Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - admin

Pages: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 142
1036
Web Sitelerinden son haberler / Aktif Kontör Bayiliği Başvurusu
« on: October 08, 2019, 03:15:27 PM »
Aktif Kontör Bayiliği Başvurusu


Günümüzde zaman tasarrufunun amaçlandığı uygulamalar arasında ilk olarak aktif kontör işlemi gelmektedir. Müşterilerin çok kıymetli zamanını çalmadan, çok kısa sürede kontör satışı yapan site pek çok bölgenin ilgi odağı oldu. Parça kontör bayilik işlerinde sektörün en iyisi olma yolunda ilerleyen sitenin başarı öyküleri saymakla bitmiyor.

Kontör, her telefon kullanıcısının düzenli ihtiyacıdır. Bu da kontör bayiliğini çok cazip hale getiriyor. Çünkü her an alıcısı oluyor. Eğer bir işletmeniz varsa kaliteli bir şirketten bayilik alarak iş potansiyelinizi rahatlıkla arttırabilirsiniz. Aktif Kontör bu bakımdan sektörün lideri konumunda…

Aktif Kontör Bayiliği Başvurusu

Aktif Kontör on yılı aşkındır parça kontör bayilik hizmeti veriyor. Türkiye’nin her yerinde aktif 10.000’in üzerinde bayisi bulunuyor.

Başarının Sırrı Müşteri Memnuniyeti

Başarılı bir parça kontör bayisi nasıl olunur? Başarının ilk unsuru müşteri memnuniyetidir. Müşteri memnuniyetini kazanmayı başaran firmalar bu site gibi başarıyı da yakalayacaktır.

Güven Unsuru ile Hedefe Yaklaşmak

Site müşterileri ile arasında oluşmakta olan karşılıklı güven bağı sayesinde hedefine her geçen gün biraz daha yaklaşmayı başarıyor.

http://aktifkontor.net

1037
Web Sitelerinden son haberler / Uygun Fiyata Kristal Cam Spotlar
« on: October 07, 2019, 09:55:06 PM »
Uygun Fiyata Kristal Cam Spotlar

Kristal Cam Spotlar kullanımı son günlerde oldukça arttı. Evlere estetik görüntü katan kristal cam spotlar aynı zamanda evlerimizin güvenliğini sağlamaktadır. Evlerde yer alan priz ve fiş noktaları küçük çocuklarımız için büyük tehlike taşır. Anne ve baba olarak evlerde güvenlik önlemlerini almak bize düşer. Priz ve fiş noktalarının güvenliğini sağlarken aynı zamanda evinize harika bir görünüm katmak için kristal cam spotlar kullanabilirsiniz. Kristal cm spot fiyatlarına göz atmak için bizlere Aydinlatmadunyam.com internet adresinden ulaşabilirsiniz.  Kaliteli ve orijinal ürünleri uygun fiyata satan firmamızdan 150 lira ve üzeri alışveriş yaptığınızda kargo bedelini biz karşılıyoruz. Beğenmediğiniz ürünü de anında iade edip paranızı geri alabilirsiniz.

1038
Web Sitelerinden son haberler / Kasap Dolabı Onarımı
« on: October 07, 2019, 09:04:35 PM »
Kasap Dolabı Onarımı

Kasap dolabı tamiri işini hızlı bir şekilde yapan yetkili servisimiz kasap dolap tamir işinin dışında market dolabı tamiri, sütlük soğutucu tamiri, buz makinesi tamiri, çiğ köfte dolabı tamiri, pasta dolabı tamiri, buzdolabı tamiri yapılmaktadır. Firmamız 35 yıldır İstanbul Avrupa yakasında bölge halkının tamir ve onarım konusunda en çok tercih ettiği firma olmuştur. Firmamıza Buzdolabitamir.com internet adresimizden erişim sağlayabilirsiniz. Firmamız 35 yıllık deneyim ve tecrübesi ile tamir ve onarım işlerini kısa sürede yapmaktadır. Uygun fiyat ve garantili hizmet anlayışı ile sizlere hizmet veren firmamızla bir an önce tanışıp kasap dolap tamir işinizi çözüme kavuşturabilirsiniz.

