Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - admin

Pages: 1 ... 71 72 [73] 74 75 ... 143
1081
Web Sitelerinden son haberler / Serbest Meslek Çalışanları Burada
« on: September 22, 2019, 04:05:49 PM »
Serbest Meslek Çalışanları Burada

Serbest meslek çalışanlarının buluştuğu Herisi.com sitesinde işlerinizi kısa sürede yapacak uzman ekibe ulaşabilirsiniz. İş arayanlar bu siteye girerek ilanlara bakabilir. Sitede yer alan ilanlarla kendinize iş bulabilirsiniz. Boş vaktinizi değerlendirmek için bundan daha iyi bir fırsat olamaz. Yarı zamanlı çalışarak ciddi kazanç elde edebilir, yaşam standartlarınızı yükseltebilirsiniz. Serbest meslek erbabı birçok insan bu siteyi kullanarak iş kovalamaktadır. Serbest zamanlı çalışabileceğiniz, boş vaktinizi nakite çevirebileceğiniz iş alanlarını ve iş ilanlarını görmek için hemen web sitemizi kullanın. Web sitemize giriş yapıp kendinize özel bir profil oluşturun. Genel özelliklerinizi belirten sağlam bir profil ile insanların dikkatini çekebilirsiniz.

1082
Web Sitelerinden son haberler / En Kaliteli Wordpress Botları
« on: September 17, 2019, 03:12:31 PM »
En Kaliteli Wordpress Botları

Wordpress botları ile web sitenizi aktif hale getirmek istemez misiniz? Sitenizi canlı tutmanız için size harika bir fırsat sunuyoruz. Çok yoğun emek harcamadan kısa sürede birden çok sitenize otomatik içerik ekleyebilirsiniz. Kaliteli bir wordpress botunu Wbots.net internet adresinden temine edebilirsiniz. Kaliteli wordpress botlarını uygun fiyata sunan site sattığı botlar ile web sitesi sahiplerinin işlerini kolaylaştırmaya devam ediyor. Wordpress botları ile sitenize her gün düzenli olarak içerik eklensin. İçerik kaç günde birkaç tane eklenmesi gerekiyorsa talimat vererek ekleme yapabilirsiniz. En kaliteli botları sitemizi takip ederek temin edebilirsiniz. İnternet dünyasında site içeriklerini kontrol etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

1083
Web Sitelerinden son haberler / Yabancı Dizi İzlemenin Basit Yolu
« on: September 14, 2019, 09:27:59 PM »
Yabancı Dizi İzlemenin Basit Yolu

Yabancı dizi izlemenin en basit yolu onlinedizi.net sitesini kullanabilirsiniz. Size önerdiğimiz site tamamen ücretsiz bir sitedir. Sitenin imkânlarından yararlanmak için siteye üye olmanıza gerek yoktur. Siteye direk giriş yapıp izlemek istediğiniz Yabancı diziler seçip hemen izlemeye başlayabilirsiniz. Diziler birinci sınıf ses ve görüntü kalitesinde yüklendi. Dizilerin birçoğu Türkçe dublaj olmakla beraber bazı diziler Türkçe alt yazılıdır. Sitede izlemek istediğiniz dizi yoksa site yönetimine bunu bildirmeniz durumunda en kısa sürede siteye bu diziler eklenir. Çalışmayan bölümleri site yönetimimize bildirin. Yabancı dizi keyfini donmadan takılmadan yaşamak için hemen siteye giriş yapın. Sizi de yabancı dizi izleme sitemize bekliyoruz.

1084
Açılış Organizasyonu - Gökkuşağı Organizasyon İstanbul

Gökkuşağı Organizasyon; başta açılış organizasyonu olmak üzere pek çok sayıda organizasyon hizmetini, müşterilerine en iyi şekilde sunmaktadır. Güler yüzlü hizmet anlayışı, deneyimli personelleri, avantajlı fiyatları ve geniş hizmet yelpazesi ile büyük beğeni toplayan Gökkuşağı Organizasyon, sektöründe önemli bir yere sahiptir.

