Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - admin

Pages: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 143
1066
Web Sitelerinden son haberler / Parça Kontör Bayilik Sistemi
« on: September 29, 2019, 07:29:13 PM »
Parça Kontör Bayilik Sistemi


Kontör, telefonların işlevlerini yerine getirmesi için temel kaynaktır. Modeli, markası her ne olursa olsun bütün telefonlarda arama yapabilmek, mesaj atabilmek, internete bağlanabilmek için kontöre ihtiyaç vardır. Bu da parça kontör bayiliğini çok büyük bir avantaja dönüştürüyor.

Parça kontör Bayiliği Veren Şirketler
Eğer bir işletmeniz, bir dükkanınız veya marketiniz varsa kaliteli bir şirketten bayilik alabilir, parça kontör satışı yapabilirsiniz. Bu konuda Parça TL Kontör adlı şirket uzun yıllardır üst düzey işlere imza atıyor.

Parça TL Bayi Sistemi
Parça TL Kontör adlı şirketin Türkiye’nin her yerinde bulunan binlerce bayisi arasına katılabilir, parça TL satışıyla hem gelirinizi hem müşteri potansiyelinizi rahatlıkla arttırabilirsiniz.

https://www.parcatlkontor.com.tr

1067
Web Sitelerinden son haberler / Paket Kontör Bayiliği
« on: September 29, 2019, 07:15:15 PM »
Paket Kontör Bayiliği


Telefon günümüzde her hanede birkaç tane olan, en yaygın iletişim aracıdır. Bütün telefonların işlevlerini yerine getirebilmeleri için kontöre ihtiyaç vardır. Bu yüzden de kontör bayiliği çok karlı bir iştir. Eğer sizin de herhangi bir işletmeniz varsa kaliteli bir şirketten bayilik alabilir, sektörde yer edinebilirsiniz.

Kontör Bayiliği Veren Yerler
Paket kontör satışı konusunda bayilik veren en güvenilir şirket Paket Kontör olarak öne çıkıyor. 2007 yılından bu yana sektöre yön veren şirketin Türkiye genelinde binlerce bayisi bulunuyor ve iş ortaklarına benzersiz olanaklar tanıyor.

Paket kontör ve Fatura Ödeme Bayiliği
Şirketten bayilik alarak paket kontör satışı yapabilir, fatura ödeme merkezi olarak işlev görebilirsiniz.

https://www.paketkontor.com.tr/

1068
Web Sitelerinden son haberler / Kredi Kartı ile Kontör Yükle
« on: September 29, 2019, 06:53:03 PM »
Kredi Kartı İle Kontör Yükle


Mobil Yükle olarak, telefon GSM hatlarına TL yüklemesi ve kontör aktarımı gibi çeşitli hizmet seçeneklerimiz bulunmaktadır. Alanında yetkin ve öncü firma olan Mobil Yükle firması olarak, yüksek kalite standartları çerçevesinde hizmet vermeye devam etmekteyiz. Kalitemizden asla ödün vermeden siz değerli müşterilerimize yardımcı olmaya devam etmekteyiz.

Yüksek Kaliteli Güvenilir Hizmet
Mobil Yükle olarak, parça kontör yüklemesi ve telefon hatları arası mobil TL transferini sizler için en güvenilir şekilde yapmaya devam ediyoruz. Sizlerden aldığımız geri dönüşler eşliğinde de her geçen gün kendimizi geliştiriyoruz.

Parça Kontör Bayilikleri
Geniş ve zengin hizmet yelpazemizde parça kontör bayilikleri de bulunmaktadır. Türkiye genelinde parça kontör bayilikleri verilecektir. Kontör yükle seçeneğimizle hizmetinizdeyiz.

https://www.mobilyukle.com.tr/

1069
Web Sitelerinden son haberler / Parça Kontör Bayiliği
« on: September 29, 2019, 06:40:28 PM »
Parça Kontör Bayiliği


Güven, saygı ve kalite prensipleri ile sizlere en iyi hizmetlerin sunumunu gerçekleştiren firma hizmet verdiği her alanda kendini geliştirmeye ve daha iyisini yapmaya özen göstermektedir. Tüm operatörler için toptan ve parça kontör yükleme hizmeti başta olmak üzere pek çok hizmetin ve bayiliğin öncülüğünü yapmaktadır. Kontör yüklemek artık sizler için bir zorluk ifade etmemeli.