1039
Site ismi : Volkanbolat.com

Site hakkında başlık : Dijital sanat ve Mersin fotoğraf çekim hizmetleri - Volkanbolat.com

Domain kayıt tarihi : Haziran 2015

Site sahibi ile ilgili bilgiler : Volkan Bolat, 2019 yılında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Ana Sanat Dalından mezun olmuştur. Bolat, şu anda Dijital Sanat ve yeni dönem reklamları üzerine çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Site ile ilgili açıklamalar : Volkanbolat.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoş geldiniz. Site vasıtasıyla, Mersin fotoğraf çekim hizmetleri sunan Volkan Bolat'ı yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz.

Volkanbolat.com platformu içerisinde, Volkan Bolat tarafınca gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgi ve görseller sizleri bekliyor olacak.

Mersin fotoğraf çekim hizmetlerinden yararlanmak adına, siz de hiç vakit kaybetmeden Volkan Bolat resmi internet adresi olan volkanbolat.com içerisine giriş yapabilirsiniz.

Dijital sanat çalışmalarıyla büyük beğeni toplayan Volkan Bolat ile iletişim kurmak adına, 0507 146 71 93 numaralı telefonu hemen arayınız. Arzu edenler, volkanbolat.com platformundaki iletişim sayfası üzerinden form doldurarak da Volkan Bolat'a ulaşabilir.

Volkan Bolat'ın sosyal medya hesapları aşağıdaki gibidir:

https://twitter.com/volkanbolat
https://www.pinterest.com/volkanbolat/
https://www.behance.net/volkanbolat
https://www.linkedin.com/in/volkanbolat/
https://www.instagram.com/volkanothing/

1040
           SEYAHAT EDİP PARA KAZANMAK VE GEZGİN OLMAK HAYAL DEĞİL

   Son yıllarda işinden ayrılıp dünyayı gezmeye başlayan birçok kişinin hikayelerini haberlerde ve sosyal medyada görmeye alıştık. Genellikle üniversite mezunu olan ve beyaz yakalı hayata bir baş kaldırış ile yola çıkan bu kişiler hakkında en çok merak edilen şey nasıl geçindikleri ve “işsiz” kaldıkları halde dünyayı gezmek için nereden para buldukları. Bu kişilerin bazıları sadece bir dönem uzun bir tatil yapıp yaşadıkları şehir ve benzer işlere dönseler de bazıları bunu yaşam biçimi olarak benimsiyor. İşte tam burada devreye meslekler üstü bir olgu olarak “Digital Nomad” kavramı giriyor.

   “Digital Nomad” Türkçe karşılığı ile “Dijital Göçebe” olmak teknolojinin gelişmesiyle ortaya çıkan bir Uzaktan Çalışma şekli. Bu sistemde çalışanlar laptop, elektrik ve internet olduğu sürece mekan bağımsız olarak her yerden çalışıp para kazanabiliyorlar. Tasarım, yazılım, yazarlık gibi işler dijital göçebelik kavramı altında sık görülen branşlar olmakla birlikte aslında yapabilecekleriniz tamamen size ve yaratıcılığınıza kalmış. Özellikle yabancı dil bilenler için freelance hizmetler verebileceğiniz birçok uluslararası platform bulunuyor. Bu hazır platformlarda profilinizi oluşturabilir ve kişisel beceri ve deneyimlerinizi kullanıp çeşitli servisler sağalayarak para kazanabilir, istediğiniz ülke ve şehirden işlerinizi yönetebilirsiniz.