Siz de açılış organizasyonu hizmetinden yararlanmak isterseniz, hiç vakit kaybetmeden, firma ile iletişim kurabilirsiniz. Firmaya ulaşmak adına gokkusagiorganizasyon.com isimli internet adresine giriş yapınız. Site vasıtasıyla, Gökkuşağı Organizasyon firmasının tüm hizmetlerini en detaylı biçimde inceleme şansı elde edebilecek, ayrıca sunulan hizmetlere dair yüzlerce fotoğrafa keyifle gözatabileceksiniz.

Çocuğunuz için kusursuz bir sünnet organizasyonu mu planlıyorsunuz? Bu durumda, gönül rahatlığı ile Gökkuşağı Organizasyon firmasına başvurabilirsiniz. Gerek sünnet tahtı, gerek yeniçeri seremonisi, gerek mehter takımları ile, hiçbir zaman unutamayacağınız güzellikte bir sünnet organizasyonu deneyimleyebileceksiniz.

Masa sandalye kiralama ihtiyaçlarınızı karşılamak adına, yine Gökkuşağı Organizasyon'a ulaşmanızı tavsiye ederiz. Buradan aynı zamanda; balon süsleme, kokteyl organizasyonu, patlamış mısır arabası kiralama, kına organizasyonu ve daha pek çok farklı hizmeti almanız mümkün olabilir.

Adres: Nene Hatun Mahallesi 171. Sokak No:28 Esenler - İstanbul
Telefon numaraları: 0535 216 72 86 - 0539 670 18 02
İnternet sitesi: Gokkusagiorganizasyon.com










1085
Web Sitelerinden son haberler / Evde Ek İş Veren İşyerleri
« on: September 13, 2019, 05:47:22 PM »
Evde Ek İş Veren İşyerleri

Evde ek iş veren firmalar nasıl ulaşırım diyorsanız sizi sitemize davet ediyorum. Sitemize Evdeekisverenyerler.com internet adresinden ulaşabilirsiniz. Sitemizde yer alan bilgileri editör ekiplerimiz sağlam kaynak taraması yaparak oluşturdu. Hiçbir bilgi kulaktan dolma bilgi değildir. Size gerçekten katkı sağlayacak, denene para yöntemini sizler için açıklamaya çalıştık. Ek iş ilanı veren firmalara sitemizden ulaşabilirsiniz. Ek iş yaparak nasıl para kazanabileceğinizi açıklamaya çalıştık. En çok para kazandıran sektörlerden başlayarak bütün sektörleri sizlere anlatmaya çalıştık. Para kazanmak için günde kaç saat çalışmanız gerektiği, çalışırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini açıkladık. Sitemizi aktif olarak takip edip siz de para kazanabilirsiniz.

1086
Web Sitelerinden son haberler / Çankaya Halı Yıkama Fiyatları
« on: September 12, 2019, 09:34:58 PM »
Çankaya Halı Yıkama Fiyatları

Çankaya Halı Yıkama fiyatlarını güncel olarak web sitemizden takip edebilirsiniz. Bize ulaşmak için internet arayıcı çubuğuna Detayhaliyikamaci.com adresini yazmanız yeterlidir. Ankara ilinde uzun yılardır temizlik işi yapıyoruz. Yaptığımız işin kalitesine inanan insanlar bugün Keçiören Yenimahalle gibi uzak semtlerden gelip bizden temizlik hizmeti talep etmektedir. Firmamızın bünyesinde bugün 25 bin kayıtlı müşteri bulunur. Bugün birçok kurum ile kurumsal anlamda temizlik sözleşmemiz bulunmaktadır. Bugün Çankaya ilinde halı temizleme işini bizden daha iyi yapan ikinci bir firma bulamazsınız. Yorgan, kilim, battaniye, Halıfleks, koltuk yıkama işini biz dururken başkasına yaptırmak maceraya atılmak demektir. Pişmanlıklar yaşamak istemiyorsanız halı yıkama konusunda bizi tercih etmelisiniz.

