Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - admin

Pages: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 142
1111
Web Sitelerinden son haberler / Aktif Kontör
« on: July 11, 2019, 09:24:56 PM »
Aktif Kontör

Dünya üzerinde hızla gelişen teknolojiye de ayak uydurarak başarısına başarı katıyor. Teknolojiyi kullanarak hem işlerinde daha kaliteli hizmet verme imkânını sunuyor, hem de işlerini daha hızlı yaparak zamandan tasarruf etmeyi sağlıyorlar. Zamandan tasarruf ederek müşterilerine daha kısa sürede en kaliteli hizmetleri veriyorlar.

Dürüst ve ilkeli firma!

Hızlı ve kaliteli hizmetin en doğru adreslerinden biri olan site, 3D secure güvenliği çerçevesinde hizmet sunmaya devam etmektedir. Güvenilir, dürüst ve kaliteli hizmetin doğru adresi http://www.aktifkontor.net/ müşterilerine uygun hizmeti sunmaya devam ediyor.

Uzun yıllardan beri üstün hizmet anlayışına dayalı şekilde çalışmalarını yürütüyor. Kendisine hedef edindiği yolda en iyi şekilde ilerlediğine inanıyor. Kontör yükleme sitesi olarak, belirlediği birçok ilkeyi gerçekleştirmek uğruna sürekli gelişim içinde çalışıyor. Sektörde ki yenileşme ve gelişme evrelerini sürekli şekilde takip ediyor.

Alanında Lider Firmadan Güvenilir Hizmet

GSM operatörlerine kontör yükleme imkanı sunan firma uzun yıllardan beri sektörde sunmuş olduğu hizmet ile birlikte müşterileri tarafından da oldukça güvenilir bir konuma yükseltilmeyi başarmıştır. Siz de kaliteli ve güvenilir bir hizmet için yükleme işlemlerinizi firma aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Aktifkontor.net

1112
Havalandırma Firmaları Nasıl Çalışır?

Havalandırma firmaları düzenli ve disiplinli çalışırlar. İlk etapta mekan taraması yaparlar. Havalandırma hizmeti yapılacak mekan incelenir. Mekanın havalandırılması için gerekli olan fan ve diğer donanımsal ihtiyaçlar belirlenir. Yapılacak işlemin kaç gün süreceği, işin maliyeti size söylenir. Anlaşma dahilinde firmalar işleme başlar. Firmalar işlem yaparken işlerinizin aksamamasına özen gösterir. Bu yüzden çalışma saatlerini sizin işlerinizi aksatmayacak şekilde belirlerler. Koca havalandırma firması olarak sistemli ve organize olarak çalışırız. Ekip arkadaşlarımız her zaman verdikleri sürede işleri teslim ederler. Bu konuda şimdiye kadar kimseyi mağdur etmedik. Firmamıza Kocahavalandirma.com internet adresinden erişim sağlayabilirsiniz. Firma olarak her zaman birinci sınıf kalitede hizmet verdik.

1113
Web Sitelerinden son haberler / Siyamend Kaçmaz kim?
« on: July 10, 2019, 03:55:12 PM »
Siyamend Kaçmaz kim?

Gazeteci, oyuncu ve program sunucusu.

Öğretmenlikten istifa edip Rusya’ya giderek burada Rusya’nın ilk Türkçe gazetesi olan www Gazetem.ru ’yu çıkarmış. Hem basılı hem dijital ortamda Rusya ile ilgili haber yapan aynı zamanda Türkiye’deki NTV haber kanalına Kremlin’in tam karşısındaki ofisinden sık sık canlı bağlanan siyamend kaçmaz aynı zamanda demir ören haber ajansı nın da Rusya temsilciliği görevini yürütüyor.

Ayrıca Temel Moskova’nın şifresi filminde oynamış, Putin – Erdoğan görüşmelerinin son on yıldaki bütün yüz yüze görüşmelerin takip ettim diyerek övünen birisi.