   Türkiye’de bu trendin en yeni ve başarılı temsilcilerinden biri Duygu Akalın. ODTÜ İnşaat Mühendisliği mezunu ve sportif latin dansları antrenörü. İstanbul’da 3 yıl inşaat sektöründe çalıştıktan sonra yarattığı “Vovidi” markası ile çok farklı bir alanda hayalleri doğrultusunda yolunu çizmeye başladı. Vovidi.com blog sayfası üzerinden hem İngilizce hem Türkçe olarak seyahat ettiği yerlerle ilgili bilgilendirici içerikler paylaşıyor. Kendi blogu dışında çeşitli platformlar üzerinden yurtdışındaki bir çok firmaya ve web sitesine yazarlık yaparak gelir elde ediyor.

   Deniz kenarında bir şezlongta, ormanda bir bankta ya da güzel manzaralı bir kafede çalışmayı kim istemez. Üstelik çalışma zamanınız, yeriniz, iş ortamınız, etrafınızdaki kişiler tamamen sizin seçiminiz. Vovidi’nin kurucusu Duygu Akalın aynı zamanda bu çalışma şeklinin yaratıcılığı artırdığına ve yeni işler üretmenizde de size ilham verdiğine inanıyor. Vovidi markası yalnızca bir gezi blogu ve vlogu olmanın dışında aynı zamanda seyahat tabanlı projeler üretiyor ve önemli tur firmalarıyla ortaklıklar kuruyor.

   Vovidi’nin yakın zamanda tamamladığı projelerden biri de “Nomad Cruise” isimli projeydi. Çeşitli bloggerların Vovidi organizasyonu ile bir araya geldiği proje hem Yunan Adaları, vizesiz gemi turları ve detayları hakkında faydalı bilgiler vermesi hem de Türkiye’de bir ilke imza atması ile büyük ses getirdi. “Türkiye'de İLK! Ünlü BLOGGER' larla Yunan Adaları Gemi Turunda Neler Yaptık?“ isimli videoyu izleyerek hem proje hem de gemi turu hakkında detayları öğrenebilirsiniz.

    Son projesi kapsamında Mikonos, Santorini, Patmos, Girit gibi adaları gezen Vovidi,  “Vizesiz Yunan Adaları Turu ve Gemi Seyahati Hakkında Merak Edilen Herşey“  isimli yazısında hem Yunan Adaları tur seçenekleri, hem yurtdışı çıkış işlemleri hem de adalardaki hayat hakkında bilgi veriyor. Bembeyaz evleri ve romantik atmosferi ile Santorini, eğlenceli hayatı, muhteşem gün batımı ve dinamik ruhu ile Mikonos, sakin ve huzurlu Patmos keşfedilmeyi bekliyor. Tarihi dokusu, kültürü ve muhteşem yemekleri ile Girit ise adeta ayrı bir ülke ve mutlaka gezilmesi gereken Yunan Adaları’ndan biri. Vovidi’nin deyimiyle: “Ege Denizi muhteşem bir deniz ve bence dünyada eşi benzeri yok. Yunan Adaları birbirlerinden farklı konseptleriyle gerçekten görülmeye değer.“

   Mikonos, Santorini gibi Yunan adaları dünyada çok popüler olmakla birlikte Vovidi’nin kurucusu Duygu favorisinin Sakız Adası olduğunu ve hala değişmediğini her fırsatta dile getiriyor. Sakız Adası’nda tarih, güzel plajlar, doğa, şahane yemekler, sıcakkanlı insanlar, kısacası herşey birarada! Üstelik İzmir Çeşme’den sadece yarım saatlik bir yolculuk ile Sakız Adası’na geçmek mümkün.

