türbini
    4000 watt (4 kw) Rüzgar Türbini

Jeneratör Satışı

Jeneratör ihtiyacınız için dizel, benzinli, kabinli ve mobil jeneratör seçeneklerimiz ile ihtiyacınıza uygun jeneratörü E-Mağazamız satis.powerenerji.com da bulabilirsiniz.

kabinli dizel, benzinli jeneratör fiyatı

    Dizel Jeneratör
    Benzinli Jeneratör
    Kabinli Jeneratör
    Mobil Jeneratör
    2.el Jeneratör

Pompa Satışı

Tarımsal sulamada kullanılan sulama pompaları E-Mağazamız satis.powerenerji.com da bulabilirsiniz. Bu sayede ihtiyacınıza uygun pompayı en uygun maliyetle alabilirsiniz.

    Dalgıç Pompalar
    Yatay Pompalar
    Jet Pompalar
    Solar Pompalar

UPS Kesintisiz Güç Kaynağı Satışı

Ups Kesintisiz Güç Kaynakları nı E-Mağazamız satis.powerenerji.com da bulabilirsiniz. Bu sayede ihtiyacınıza uygun ups kesintisiz güç kaynağını en uygun maliyetle alabilirsiniz.

    Online Ups Kesintisiz Güç Kaynakları
    Offline Ups Kesintisiz Güç Kaynakları
    Evler için Ups Kesintisiz Güç Kaynakları
    İş yerleri için Ups Kesintisiz Güç Kaynakları
    Hastane Ups Kesintisiz Güç Kaynakları

Solar Enerji Bayilikler Veriyoruz

Güneş Enerjisi, Rüzgar Enerjisi, Solar Enerji, Güneş Paneli, Jeneratör Bayii Arıyoruz.
Power Enerji olarak sunduğumuz hizmetleri ve satışını yaptığımız ürünleri TÜRKİYE genelinde pazarlama ve kurulum yapacak bayiler arıyoruz.

Güneş Enerjisi Paneli Fiyatı

Hangi Alanlarda Bayilik Veriyoruz ?

    Güneş Paneli
    İnverter ( On Grid İnverter – Off Grid İnverter)
    Solar Pompa Sürücü
    Çatı Üzeri Güneş Enerji Santrali
    Güneş Enerjili Tarımsal Sulama Sistemleri Kurulumları
    Dalgıç Pompalar
    Rüzgar Türbinleri
    Jel Aküler
    Off Grid ( Şebeke Bağlantısız) Güneş Enerjisi Sistem Kurulumları
    On Grid ( Şebeke Bağlantılı)Güneş Enerjisi Sistem Kurulumları
    Jeneratörler ( Dizel – Benzinli ) ( 1kVA- 300 kVA)
    UPS Kesintisiz Güç Kaynakları

En önemlisi de BAYİLERİMİZE yukarıda yer alan Ürünler ve Hizmetler için TEKNİK DESTEK sağlıyoruz.
Kimler ile Çalışmak İsteriz ?

    Elektrik Sistemleri üzerine çalışan (Tesisat , Mühendislik , Enerji vs. Firmaları)
    Sulama Sistemleri üzerine Çalışan Firmalar ( Damala sulama, yağmurlama sulama sistemleri vs.)

Bayilerimize Nasıl İmkanlar Sunuyoruz ?

    Bayilik verdiğimiz ürünleri ( Güneş panelleri, Solar aküler, inverter, solar pompa, jeneratör, altyapı malzemeleri vs.) İskontolu olarak müşterilerimize sunuyoruz. Buradaki iskonto oranımız % 10 – %20 arasında değişmektedir.
    Bayilerimizi bulundukları ilde-ilçede müşteri bulabilir müşterilerine hizmet verebilirler. Doğrudan bize ulaşan müşterilerimizi bulundukları ildeki Bayilerimize yönlendireceğimizi taahhüd ederiz. Bayimiz olan firma o ilde tek olacaktır. Tarafımızdan O ilde başka kişilere/firmalara ürün satılmaz.
    Reklam Desteği ( Web Sitemizde Bayi Adı Adres – Telefon -Mail bilgileri yayınlanır)

POWER ENERJİ

İnternet adresi: https://www.powerenerji.com
E-Mağaza: https://satis.powerenerji.com
E-mail: info@powerenerji.com
Telefon - Whatsapp: 0532 745 27 63