1087
Web Sitelerinden son haberler / Poliüretan sprey uygulama Ankara
« on: September 12, 2019, 09:06:50 PM »
Poliüretan sprey uygulama Ankara

Poliüretan sprey uygulama Ankara ilinde firmamız tarafından ustaca yapılmaktadır. Bu işi çok iyi yapan bir ekibe sahibiz. Ekibimiz günlük değil ömürlük işler yapmaktadır. Bu yüzden ekibimiz çalışırken her zaman birinci sınıf kalite malzeme kullanır. İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim felsefesi ile iş yapan firmamız şimdiye kadar binlerce başarılı projeyi tamamladı. Bütün uygulamaları başarı ile tamamlayan ekibimize 3depoksi.com internet adresinden erişim sağlayabilirsiniz. İnternet kanalımızdan bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Bize sormak istediklerinizi yazı dizilerinin altından sorabilirsiniz. Görselleri izleyerek yaptıracağınız işlemlerle ilgili fikir sahibi olabilir, karar vermenizi kolaylaştırabilirsiniz. İnternet kanalından bizimle hemen iletişime geçin. Ürün ve hizmetlerimize göz atın.

1088
Web Sitelerinden son haberler / Ankara Mavi Zemin PVC Zemin Kaplama
« on: September 12, 2019, 08:36:11 PM »
Ankara Mavi Zemin PVC Zemin Kaplama

Ankara Mavi Zemin PVC Zemin Kaplama hizmeti almak için bizlere internet kanalından Zeminepoksikaplama.com adresinden erişim sağlayabilirsiniz. Firma olarak zemin kaplama konusunda kendimizi çok geliştirdik. Her zaman işlemlerimizde birinci sınıf kalite malzeme kullandık. Teknolojiyi yakından takip ettik. Firma olarak kendimizi sürekli geliştirdik. Müşterilerimize kaliteli hizmet sunabilmek için zemin kaplama alanında yaşanan gelişmeleri yakından takip ettik. Modaya uygun, sağlam ve dayanıklı zemin kaplama hizmetini müşterilerimize her zaman uygun fiyata sunduk. Hizmetlerimizin her zaman arkasında durduk. Tüm işlerimizi garantili bir şekilde yaptık. Bu yüzden kısa sürede zemin kaplama konusunda ekol haline geldik.

1089
Web Sitelerinden son haberler / Çorap Satış Sitesi - Pinkthings.com.tr
« on: September 06, 2019, 09:32:54 PM »
Çorap Satış Sitesi - Pinkthings.com.tr

1998 yılında kurulan Yeni Şenel Çorap Çamaşır San. ve Tic. Ltd. Şti. (Yeni Şenel Çorap) çorap sektöründeki faaliyetine toptan satış ile başlamıştır. Yeni Şenel Çorap kuruluşundan beri süregelen profesyonellik, dürüstlük ve pazarı geliştirici özellikleriyle istikrarlı bir büyüme göstererek; 2009 yılında ilk kez perakende satış mağazasını hizmete sunmuştur. Profesyonellik ve dürüstlük ilkeleri üzerine kurulu Yeni Şenel Çorap, çorap pazarındaki konumunu daha da güçlendirmek, üstün kalite anlayışı ve marka bilinci ile tüketicilere hizmet vermek maksadıyla çağımızın gerekliliklerini yerine getirmek adına yeni internet sitesi olan pinkthings.com.tr ile hizmetinizdedir.