   Vovidi Sakız Adası’nda kaldıkları otelin Yunan sahibi ve Türk eşi ile keyifli bir söyleşi yaparak Sakız Adası’nı ve gezilecek görülecek yerleri anlatmayı tercih etmiş ve ortaya izlemesi keyifli bir röportaj çıkmış. Sakız Adası’nı merak ediyorsanız “Sakız Adası Seyahat Önerileri - Yerel Röportaj“ videosunu izleyebilir ve bu güzel adaya ufak bir haftasonu kaçamağı planlayabilirsiniz. Ayrıca “Sakız Adası Gezilecek 15 En Güzel Yer, Plajlar ve Tarihi Köyler“ yazısını okuyarak Sakız Adası’nda yapabilecekleriniz hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

   Sıradan gezi rehberlerinden farklı olarak Vovidi adlı Gezi rehberi sitesinin paylaşımlarında, yerel halktan ipuçları ve herkesin çok bilmediği özel gezi önerileri bulmak mümkün. Sakız Adası seyahat planları yapanlar için Vovidi’nin özel tavsiyesi ise şu şekilde: “İlk ziyaret sırasında tavsiye edilen ve benim de aynı şekilde önereceğim tur rotası güney ve orta bölümler. Adanın en güzel koylarının ve en etkileyici tarihi köylerinin bu alanda toplandığını söylemek mümkün. Adayı gezmenin en rahat yolu ise araba kiralamak.”

   Vovidi ve kurucusu Duygu’nun yaşam tarzı aslında başka bir hayatın mümkün olduğunun kanıtı niteliğinde. Seyahat edip para kazanmak ve gezgin olmak aslında bir hayal değil. Yeter ki bu yolda gereken sabrı gösterin, daima kendinizi geliştirin, doğru adımları atın ve asla pes etmeyin. Herkese hayalleri doğrultusunda mutlu ve bol seyahatli bir hayat dileriz!...

Türkiye'de İLK! Ünlü BLOGGER' larla Yunan Adaları Gemi Turunda Neler Yaptık?

1041
Site İsmi : Dhaberscripti.com

Site Konusu : Hazır Haber Yazılımı - Dhaberscripti.com

Domain Kayıt Zamanı : Haziran 2013

Tanıtım ve Açıklamalar : Haber siteniz, profesyonel bir görünüme kavuşsun ister misiniz? Cevabınız evet ise, hiç vakit kaybetmeden Dhaberscripti.com isimli internet adresini ziyaret edin. Ve buradan sitenize en uygun haber yazılımını seçme şansı yakalayın.

Ülkemizde aktif olarak yayın hayatını sürdüren yüzlerce, belki de binlerce haber sitesi mevcut. Bu kadar fazla sayıda haber sitesi arasından ön plana çıkmak adına, kaliteli bir haber scripti sahibi olmak, olmazsa olmaz şartlar arasındadır. Bu haber scripti ihtiyaçlarınızı karşılamak için, sizlere tavsiye edebileceğimiz en iyi platformlardan birisi, Dhaberscripti.com şeklindedir.

Herhangi bir haber yazılımı satın almadan evvel, aklınıza takılan sorular olursa dhaberscripti.com adresindeki Sık Sorulanlar bölümüne girebilirsiniz. Bu bölüm üzerinden, kafanıza takılan sorulara yanıt bulamaz iseniz, 0216 541 02 14 numaralı telefonu arayınız. Telefon üzerinden, müşteri temsilcileri size en kapsamlı şekilde yardımcı olacaktır.

İyi bir haber yazılımı arıyorsanız, artık hangi adrese başvurmanız gerektiğini biliyorsunuz. Yeni bir haber sitesi kurmayı planlayanları ya da hazır bir haber sitesi olup, tasarımından memnun olmayan site sahiplerini dhaberscripti.com adresine bekleriz.


1042
Web Sitelerinden son haberler / Zebra perde imalatı - Tokgöz Perde
« on: October 07, 2019, 05:52:03 PM »
Firma ismi : Tokgöz Perde

Web site adı : Zebraperdeimalati.com

Site hakkında başlık : Zebra perde imalatı

Alan adının kayıt edildiği ay ve yıl : Kasım 2018

Site ile ilgili açıklamalar : Tokgöz Perde, yaklaşık 15 yıldır perde imalatı gerçekleştirmekedir. 15 yıllık süre zarfında, gerek yurt içine, gerekse de yurt dışına perde sunan firma, sektöründe önemli bir yere sahiptir.