1032
Web Sitelerinden son haberler / Bursa Evden Eve Taşımacılık
« on: November 17, 2019, 03:38:16 PM »
Bursa Evden Eve Taşımacılık

Bursa evden eve tasimacilik firmaları içinde en uygun fiyata hizmeti Elit evden eve nakliyat firmasından alabilirsiniz.  Elit evden eve nakliyat firmasından parça eşya taşımacılığı, büro ve iş yeri taşıma hizmetleri, evden eve nakliyat, şehir içi nakliyat, şehirlerarası nakliyat gibi hizmetleri alabilirsiniz. Elit evden eve nakliyat firmasına Bursaevdenevenakliyatvar.com adresinden erişim sağlayabilirsiniz. Nakliyat işi ciddi bir iştir. Bunun bilincinde olan elit nakliyat taşımacılık işi için hiçbir masraftan kaçınmamıştır. Son teknolojik cihazlar ve alanında uzman ekiple sorunsuz hizmet vermeye devam ediyor. Nakliyat konusunda pişmanlık yaşamak istemiyorsanız hemen siz de elit evden eve nakliyat firmasını tercih etmelisiniz.

1033
Sosyal İlişkilerde En Çok Yapılan İletişim Hataları - Ömer TERZİ


Sosyal ilişkilerde en çok yapılan hatalar iletişim kaynaklıdır. İletişim hataları, kişileri sıklıkla büyük anlaşmazlıklara sürükleyerek ilişkinin ömrünü tüketen problemlerin temeli olabilmektedir. Akademisyen ve İletişim Uzmanı Ömer Terzi ilişkilerde yapılan iletişim hatalarını sıraladı.

 
Sosyal ilişkilerde, aile içinde ve evliliklerde çok sık tartışmalar, anlaşmazlıklar olabilmekte. Son derece doğal olan bu durum kimi zaman anlaşmazlıklarda kurulan cümleler son derece yıkıcı ve yıpratıcı olabiliyor. Anlık öfkelere yenik düşüp karşımızdaki kişiye duyduğumuz sevgi ve saygıyı hiçe sayan kritik iletişim hataları yapabilmekteyiz.

 
PROBLEMİN GÜN YÜZÜNE ÇIKMASINI ENGELLEYİN!

İlişkide sevgi, saygı, güven ve haz ilkeleri çok önemlidir. Bu dört ilkeyi ilişkilerde sağlamak anlamlıdır. Sen diliyle hitap etmek, suçlayıcı ifade etmek, cezalandırıcı bir şekilde ifade etmek, birbirinin ebeveyni pozisyonuna geçmek, hayatı paylaşmaktan öteye geçmek gibi kavramlar iletişim hatalarıdır. Bireyselliği korumak gerekmektedir. İlişkide yapılan bir diğer hata iç içe olmaktır. İlişkideki bir problemi başka biriyle (aile üyeleri, arkadaş) paylaşmak ve dışarıya taşımak yerine ilişki içinde çözüme kavuşturulmalı. Aksi takdirde problem dışardan müdahale ile büyüyüp, yanlış yönlere çekilebilir ya da başka bir sorunda bu problem tekrardan gün yüzüne çıkabilmektedir.


KARŞINIZDAKİ KİŞİYİ SUÇLAMAKTAN SAKININ!

Karşı tarafı suçlamaktan kaçının. Bir problem karşısında ilişkide haklı ya da haksız aramak yerine birbirinin duygu ve düşüncelerini anlamak önem taşımaktadır. Sosyal ilişkilerde sadece tek bir tarafı suçlamak, sorunu karşı tarafa yüklemek bir diğer iletişim hatasıdır. Sürekli olarak geçmişte yaşanmış olayları konuşmak sizi ileriye taşımayacaktır tam tersine ilişkideki sorunları kısır döngü içerisine sokabilmektedir. Geçmişte yaşanan problemleri geçmişe yönelik iletişim ile birlikte geçmişte bırakmak ilişki için en sağlıklı olandır. İlişkide bireyin haklarına ve kendi benliğine saygı duymak ve onun haklarını ihlal etmemek gerekmektedir. Tartışma esnasında karşı tarafın zayıf yönlerini, hassas olduğu noktaları bilerek o kişiyi bu yönlerden kırmaya çalışmak, bireyin değerlerine saldırmak, hakaret etmek bireyin özgüvenini sarsmakla beraber ilişkideki saygıyı da zedelemektedir.