Birçok çorap üreticisi ile iş birliği yapan Yeni Şenel Çorap, “URART” markası ile kendi ürünlerini de üretmekte ve piyasaya sunmaktadır. Çeşitli modelleri bünyesinde barındıran Yeni Şenel Çorap yıllardır yüksek kalite-uygun fiyat politikasını benimsemiş olup, 20 yılı aşkın süredir her türlü renk model ve desende çorabı bulabileceğiniz tek adrestir.

Alışverişin kalbinin attığı en eski İstanbul semtlerinden Eminönü’nde bulunan toptan ve perakende mağazalarında satış faaliyeti icra eden Yeni Şenel Çorap, online satış hizmeti sunan pinkthings.com.tr sitesini değerli tüketicilerin hizmetine sunmuş bulunmaktadır. Günümüzde insanların yoğun iş hayatı, vakit azlığı ve trafikten kaynaklı sıkıntıları göz önünde bulundurulduğunda online alışverişin önemi tartışmasızdır. Kaliteli üretimini çevreye saygı ve etik çalışma değerleri ile birleştiren Yeni Şenel Çorap, toptan ve perakende sektöründe yurtdışı ve yurtiçinde ulaştığı saygın konumuna yeni internet sitesi olan pinkthings.com.tr ile online sektörde de en kısa zamanda erişmeyi hedefliyor. Her bir müşterisi için kaliteli hizmet anlayışını benimseyen Yeni Şenel Çorap, çözüm ve yaratıcılık prensipleri doğrultusunda üretim hattından nakliyeye kadar her aşamada yüksek disiplinle ve dikkatle çalışıyor. Yeni sitesi ile faaliyetine devam eden Yeni Şenel Çorap hem satış esnası hem de satış sonrası destekle müşterilerini memnun etmeye yönelik yüksek kaliteli hizmet sağlamaktadır.

Şirket İsmi: YENİ ŞENEL ÇORAP ÇAMAŞIR SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ
Adres: HOBYAR MAH. SULTANHAMAMI CAD. NO:9 EMİNÖNÜ/İSTANBUL
Telefon numaraları: (0212) 511-06-56 - 512-24-58
Fax numarası: (0212) 511-06-56
Vergi Dairesi: Hocapaşa Vergi Dairesi
Vergi Numarası: 9480105009
Web Adresi: https://www.pinkthings.com.tr/

1090
Web Sitelerinden son haberler / Yavru Kedi Mamaları
« on: September 06, 2019, 08:48:36 PM »
Yavru Kedi Mamaları

Köpek maması ve yavru
Kedi maması satın almak için Juenpetmarket.com internet kanalını kullanabilirsiniz. 1999 yılından bu yana kaliteli hayvan ürünleri satan firma müşteri memnuniyet odaklı hizmet vermektedir. Sitede yer alan ürünler garantilidir. Beğenmediğiniz ürünü iade edip paranızı alabilirsiniz. Ödemeleri havale ve eft dışında kredi kartı ve kapıda ödeyebilirsiniz. Hayvan dostlarınızın sağlıklı yaşam sürmesi için onlara sağlıklı mamalar almalısınız. Yavru köpek maması satın almak ürünleri görmek için hemen siteye giriş yapın. Sitede vitrin bölümünde o ay en fazla satılan ürünü bulabilirsiniz. Yeni ürünler bölümünde yeni gelen ürünleri takip edebilirsiniz. İndirimler bölümünde indirime giren ürünleri takip edebilirsiniz.

1091
Dünyanın En Güçlü Ticari Bubble Waffle Makinelerini Kitchpro Üretiyor!
 




TİCARİ BUBBLE WAFFLE makinesi ile TİCARİ OLMAYAN herhangi bir BUBBLE WAFFLE makinesi arasındaki farkı anlatalım.

1) Kitchpro Ticari Bubble Waffle Makineleri 7/24 hiç durdurmadan, ısı kaybı yaşamadan 3 dakika’da 1 Adet Saatte ortalama 18-20 adet Bubble Waffle üretebilir.