Siz de gerek bireysel, gerekse de kurumsal perde ihtiyaçlarınızı karşılamak adına, hiç tereddüt etmeksizin Tokgöz Perde ile iletişim kurabilirsiniz. Firmaya ulaşmak adına girebileceğiniz sitelerden birisi de, zebraperdeimalati.com şeklindedir. Bu site vasıtasıyla, firmanın üretmiş olduğu perdeler ile ilgili önemli bilgiler almanız mümkün olabilir.

Baskılı Zebra Perde, Desenli Zebra Perde, Plise Zebra Perde, Bambu Zebra Perde, Çizgili Zebra Perde, Simli Zebra Perde, Karartma Zebra Perde ve Düz Zebra Perde gibi çok sayıda farklı zebra perde modeli üreten Tokgöz Perde firması, mükemmel bir müşteri memnuniyet oranı yakalamıştır.

Birinci sınıf kalitede ürünleri, avantajlı fiyatları, geniş ürün yelpazesi ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile müşterilerinin beğenisini kazanan Tokgöz Perde ile siz de mutlaka çalışınız.

Zebra perde imalatı denildiği zaman Türkiye dahil birçok ülkede ilk olarak akla gelen isimlerden biri, Tokgöz Perde'dir.

Telefon: 0544 527 70 85
   
Adres: Karlıtepe Mahallesi Akça Sokak Mavi Saray Apartmanı 2/2 Kartal - İstanbul

1043
Web Sitelerinden son haberler / Saç Sakal Nerede Ektirilir
« on: October 03, 2019, 09:34:08 PM »
Saç Sakal Nerede Ektirilir

Saç ekimi nerede yaptırılır diye internetten sorgulama yaptığınızda karşınıza yüzlerce klinik merkezinin adresi çıkacaktır. Fiyat araştırması yapıp gözünüzü kapatıp bir sağlık merkezine gitmek doğru değildir. Saç ve sakal ekim işi ciddi bir iştir. Bu yüzden Bıyık ekimi yapacak olan ekibin sağlam, klinik merkezinin de son derece temiz ve hijyenik olması gerekir. Ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak için siz de este saç ekim merkezi internet adresimizi kullanabilirsiniz. Kliniğimizin internet adresine Estemodahair.com bağlantısından ulaşabilirsiniz. Kliniğimizde saç ekimi başta olmak üzere sakal ekimi, kirpik ekimi, lazer epilasyon ve estetik operasyon alanlarında hizmet vermekteyiz.

1044
Kaliteli ve Hesaplı Yangın Söndürme Sistemleri

Ardan yangın söndürme firması olarak 2011 yılından bu yana insanların güvenli bir şekilde yaşaması için mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda müşterilerimize Yangın tüpü dolumu, yangın tatbikatı eğitimi, otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın ekipmanları, yangın söndürücü cihazlar satarak evlerinde oluşabilecek olası bir yangını önceden engelliyoruz. İstiyoruz ki kimsenin canı yanmasın. Yangınlarda can ve mal kaybı yaşanmasın. Bu yüzden bütün imkanlarımızı kaliteli ve hesaplı Yangın Söndürme Sistemleri satışı için seferber ettik. Bize ve kaliteli yangın söndürme sistemlerimize Ardanyangin.com internet adresinden ulaşabilirsiniz. Ürünlerimiz orijinal ve garantilidir. Siparişlerinizi aynı gün kargoya veren firmamız sizlere güvenilir ortamlar tasarlamak için hizmet vermeye devam ediyor.