Kredi Kartı İle Ödeme
Güven prensibi ile yoluna devam eden firma sizler için sunduğu hizmetlerini tüm operatörlere yayarak daha kapsamlı bir hizmet kalitesi oluşturmaktadır. Kontör yükle butonları ile kısa sürede elde edebileceğiniz kontörler müşterilerini pek çok yönden mutlu etmektedir.

7/24 Hizmet
Her zaman kısa sürede ulaşabileceğiniz hizmetler sizlere üstün kalite ile ulaştırılıyor.

https://www.kontor.com.tr/

1070
Web Sitelerinden son haberler / Fatura ödeme bayiliği
« on: September 29, 2019, 06:30:15 PM »
Fatura ödeme bayiliği


Faturalar ev hane sahibinin düzenli olarak aldığı hizmetler karşısında ödemesi gereken ücreti ifade eder. Elektrikten suya, internetten doğal gaza pek çok fatura her ay evlere, iş yerlerine gelir. Bu aynı zamanda ödeme merkezi olarak geniş bir iş koludur.

Fatura Ödeme Bayiliğinin Getirisi
Eğer bir işletmeniz varsa sizler de fatura ödeme merkezi bayiliği alabilirsiniz. Bu konuda Fatura ödeme merkezi uzun yıllardır bu alanda öne çıkıyor ve 2007 yılından beri binlerce bayi ile hizmet veriyor.

Fatura Ödeme Merkezinden Bayilik Alımı
Fatura ödeme bayiliği vermeyi şirket, kendi özel yazılımları üzerinden, günün her saati kesintisiz hizmet ayrıcalığıyla sunuyor. Bu da sizin kalitenizi, prestijini pekiştiriyor.

https://www.faturaodememerkezi.com.tr/

1071
Web Sitelerinden son haberler / Ankara Arapça kursu tavsiye
« on: September 29, 2019, 04:54:21 PM »
Ankara Arapça kursu tavsiye

Ankara içerisinde, iyi bir Arapça kursu önerisi arıyorsanız, sizlerle bu hususta, birkaç internet adresi paylaşmak isterim. Bu siteler üzerinden, Ankara Arapça kursu tavsiye almanız mümkün olabilir. Fevzi.co/ankara-arapca-kursu-tavsiye sayfası içerisinde, okurlara, konu ile ilgili oldukça kapsamlı bilgiler sunulmuştur.

Ankara Arapça kursları sayesinde, kısa zaman içerisinde, çok iyi bir şekilde Arapça konuşma şansı elde edebileceksiniz.

Arapça dil ile yazılmış, çok sayıda kıymetli eser mevcut. Bu eserleri anlayarak okumak isterseniz, siz de hemen, güvenilir bir Arapça kursuna kayıt olunuz. Kur'an'ı en iyi şekilde anlayabilmek, iş hayatında kendinize avantaj oluşturmak, Arapça öğrenmenin faydalarından bazılarıdır.

Arapça kursu Ankara konusunda sizlere tavsiye edebileceğimiz diğer sitelerlerden bazıları: Arapcakursuankara.org ve Ankarakurslari.com şeklindedir.

1072
Web Sitelerinden son haberler / Arapça kursu Ankara
« on: September 29, 2019, 03:46:11 PM »
Arapça kursu Ankara

Günümüzde, yeni bir lisan öğrenmek, özellikle iş dünyasında çok büyük bir önem arz etmektedir. Herhangi bir iş için başvuru yapacağınız sırada, bileceğiniz bir yabancı dil, o işi almanızı sağlayabilir.

Arapça kursu Ankara ile birlikte, nitelikli eğitmenlerden Arapça eğitimleri alma şansı elde edebileceksiniz. Sunulan eğitimler ile ilgili detaylı bilgiler, cagridilokulu.com isimli internet adresi içerisinde sizleri bekliyor olacak.