2️) BİNLERCE Bubble Waffle Ürettikten sonra bile herhangi bir aşınma yada pürüz sorunu olmadan üretime devam edebilirsiniz.
YANMAZ,YAPIŞMAZ,DUMANSIZ özelliği ile ÖMÜRLÜK kullanın.

3️) ALMAN YAPIMI termostat ile Isı cihazın heryerine dağılarak eşit oranda pişirme sağlar.

4) AMERİKAN yapımı TEFLON ile dünyanın en güçlü Teflon hammaddesi Kitchbox makinelerinde kullanıldı.

FLOROPOLİMER TEFLON KAPLAMA ÖZELLİĞİ (3 KAT TEFLON KAPLAMA) (AMERİKAN TEFLON)

Kitchpro Makinelerinin ayrı bir  avantajı ise üç adet Floropolimer Teflon katmana sahip olmasıdır. Bu Bubble Waffle tavasını yani plakasını yapışmaz hale getirir ve toksik dumanları önler.

Ayrıca, Bubble Waffle iç kısmının  nemini koruyarak kurumasını önleyip sürekli soft kalmasını sağlar.

Orginal Bubble Waffle Dışı Çıtır İçi Soft,yumuşacık olması gerektiği için Bu Teflon özelliği Direkt olarak olumlu katkı sağlamaktadır.

Yapışmaz Olması hakkında iyi bir şey de gıda güvenli ve temizliğinin de kolay olmasıdır.

Yapışmaz olması, Bubble Waffle’n şeklinin mükemmel durumda kalmasına yardımcı olur. Pürüzsük bir Bubble Waffle Görsel duruşu ile Müşterilerinizin İnstagram paylaşımlarını konu olur ve dolayısıla marketing ağınızı güçlendirir, Bu ayrıca Bubble Waffle yüzeyini yanmadan korur ve içinin iyi pişmesini sağlar.

Kitchpro’nun elleri yakmayacak sağlam bir ahşap sapı vardır. Ahşap iyi bir ısı iletkeni değildir ve bu bir avantajdır, böylece tavayı rahatça açıp kapatabilirsiniz.


 
Kitchpro Bubble Waffle Makinesi ile Hayatınızı Değiştiremeyiz Belki Ama Daha İyi Bir Yaşam Kalitesi Sunabiliriz! NASIL MI?
ASIL SORU?
KAÇ ADET BUBBLE WAFFLE SATARSAM MAKİNEMİN PARASINI ÇIKARMIŞ OLURUM?
19₺’den 120 Adet Bubble Waffle Sattığınızda Makine’nin parasını Amorti etmiş olursunuz!
Peki Nasıl Oluyor Bu Hesabı Neye Göre Yaptınız diye sorduğunuzu Biliyoruz!
Açıklayalım;
Bir Adet Bubble Waffle Ortalama maliyeti 7₺’dir  Satış fiyatınızın 19₺ olduğunu düşündüğümüzde 12₺ net kar elde ettiğiniz sonucuna varırız  12₺ x 120 Adet = 1440₺ net kar elde etmiş olursunuz.  Peki 120 Adet waffle’ı ne kadar sürede satabilirsiniz? Onun hesabını siz bulunduğunu lokasyona göre değerlendirip daha net şekilde yapabilirsiniz, ortalama bir Bubble Waffle satan işletme günlük 40-50 Adet Bubble Waffle Sattığını belirtmek isteriz.
DİP NOT:
Normal bir lokasyonu baz alacak olursak günlük ortalama Bubble Waffle Satışı 40-50 adettir.
Çok daha iyi lokasyonlarda ise 150-300 adet
Lezzetli,Kaliteli ve Doğru bir Bubble Waffle Üretmek için makinenizin birincil derecede önem arz ettiğini unutmayınız.


 
Peki Kitchpro™ nasıl bir makine üretti?