Son dönemlerde Sporcu vizesi programı ile tanınmaya başladı. Yurt dışındaki Türk futbolcu ve teknik direktörler ile yaptığı arkadaş muhabetti ile dikkatleri çekmiştir.

Sanırım Ankara Gazi Ünversitesi güzel sanatlar fakültesi grafik tasarım bölümünden mezun olmuş öğretmenlik yapıp istifa ettikten sonra Rusya’da gazetecilik okuyup mesleğe adım atmış.

Değişik bir sunucu.

İnstagram sayfasında değişik paylaşımlar yapıp hediyeler veriyor.

https://www.instagram.com/siyamendkacmaz/

1114
Web Sitelerinden son haberler / Dış Cephe Temizliğini Kim Yapar?
« on: July 02, 2019, 10:52:24 PM »
Dış Cephe Temizliğini Kim Yapar?

 Beylikdüzü dış cephe temizliği kim yapar sorusuna Beylikdüzü temizlik firması cevabını çok rahat verebiliriz. 19 yıldır bu işi yapan firma kendisini temizlik alanında çok geliştirdi. Uzman ekibi ile son teknolojik aletlerle temizlik yapan firma şimdiye kadar 1600 başarılı projeye imza attı. Temizlik işini çok temiz yapan firma fiyat olarak da müşterilerini hiçbir zaman üzmedi. Bizimle çalışmak için ofisimize gelin. Size uygun fiyat teklifini sunalım. Anlaşmamız dahilinde sizi hemen çalışma takvimimize ekleyelim. Sizin içinde uygun olan bir tarihte çalışmaya başlayalım. Firmamıza Beylikduzutemizlik.com internet adresinden ulaşabilirsiniz. Temizlik konusunda pişmanlık yaşamak istemiyorsanız sağlam bir firma arıyorsanız bizi tercih edebilirsiniz.

1115
Web Sitelerinden son haberler / Özel Tasarım Kıyafetler
« on: July 02, 2019, 09:45:50 PM »
Özel Tasarım Kıyafetler

 Özel tasarım kıyafet sizi değerli ve eşsiz kılar. Herkesin giydiği elbise sizi basit ve banal gösterebilir. Elbiseniz size özel olarak yapılmalıdır. Özel tasarım kıyafetler sizi özgün kılar. Özel tasarımlı kıyafetleri online olarak Zeynephenna.com mağazasından alabilirsiniz. Mağaza 2015 yılından bu yana özel tasarımlı kıyafetler satmaktadır. Firmanın merkezi Mersin il merkezinde yer alır. Firma Zeynep Yavaş adlı genç bir girişimci tarafından hizmete açılmıştır. Uzun yıllardır kaliteli elbiseleri müşterilerine uygun fiyata satan firma ödeme yöntemi olarak kredi kartı havale ve kapıda ödeme seçeneklerini müşterilerine sunmaktadır. Beğenmediğiniz ürünü koşulsuz bir şekilde iade alan firma bugün ülkemizin en önemli online butik mağazası konumundadır.




1116
Web Sitelerinden son haberler / Hastalıklar ve Belirtileri
« on: June 29, 2019, 05:34:54 PM »
Hastalıklar ve Belirtileri

 Hastalık belirtileri bir hastalığın ben geliyorum hazır ol deme şeklidir. Misafir gelmeden önce akşam size oturmaya geliyoruz hazır olun demesi gibi hastalık belirtisi de ben geliyorum önlemini al deme şeklidir. Hastalıkların belirtisini bilmek bize büyük katkılar sağlar. Grip olmadan önce boğazda yanma hissi ortaya çıkar. Bu durumda nane limon kaynatıp vücudun sıcak tutulması gerekir. Aksi taktirde vücut gribe hazır olması gerekir. Kötü öksürük çeşidi de ben verem olabilirim demenin adıdır. Bu yüzden hastalıklar gelmeden önce belirtileri ortaya çıkar. Hastalıklar ve tedavi yöntemleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Saglikyardim.com internet adresini kullanabilirsiniz. Site güncel ve aktif bir sağlık sitesidir.