Arapça kursu Ankara fiyatları yaklaşık olarak ne seviyededir diye merak ediyorsanız, bu hususta arapca.kursu-ankara.com isimli web sitesine giriş yapabilirsiniz.

Arapça kursu Ankara konusunda önemli bilgiler toplayabileceğiniz bir diğer web adresi ise, arapcakursuankara.web.tr şeklindedir. Tüm bu önerdiğimiz siteler üzerinden, Arapça kursları hakkında aklınıza takılan bütün sorulara, tek tek en detaylı yanıtları alabileceksiniz.

1073
Web Sitelerinden son haberler / Kanal Tedavisi Nasıl Yapılır
« on: September 24, 2019, 10:29:21 PM »
Kanal Tedavisi Nasıl Yapılır

Diş tedavisinde kanal tedavisi çok sık kullanılır. Diş etleri arasında kalan sinirlere kanal tedavisi uygulanır. Bu işlem çok ciddi bir işlem olup kanal tedavisini mutlaka uzman bir hekim yapmalısınız. Kanal tedavisi işlemi yaptırmak için siz de herkes gibi Hamzakeskin.com internet adresini kullanabilirsiniz. Hamza Keskin ve ekibine ait olan sağlık merkezinde  İmplant Diş teli Horlama tedavisi ve  Ortodonti işlemleri başarılı bir şekilde yapılmaktadır. Sağlık işini ciddiye alan klinik merkezi tüm işlemleri son derece temiz ve steril yerlerde yapmaktadır. Kanal tedavisi hakkında merak ettiklerinizi web sitemize bağlanarak öğrenebilirsiniz. Uzman bir ekibe sahip olan sağlık merkezinden hemen randevu alın.

1074
Web Sitelerinden son haberler / Eps Direksiyon Satışları
« on: September 24, 2019, 08:36:39 PM »
Eps Direksiyon Satışları

Eps direksiyon satış işlemi yapan firmamız direksiyon konusunda yılların vermiş olduğu bilgi ve tecrübeyi müşterilerimize aktarıyoruz. Her zaman birinci sınıf kaliteli mal satan firmamız sattığı bütün ürünleri garanti kapsamına almıştır. Hızlı ve güvenilir bir alışveriş için hemen vakit kaybetmeden web sitemizi ziyaret edin. Sitemizde yer alan ürünler orijinal olup her zaman müşterilerimize garantili bir şekilde satılmaktadır. Uygun fiyata direksiyon almak için hemen siz de web sitemizi ziyaret edin. Markası ve modeli ne olursa olsun aracınızın direksiyon ihtiyacını gelin bizim siteden alın. Kapıda ödeme seçeneği ile beğenmediğiniz ürünleri iade edebilirsiniz. Sitemize ulaşmak için Epsdireksiyon.com internet adresimizi kullanabilirsiniz.

1075
Web Sitelerinden son haberler / Linear kızak fiyatları
« on: September 24, 2019, 07:55:49 PM »
Linear kızak fiyatları

https://www.cnc-marketi.com sitemize giriş yaparak güncel Linear kızak fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürün çeşitliliği bakımından zengin seçenek sunan sitemizde tüm ürünler orijinaldir. Sitemiz güvenilir bir alışveriş kanalıdır. Sitemizden işletmenize Cnc router parçaları almak için hemen siz de Cnc-marketi.com internet adresimizi kullanın. Sitemizden verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir. Ödeme kanalı olarak havale ve eft seçeneklerini kullanabilirsiniz. Sitemiz uygun fiyata kaliteli hizmet sunan sektörün öncü firmalarından birisidir. Kaliteli ve sağlam ürünleri uygun fiyata temin etmek için hemen web sitemizi kullanın. Güvenli alışverişe başlamak, işletmenize yeni cihazlar kazandırmak için hemen sitemizi ziyaret edin.