SEVGİNİN DÜŞMANI: ELEŞTİRMEK

“Eşinin ihtiyacını, beklentilerini arayıp bulmak, orta noktada buluşmak yerine, kendi hayat senaryosunu karşı tarafa empoze edenler sorunlar karşısında müvekkilini, suçlu ya da suçsuz olduğunu düşünmeden, körü körüne savunan avukatlar gibi davranırlar. Oysa evlilikte hâkim gibi olmak, ortada bir problem olduğu zaman “Acaba eşim haklı mı?” diye düşünebilmek sağlıklı bir iletişim için şarttır. Evlilikte “Seni seviyorum” dan daha güzel bir söz varsa o da “Sen haklısın” diyebilmektir. Eşlerin gerektiğinde sorunlar karşısında birbirlerine “Sen haklısın” diyememesi zıtlaşmayı körükler ve sorun ne olursa olsun, eşler birbirinin kişiliğini sorgulamaya başlar.


İLETİŞİM HATALARINI ÖNLEMENİN PRATİK YOLLARI!

• Empati yapmaya çalışın. Kendi duygularınızı, düşüncelerinizi hatta kırıldığınız noktaları ifade ederken doğru söylemlerde bulunmanız ve kendinizi anlatabilmeniz için empati kurmak çok önemlidir.
• Yüksek ses tonu ile konuşmayın, hakaret etmeyin.
• İş, arkadaş ve aile ilişkilerinizde özür dilemekten kaçmayın.
• Yaşamdan ve iletişimden beklentilerinizi berberce uyumlu bir biçimde belirleyin. Her ilişkide problemler olabilir diye düşünmelisiniz. Karşı taraftan sürprizler ve sevgi beklentisinde olmayın.
• Geçmişi gündeme getirmeyin, getirecekseniz de sakin olun. Aslı önemli olan ise anı yaşamaktır unutmayın.
• Kötü ve olumsuz konulara odaklanmayın. Aksi halde yaşanacak sevgi dolu zamanların önüne geçmiş olursunuz.
• Yaşanan sorunlar karşısında soruna dair konuşmamak, içinize atmak sorunun büyümesine sebep olur. Sakin biçimde duygu ve düşüncelerinizi paylaşmaktan ve uzman desteği almaktan çekinmeyin.

www.omerterzi.com                                       

www.youtube.com/omerterzi1       


1034
Web Sitelerinden son haberler / Porsche yedek parça
« on: November 12, 2019, 10:06:51 PM »
Porsche yedek parça

Dünyanın en pahalı araba guruplarından birisi olan Porsche araçlarda en büyük sorun her zaman yedek parça sorunu olmuştur. Böylesine pahalı ve özel aracın orijinal yedek parçasını bulmak her zaman sorun olmuştur. Porsche marka araçların yedek parça sorununu ortadan kaldırmak için size iyi bir site önerebiliriz. Önerdiğimiz sitede bütün marka araçların Yedek parça uygun fiyata temin edebilirsiniz. Porsche yedek parça siparişi vermek için hemen siz de Parcayedek.com internet adresine bağlanın. Sitede satılan ürünler % 100 orijinal olup her ürün garantilidir.  Beğenmediğiniz ürünü 14 gün içinde iade edebilirsiniz. Siparişleriniz aynı gün içinde kargoya verilir.

1035
İş Güvenliği Firma Seçimi Nasıl Yapılır?

İş güvenliği firmaları seçerken ince eleyip sık dokumalısınız. İş yerinde çalışanlarınıza iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerini verecek olan firmanın bu konuda deneyimli olması gerekir. Başarılı projelere imza atmış olan firmalarla çalışmalısınız. Firma olarak işini sallamayan, ciddiye alan ve kaliteli eğitim ve sunum yapan firmaları tercih etmelisiniz. Bu konuda size kale osgb firmasını tavsiye ederiz. Firmayı eşsiz ve değerli kılan en önemli özelliği güler yüzlü olması, ilkelerinden taviz vermeden hizmet vermesi ve işini ciddiye almasıdır. Kale osgb firması hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için Kaleosgb.com.tr internet adresini kullanabilirsiniz. İnternet sitesinde tüm detaylara anında ulaşabilirsiniz.

Pages: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 143