1117
Erkek Tester Parfümlerini Ucuza Temin Etme

Erkek Tester parfüm ucuza nasıl temin ederim diye düşünürken google arama motorlarına bu konuyu sorduğunuzda karşınıza birçok firma çıkacaktır. Evet size ucuza istediğiniz marka parfümleri temin eden site bulabilirsiniz. Orijinal ürün olmayan parfümleri size orijinal diyerek ucuza satarlar. Sattıkları ürünleri 1 liraya alıp size 3 liraya satarak ciddi kazanç elde ederler. Sizde 10 liralık orijinal ürünü 3 liraya aldım 7 lira kar ettim diye düşünürsünüz. Uygun fiyata tester parfüm satın almak için Seninsepet.com adresini kullanırsanız dediğimiz hadiseleri yaşamazsınız. Kapıda ödeme, ücretsiz kargo, koşulsuz iade seçeneklerini sunan firma siparişleri aynı gün kargoya vererek müşterilerine birinci sınıf kozmetik ürün mağaza hizmeti sunmaktadır.


1118
Web Sitelerinden son haberler / Scarfin yara izi kremi
« on: June 21, 2019, 09:28:56 PM »
Site İsmi : Scarfin.net

Site Konusu : Scarfin yara izi kremi

Sitenin Kayıt Edildiği Yıl : 2018

İletişim hattı : 0543 543 46 40

Tanıtım ve Açıklamalar : Cildinizdeki yara izlerini ve çatlakları en hızlı şekilde gidermek istiyorsanız, gönül rahatlığı ile Scarfin yara izi kremini tercih edebilirsiniz. Scarfin içerisindeki bileşenler sayesinde, cildinizdeki çatlaklar ortadan kalkacaktır.

Cilt onarıcı ve çatlak giderici bir kreme ihtiyacınız mı var? Hiç vakit kaybetmeden Scarfin marka kremi satın alın. Ve cildinizi eski güzelliğine kavuşturma şansı yakalayın.

Son zamanların en çok tercih edilen yara izi kremi olan Scarfin, kullanıcılarının büyük beğenisini kazanmıştır.

Cildinizde ameliyat izi veya çatlak oluşur ise, vakit kaybetmemenizi tavsiye ederiz. Zira çatlaklar oluştuktan 1 ay sonra, hiçbir krem deva olmayabilir. Bu bağlamda erken önlem almak büyük önem arz etmektedir.

Sezeryan sonrası oluşan izler, tırnak izleri, dikiş izleri, dövme silme sonrası oluşan izler, saç ekimi sonrasında greft alınan bölge için oluşan iz, kaza ya da darbe sonucu ortaya çıkan izler, hızlı kilo alma ya da verme sonucunda ciltte oluşacak çatlaklar, Scarfin ile birlikte yok edilebilir.

Scarfin yara izi kremini sipariş etmek için, siz de pek çok kişi gibi scarfin.net isimli internet adresine giriş yapabilirsiniz. Siteye bağlanarak, krem ile ilgili merak ettiğiniz bütün sorulara kapsamlı yanıtlar da alabileceksiniz.


1119
Domain İsmi : Altinkumsariyerplaji.com

Sitenin Konusu : Sarıyer Kadınlar Plajı - Altinkumsariyerplaji.com

Sitenin Aktif Olma Tarihi : Mayıs 2013

Açıklamalar : Kadınlara özel bir plaj arıyorsanız, sizlere bu konuda Altınkum Kadınlar Plajı önerisinde bulunabiliriz. Sarıyer Altınkum plajı içerisinde, kadın arkadaşlarınızle beraber unutulmaz bir gün geçirebilirsiniz.