1076
 Hukuk hakkında Doğru Bilgiye Nasıl Ulaşırsınız?

Hukuk alanında bilgi sahibi olmak için sürekli güncellenen aktif bir site bulmalısınız. Siteyi hazırlayan editörün kalitesi önemlidir. Bir yazıyı bir kaynaktan tarayıp okuyup onu yazan editörlerle bir hukuk sitesini yürütmeniz çok zordur. Hukuk sürekli değişen bilgiler içerir. Bu yüzden hukukta yaşanan değişimleri takip etmelisiniz. Değişimlerden sitenizi ziyaret edenleri haberdar etmelisiniz. Hukuk alanında doğru bilgiye ulaşmak için Kadimhukuk.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitenin editörü Ağır ceza avukatı Ankara çalışmaktadır. Ceza avukatı Ankara aktif olarak çalıştığı için hukuk alanında yaşanan gelişmeleri aktif olarak takip eder. Bu değişimleri makaleler ile okurlarına duyurur. Doğru ve güncel bilgiye ulaşmak için hemen siz de web sitemizi kullanın.

1077
Web Sitelerinden son haberler / Başüstü TAG Direği
« on: September 24, 2019, 06:57:09 PM »
Başüstü TAG Direği

 Başüstü TAG Direği karayolları standarlarında emci endüstri kuruluşu tarafından üretilmektedir. TS EN 1461 standartlarında belirtilen esaslara göre sıcak daldırma galvaniz uygulanır. Galvaniz direk üreticileri direklerin korozyon dayanımlarını arttırmak için bu yöntemi geliştirmiştir. Başüstü tag direkleri bilgilendirme, yönlendirme ve izlemeye yönelik uygulamalar için kafes, dairesel, poligon (8gen, 12gen) kesitlerden oluşan tabelalardır. Başüstü tag direği karayollarının izni ve planlaması üzerine otoyollarda çok sık kullanılır. Başüstü tag direkleri hız ve plaka tespit sistemleri için kamera direği olarak kullanılır. Başüstü tag direği hakkında bilgi sahibi olmak için emci.com.tr internet adresini kullanabilirsiniz.

1078
Site Başlığı : Fotokopi Makinesi ve Yazıcılar - Bogazicifotokopi.com.tr

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Mart 2018

Site Tanıtımı : Fotokopi makinesi arıyorsanız, tam olarak doğru adrese geldiniz. Bogazicifotokopi.com.tr isimli internet adresi içerisinde de belirtildiği gibi, buradan en avantajlı fiyatlarla fotokopi ihtiyaçlarınızı karşılama fırsatı bulabilirsiniz.

Hem eğitim hayatınızda hem de çalışma hayatınızda fotokopi makinesi modelleri bizlerin yardımcısı olan aletler olmaktadır. Günlük hayatımızda sıkça baskı ve çıktı işleri ile uğraşmaktayım. Fotokopi makinaları bu durumlarda bizlerin yardımcısı olmaktadır. Özellikle okul ve ofis gibi ortamlarda çalışan kişilerin fotokopi makinaları ile sürekli işleri olmaktadır. Fotokopi makinerinde bulunan işler için dışarı çıkmak hem vakit kaybı hem de bütçe için zararlı olmaktadır. Bu gibi durumlarda fotokopi makinesi satın almak oldukça mantıklı bir çözüm olacaktır. Fotokopi makinası satın almak istediğinizde boğaziçi doküman çözümleri firması olarak sizlere yardımcı olmaktayız.

İstediğiniz fonksiyonlara sahip olan fotokopi makinesini sizlere sunmaktayız. Satmakta olduğumuz fotokopi makinaları yapacağınız işlemlere göre farklı özelliklere sahiptir. Alacağınız fotokopi makinelerin fiyatları da bu fonksiyonel özellikleri göre değişkenlik göstermektedir. Boğaziçi doküman çözümleri firmamızda sizlere sunduğumuz ürünler oldukça uygun fiyatlara sahip olmaktadır. Hem kaliteli ürün hem de uygun fiyatları sizlere sunma hizmet anlayışını benimsemiş bir firma olmaktayız. Sadece fotokopi makinesi satışında değil fotokopi makinesi kiralamak istediğinizde de aynı şekilde uygun fiyatlar ile sizlere fotokopi makinesi kiralaması yapmaktayız.