1045
Kerastase saç bakım ürünleri satış noktası


Müşteri memnuniyetini öncelik olarak gören kuaför salonunun başarılı çalışmaları herkesin dikkatini çekiyor. Suadiye erkek kuaförü olarak hizmet veren salon her geçen gün adını duyuruyor. Öncelikle müşterilerinin isteğini ve görüşünü alan kuaförde tecrübe doğrultusunda gerçekleştirilen başarılı çalışmalar her kesime hitap ediyor. Hizmette uzun yıllar elde ettiği başarılar ile yoluna devam eden ve hala bu başarısını sürdüren firma berber deneyimini bir de bizim farkımızla yaşayın diyor.

Erkek Kuaföründe Yeni Açılım

Saç ve sakal stillerinden erkek saç bakım ürünlerine kadar pek çok hizmeti bulabileceğiniz firma sizlere kaliteli ve keyifli zamanlar sunmaktadır. İstanbul çocuk kuaförü, Suadiye erkek kuaförü, İstanbul sakal bakım ürünleri ve İstanbul kerastase saç bakım ürünleri gibi pek çok konuda hizmet vermektedir.

Gent’s İstanbul olarak, Kadıköy İstanbul’da müşterilerine hizmet vermeye devam ediyoruz. Yenilikçi saç modelleri ve ilginç tasarımlarıyla büyük beğeni toplayan firmamız, alanında uzman ve tecrübeli kuaför kadrosuyla hizmet vermektedir. Müşterilere karşı sürekli tutumlar sergileyen kuaför ekibi, istediğiniz saç ve sakal şeklini sizlere sunmaya özen gösteriyor. Nezih salonuyla da dikkat çeken işletmemiz, kalitesinden asla ödün vermemeye devam ediyor.

https://www.gentsistanbul.com/

1046
Web Sitelerinden son haberler / Toptan Kontör Bayiliği
« on: September 29, 2019, 08:10:51 PM »
Toptan Kontör Bayiliği


Kontör bayiliği çok önemli bir kazançtır. Çünkü bütün telefon kullanıcıları aktif olabilmek için kontör yüklemek zorunda, her ay da bunu düzenli yapmak durumundadırlar. Bu yüzden herhangi bir işlemeniz varsa güvenilir toptan kontör bayiliği veren bir şirketten destek alabilir, iş potansiyelinizi arttırabilirsiniz.

Toptan kontör Satış Bayiliği Veren Şirketler
Toptan Kontör adlı şirket, on yılı aşkın süredir bu alanın lideri konumunda bulunuyor. Türkiye’nin her yerinde 10.000’in üzerinde bayisi yer alıyor. Bunlar geniş hizmet yelpazesiyle fark yaratıyor.

Güvenilir Bayilik Avantajı
Şirketten bayilik alarak özel yazılım sistemleri üzerinden toptan kontör satışı, HGS yükleme, Abonelik aktivasyonları, fatura ödemeleri ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

https://www.toptankontor.web.tr/

1047
Web Sitelerinden son haberler / TL Yükleme Bayiliği
« on: September 29, 2019, 07:52:43 PM »
TL Yükleme Bayiliği


TL yükle sitesi müşterilerinin memnuniyetini son derece önemsemektedir. Site çıkmış olduğu yolda başarıyı müşterilerinin memnuniyetini kazanarak elde edeceğine inanmakta. Müşteri memnuniyeti sayesinde bulunduğu seviyeye gelen ve çıtayı çok daha yükseklere çıkararak zirveye ulaşmak isteyen sitenin bazı ilkeleri bulunmakta…

İlkeler Doğrultusunda Başarının Zirvesi
Site kendisine belirlediği bazı ilkeler ile bulunduğu konumdan çok daha iyi yerlere ulaşabilmek adına yoğun çaba sarf etmekten geri kalmıyor. İlkelerini ve hedefini hep tetikte tutan site öncü olma yolunda da hızla ilerlemeye devam ediyor.