+ Zaman Ayarlı
+ Yanmaz&Yapışmaz Özel Taba(Plaka)
+ 360 Derece dönme özelliği(Sağlamlık Testi)
+ Hamuru hapsedici özellik(kilitli yapı)
+ Saatte 18-20 Waffle Üretimi
+ Alman Yapımı Termostat
+ Amerikan yapımı Floropolimer Teflon
+ Ergonomik yapılı Sap Kullanımı
+ Buhar Tutucu özelliği
+ Ses Uyarısı
+ Metal Kablo Koruyucu
+ Yaylı Kanal sistemi
+ Chocoworld™ Waffle Mix Hediyeli - Thechocoworld.com
+ Bubble Waffle Servis Kutusu Hediyeli
+ Ücretsiz Kargo&Mağazadan Teslim
+ 1 Yıl Garanti& Teknik Servis
+ 3 Kat Floropolimer Teflon Kaplama(Yanmaz,Yapışmaz,Dumansız)
Kısa süreliğine değil, Ömürlük Makine anlayışı ile ürün üreten Kitchpro™ sizi asla yarı yolda bırakmayacaktır.
 


Bubble Waffle 2019 Yılının şüphesiz en çok konuşulan ve çıkış yapan ürünlerinden bir tanesi oldu.
Bubble Waffle, Bilindik klasik waffle’ları tahtından edecek ve yep yeni bir sektör oluşturarak yatırımcılarına kısa sürede çok kazandıracağını belirtebiliriz ve bu dönüşümü hep beraber görmekteyiz.
Bubble Waffle Sektörü bir FIRSATTIR,
Fırsatlar erken değerlendirildiği zaman Kazanca dönüştürülebilinir.
FIRSATI KAÇIRMAYIN!

BUBBLE WAFFLE MAKİNENİZİ HEMEN SATIN ALMAK İÇİN kitch-pro.com isimli internet adresine giriş yapın.


Bubble Waffle Makinesini alacağım ama Doğru Bubble Waffle’n nasıl yapıldığını bilmiyorum ve diğer malzemeleri yani yan ürünleri  nereden tedarik edeceğim diye düşünüyorsanız aşağıdaki linki ziyaret edip Bubble Waffle ile alakalı tüm ürünleri satın alabileceğinizi belirtmek isteriz.

Toptangidaurunleri.com

Kitchpro™ Kısa Süreli Kampanyasını Başlattı.
Detaylar Şöyle;
1 Adet Kitchpro™ Ticari Bubble Waffle Makinesi Satın Aldığınızda yanında gelecek hediyeler şöyle:

15 Adet’lik Bubble Waffle Mix.
15 Adet Bubble Waffle Kutusu.
1 Kutu Chocoworld Waffle Çikolatası

Sizler İçin Birde Hesap Yaptık;
1 Adet Bubble Waffle Satış Fiyatı 20-25₺ aralığındadır.
Bizler sizin 20₺’den sattığınızı varsayıyoruz.
20₺’den 15 Adet Bubble Waffle Sattığınızda 300₺ net gelir elde etmiş olursunuz ve makinenizin fiyatı 975₺’ye Gelmiş olur.

FIRSATI KAÇIRMAYIN!

Nasıl Satın Alabilirim?

1. Yöntem – Merkez Adresimize Gelip Ürünü elden teslim alabilirsiniz.
Adresimiz : Mahmutbey Mah. Taşocağı Yolu Cad. AĞAOĞLU 212 MY OFFICE KAT:23 NO:387 Bağcılar/İstanbul (Gelmeden hemen önce 0534 064 95 02 Numarayı arayıp siparişinizi hazırlattırmanız önemle rica olunur)
2. Yöntem – EFT & Havale yapabilirsiniz  ÜCRETSİZ Kargo ile adresinize gönderebiliriz.
3. Yöntem – Kredi Kartı ile Online ödeme yapabilirsiniz. Satın Al Link’ini Tıkladığınızda bağlanacağınız siteden Ödemenizi kredi kartınızla gerçekleştirebilirsiniz.
4. Müşteri Hizmetleri 0212 630 08 25 (Kitchpro’ya Bağlanın)
5. Kitchpro Temsilcisi : 0534 064 95 02