Bazen fotokopi makinesi kiralamak satın almaktan daha uygun olmaktadır. Bu noktada firma olarak sizlerin işine yarayacak uygun olan makineyi yapacağımız kira sözleşmesi ile sizlere takdim etmekteyiz. Kiralama ya da satın alma işlemlerinden sonra karşılaşacağımız herhangi bir sıkıntı durumunda firmamız fotokopi makinelerin arızaları ile ilgilenmektedir. Ayrıca fotokopi makinelerin kurulumu firmamız tarafından gerçekleştirilmektedir.

1079
Web Site İsmi : Paxclinic.com

Site Başlığı : Bypass ameliyatı ile ilgili merak ettiğiniz soruların yanıtları

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Temmuz 2016

Site Tanıtımı : İnternette, sağlık ile ilgili ne yazık ki bir bilgi kirliliği mevcut. Bu bilgi kirliliğinin sebebi, sağlık ile ilgili makalelerin, tıp ile alakası olmayan kişilerce yazılıyor olmasıdır. Pek çok sağlık sitesi içerisinde, doktor olmayan ve tıp üzerine herhangi bir eğitim almamış kişilerin yazıları mevcut. Bu durum maalesef, insanların çeşitli hastalıklar ve tedavileri hakkında eksik ve tamamen yanlış şekilde bilinçlenmesine yol açıyor. İşte bu hususta devreye, doktor siteleri girmektedir. İnternetten herhangi bir rahatsızlık ve tedavi yöntemi ile ilgili bilgi edinmek adına, doktorların internet sitelerini ziyaret etmenizde yarar vardır.

Bugün sizlere, bypass ameliyatı ile ilgili tamamen doğru bilgilerin bir araya getirildiği paxclinic.com/bypass-ameliyati sayfasını tavsiye edeceğim. Bu sayfada yer alan bilgiler, Prof. Dr. Melih Us tarafınca hazırlanmıştır. 1988 yılında Gülhane Tıp Fakültesi’nden mezun olan Prof. Dr. Melih Hulusi US, Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi kliniğinde 1991-1996 yıllarında uzmanlık eğitimi aldı. “Tam arteryel revaskülarizasyonda orta dönem takip sonuçları” konulu tezini vererek 1996 yılında mezun oldu. 1996-1998 yıllarında aynı klinikte uzman, 1998-2001 yıllarında Yardımcı Doçent olarak çalıştı. 2001 döneminde Yüksek Öğretim Kurumu Doçentlik sınavında başarılı olarak Doçentlik ünvanını aldı. Eylül 2008 tarihinde GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Kalp Damar Cerrahi Kliniğinde Profesörlük ünvanını aldı.

Bypass ameliyatı hakkında bilinçlenmenin yanı sıra; kalp sağlığı, atar damar sağlığı, toplar damar sağlığı, varis ve sağlıklı yaşam gibi konular hakkında çeşitli yazılar okumayı arzu edenler, hiç vakit kaybetmeden paxclinic.com isimli web adresine giriş yapabilir. Herkese sağlık dolu günler dileriz.
 

1080
Web Sitelerinden son haberler / Serbest Meslek Çalışanları Burada
« on: September 22, 2019, 04:05:49 PM »
Serbest Meslek Çalışanları Burada

Serbest meslek çalışanlarının buluştuğu Herisi.com sitesinde işlerinizi kısa sürede yapacak uzman ekibe ulaşabilirsiniz. İş arayanlar bu siteye girerek ilanlara bakabilir. Sitede yer alan ilanlarla kendinize iş bulabilirsiniz. Boş vaktinizi değerlendirmek için bundan daha iyi bir fırsat olamaz. Yarı zamanlı çalışarak ciddi kazanç elde edebilir, yaşam standartlarınızı yükseltebilirsiniz. Serbest meslek erbabı birçok insan bu siteyi kullanarak iş kovalamaktadır. Serbest zamanlı çalışabileceğiniz, boş vaktinizi nakite çevirebileceğiniz iş alanlarını ve iş ilanlarını görmek için hemen web sitemizi kullanın. Web sitemize giriş yapıp kendinize özel bir profil oluşturun. Genel özelliklerinizi belirten sağlam bir profil ile insanların dikkatini çekebilirsiniz.

Pages: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 143