Kaliteli Hizmet Anlayışı ve Karşılıklı Güven
Karşılıklı güven sağlayarak kalitesini an ve an arttıran sitede işlem yapmak son derece kolay.

https://www.tlyukle.com.tr/

1048
Web Sitelerinden son haberler / Parça Kontör Bayilik Sistemi
« on: September 29, 2019, 07:29:13 PM »
Parça Kontör Bayilik Sistemi


Kontör, telefonların işlevlerini yerine getirmesi için temel kaynaktır. Modeli, markası her ne olursa olsun bütün telefonlarda arama yapabilmek, mesaj atabilmek, internete bağlanabilmek için kontöre ihtiyaç vardır. Bu da parça kontör bayiliğini çok büyük bir avantaja dönüştürüyor.

Parça kontör Bayiliği Veren Şirketler
Eğer bir işletmeniz, bir dükkanınız veya marketiniz varsa kaliteli bir şirketten bayilik alabilir, parça kontör satışı yapabilirsiniz. Bu konuda Parça TL Kontör adlı şirket uzun yıllardır üst düzey işlere imza atıyor.

Parça TL Bayi Sistemi
Parça TL Kontör adlı şirketin Türkiye’nin her yerinde bulunan binlerce bayisi arasına katılabilir, parça TL satışıyla hem gelirinizi hem müşteri potansiyelinizi rahatlıkla arttırabilirsiniz.

https://www.parcatlkontor.com.tr

1049
Web Sitelerinden son haberler / Paket Kontör Bayiliği
« on: September 29, 2019, 07:15:15 PM »
Paket Kontör Bayiliği


Telefon günümüzde her hanede birkaç tane olan, en yaygın iletişim aracıdır. Bütün telefonların işlevlerini yerine getirebilmeleri için kontöre ihtiyaç vardır. Bu yüzden de kontör bayiliği çok karlı bir iştir. Eğer sizin de herhangi bir işletmeniz varsa kaliteli bir şirketten bayilik alabilir, sektörde yer edinebilirsiniz.

Kontör Bayiliği Veren Yerler
Paket kontör satışı konusunda bayilik veren en güvenilir şirket Paket Kontör olarak öne çıkıyor. 2007 yılından bu yana sektöre yön veren şirketin Türkiye genelinde binlerce bayisi bulunuyor ve iş ortaklarına benzersiz olanaklar tanıyor.

Paket kontör ve Fatura Ödeme Bayiliği
Şirketten bayilik alarak paket kontör satışı yapabilir, fatura ödeme merkezi olarak işlev görebilirsiniz.

https://www.paketkontor.com.tr/

1050
Web Sitelerinden son haberler / Kredi Kartı ile Kontör Yükle
« on: September 29, 2019, 06:53:03 PM »
Kredi Kartı İle Kontör Yükle


Mobil Yükle olarak, telefon GSM hatlarına TL yüklemesi ve kontör aktarımı gibi çeşitli hizmet seçeneklerimiz bulunmaktadır. Alanında yetkin ve öncü firma olan Mobil Yükle firması olarak, yüksek kalite standartları çerçevesinde hizmet vermeye devam etmekteyiz. Kalitemizden asla ödün vermeden siz değerli müşterilerimize yardımcı olmaya devam etmekteyiz.

Yüksek Kaliteli Güvenilir Hizmet
Mobil Yükle olarak, parça kontör yüklemesi ve telefon hatları arası mobil TL transferini sizler için en güvenilir şekilde yapmaya devam ediyoruz. Sizlerden aldığımız geri dönüşler eşliğinde de her geçen gün kendimizi geliştiriyoruz.

Parça Kontör Bayilikleri
Geniş ve zengin hizmet yelpazemizde parça kontör bayilikleri de bulunmaktadır. Türkiye genelinde parça kontör bayilikleri verilecektir. Kontör yükle seçeneğimizle hizmetinizdeyiz.

https://www.mobilyukle.com.tr/

Pages: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 142