Kitchpro Bubble Waffle Makineleri Kullanan Markaların Instagram Hesapları

instagram.com/bubble_waffle_factory

instagram.com/chocoworldofficial

instagram.com/Kitch_pro


ADRESİMİZ: Mahmutbey Mah. Taşocağı Yolu Cad. Ağaoğlu 212 My Office Kat:23 No:387 Bağcılar/İstanbul
Merkez Telefon : 0212 630 08 25
Müşteri Temsilcisi : 0534 064 95 02
Aşağıdaki konum bilgillerine tıklayıp direkt olarak  adresimize gelebilirsiniz.
Önemli Not : Gelmeden Önce Müşteri Temsilcisi Yusuf Bey’i Arayıp Siparişinizi hazırlatmanız önemle rica olunur.

Whatsapp : 0534 064 95 02

Web site : https://kitch-box.com

Copyright © 2016 KitchPRO® All rights reserved.

1092
Antalya Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı - Op. Dr. Cahit Bozyel

Op. Dr. Cahit BOZYEL, 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirmiştir. Uzmanlığını Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapan BOZYEL, 2000 yılında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmuştur. 2004 yılına kadar Adıyaman ve Diyarbakır Devlet Hastanelerinde görev yapan Op. Dr. Cahit Bozyel, 2005 yılında Antalya Özel Konyaaltı Tıp Merkezi’nin kurucu ortağı olmuştur. Antalya Özel Konyaaltı Tıp Merkezi'nde 7 yıl boyunca Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak hizmet veren Bozyel, 2013 yılından itibaren muayenehanesinde hastalarını kabul etmekte, ameliyat ve doğumlarını anlaşmalı hastanelerde yapmaktadır.

Antalya kadın doğum doktoru Op. Dr. Cahit BOZYEL, mesleki kariyeri boyunca Tüp Bebek, Riskli Gebelik, Kapalı Cerrahi ve Genital Estetik alanlarında uzun yıllar çalışmıştır. Son dönemde Doğal Doğum konusunda gebelerin farkındalığını artıran çalışmalar yapmaktadır. Aynı zamanda evlilik ve cinsel terapi eğitimleri vererek, eşlere danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Op. Dr. Cahit BOZYEL, evli ve iki çocuk babasıdır. Antalya Tenis İhtisas Spor Kulübü, Türk Jinekoloji Obstetrik Derneği, Türk Ürojinekoloji Derneği ve Antalya Cinsel Sağlık Derneğine üyedir.

Op. Dr. Cahit BOZYEL'i daha yakından tanımak, sunduğu tedavileri incelemek adına cahitbozyel.com platformunu ziyaret edebilirsiniz. Siteye giriş yapanlar, burada; Antalya kızlık zarı dikimi, hormonal bozukluklar, rahim alma ameliyatları, sperm analizi, tüp bebek, Antalya kürtaj, idrar kaçırma ameliyatları, meme hastalıkları, evlilik terapisi ve daha pek çok farklı tedavi alanı ile ilgili detaylı bilgiler elde edebilir. Aynı internet adresi vasıtasıyla, online randevu talep etme fırsatınız da olacaktır.

Adres: Arapsuyu Mahallesi Atatürk Bulvarı 625. Sokak M. Gökay Plaza No:23 Kat: 2 Daire: 7 07070 Konyaaltı - Antalya
Telefon numaları: 0242 229 34 34 - 0532 643 44 08
İnternet sitesi: Cahitbozyel.com

1093
Web Sitelerinden son haberler / Toptan Kontör Bayilikleri
« on: September 05, 2019, 03:27:51 PM »
Toptan Kontör Bayilikleri


Aktifkontor.net sitesi sayesinde, Fevkalade ve hızlı bir şekilde kontör yükleme işlemi yapabilirsiniz. Kredi kartı ile dilediğiniz kadar kontörü herhangi bir ek ücret gerektirmeden edinebilirsiniz. TLyükleme işlemlerinde GSM operatörlerinin bayilikleri olduğu için bu işlemler hem güvenilir hem de avantajlıdır.

Faturasız olarak hat kullanan kullanıcılar kontör sistemi ile sevdikleri ile iletişim kurmaktadır. Sms veya internet olarak kullanılmakta olan kontörler, en uygun yöntemler ile sizlere paket olarak da sunulmaktadır. Sevdikleriniz ile iletişiminizin kesintisiz ve uzun olması için dilediğiniz paketi satın almak için hattınıza belirli oranda kontöre ihtiyaç vardır. Eğer paketiniz için gerekli kontörünüz yoksa ve 7/24 hizmet almak istiyorsanız bu konuda en mantıklı yöntem bu işi online olarak veren Aktif Kontör sitesi olmaktadır.

Toptan Kontör Bayilikleri

Aktif Kontör Firması kendi işini yapmak isteyen müşterileri için bayilik hizmetlerini sunmaktadır. Siz de hali hazırda işleyen bir sistemi kullanarak bir iş başlatmak için firma internet sitesini ziyaret edebilir ve bayilik hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

1094
Web Sitelerinden son haberler / Kişiye Özel Cnc Router
« on: September 01, 2019, 10:28:27 AM »
Kişiye Özel Cnc Router

Kişiye özel olarak üretilen Cnc makine ile hobilerinizi gerçekleştirmek için evinizi küçük bir atölyeye çevirebilirsiniz. Plastik cnc modellerinin taşınması kolaydır. Bu yüzden iş mekanını sürekli değiştirmek zorunda kalan kişiler için ideal bir seçimdir. Plastik cnc modelleri hakkında bilgi sahibi olmak için Probotsan.com.tr internet kanalını kullanabilirsiniz. Site üzerinde kişiye özel cnc router modelleri ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Site üzerinden sipariş vererek işletmenize yeni cihazlar kazandırabilirsiniz. Site üzerinden verilen siparişler aynı gün kargolanır. Ürünler hazır ve kurulu biçimde size garantili bir şekilde teslim edilir. Ödemenizi havale ve eft yöntemleri ile gerçekleştirebilirsiniz. Ürünle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı bize iletebilirsiniz.

1095
Web Site İsmi : Bytemur.com

Site hakkında başlık : Kişiye özel hediyelik telefon bölmeli deri cüzdan

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Mart 2018

Site Tanıtımı : Sevdiklerinize güzel bir hediyelik eşya almak mı istiyorsunuz? O halde sizlere, Bytemur.com isimli internet adresini gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz. Site içerisinde, başta hediyelik cüzdan olmak üzere, çok sayıda farklı hediyelik eşya seçeneği ile karşı karşıya kalacaksınız. Dilediğiniz hediyelik eşyayı, buradan sadece tek tuşla satın almanın keyfine varabilirsiniz.

Sitede en çok tercih edilen ürünlerden birisi de, isim baskılı cüzdan adlı üründür. Cüzdanların üzerine arzu ettiğiniz isimleri, bu ürün sayesinde bastırabileceksiniz.

Telefon koyulan cüzdan da son zamanların popüler ürünleri arasında yer alır. Artık hepimiz akıllı telefon taşıyoruz. Telefonlarımızı da tıpkı paramız ve kredi kartlarımız gibi cüzdanımızda güvenle taşımak için, telefon koyulan cüzdanı tercih edebiliriz.

Sitede ziyaretçilere; el çantası, kolye, bileklik, erkek ayakkabı modelleri ve erkek bot modelleri de sunulmuştur. Herkese şimdiden keyif dolu alışverişler dileriz.

Pages: 1 ... 71 72 [73] 74 75 ... 143