Altınkum kadınlar plajı bünyesinde kesinlikle bir erkek personel yer almaz. Plajda bulunan herkes kadındır. Plajda kadınları; mescid, soyunma kabini, masa sandalye, sağlık kabini, özel duş kabinleri ve çok daha fazlası da bekliyor olacak.

Altınkum kadınlar plajı için rezervasyon gerçekleştirmek isteyenler, hemen 0536 474 98 38 ya da 0212 538 04 61 numaralı telefonları arayabilir.

Altınkum plajı için arzu edenler, özel araçlarla ulaşım ihtiyaçlarını karşılayabilir. İster Anadolu yakasından, ister Avrupa yakasından özel araçlarla sabah saat 7'de alınırsınız. Ve saat 18:00'da evlerinize bırakılırsınız.

Sarıyer kadınlar plajı temizliğiyle, kullanışlı şezlonglarıyla, masa sandalyeleri ve yeme içme mekanlarıyla büyük beğeni toplamaktadır.

Tüm kadınları, Sarıyer Altınkum Kadınlar Plajına bekliyoruz.

1120
Web sitenin ismi : Yalovabayanlarplaji.com

Site ile ilgili Başlık : En iyi Yalova Kadınlar Plajı - Yalovabayanlarplaji.com

Sitenin yayın hayatına başlamış olduğu tarih : Haziran 2018

Site hakkında tanıtım mesajı : Yalova Esenköy kadınlar plajı, mahremiyetine özen gösteren kadınların büyük beğenisini kazanmıştır. Plaj; korunaklı yapısı, masmavi denizi ve zengin olanakları ile adından sıkça söz ettirmektedir.

Yalova kadınlar plajı için ulaşım hizmetleri de sunulmaktadır. Arzu edenler, özel araçlarla diledikleri yerden alınıp Yalova Esenköy kadınlar plajına bırakılır. Ve akşam saatlerinde plajdan tekrardan diledikleri yere götürülür.

Esenköy Reis kadınlar plajı hakkında detaylı bilgiler almak isterseniz, hiç vakit kaybetmeden yalovabayanlarplaji.com isimli internet adresine giriş yapabilirsiniz. Site içerisinde, plaj ile ilgili merak edilen tüm sorulara yanıt verilmiştir.

Serander kadınlar plajı için fotoğraf galerisi de yine yalovabayanlarplaji.com platformunda bulunabilecektir. Böylece plaja gitmeden evvel, nasıl bir yer olduğunu site ile birlikte görme şansı elde edebileceksiniz.

Yalova Esenköy kadınlar plajı içerisinde çalışan personellerin tamamı kadındır. Plajda asla yetişkin bir erkek yer almaz. Lüks masa sandalyeleri, birbirinden kaliteli şezlongları, sağlık kabinleri, ulaşım olanakları, gıda hizmetleri ve mescidi ile müşterilerinin memnuniyetini kazanan plaja, sizleri de davet ediyoruz.

Rezervasyon yaptırma ve bilgi alma hattı : 0537 735 39 23

1121
İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Trafik Durumunu İncele

15 Şehitler köprüsü İstanbul ilinin can damarıdır desek yalan söylemiş olmayız. Bu köprüyü mutlaka kullanmışsınızdır. Sabah akşam bu köprüden geçenlerimiz olmuştur. Bu köprüde bazen trafik yağ gibi akarken bazen bu köprüden karşıya geçmek ölüm gibi gelir. Saatlerce trafiğe takılmak insanın sinir sistemini bozar. Bu köprüde hangi saatlerde trafik yoğunluğu var. Bu köprünün trafik durumunu nasıl takip edersiniz? Tüm bu soruların cevabını trafikdurumu.net sitesinden öğrenebilirsiniz. Bugün tüm İstanbul bölge halkı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafik durumu canlı olarak bu siteden takip ediliyor. Çok sağlam olan bu sitede bilgiler anlık olarak güncellenip çok sağlam yerlerden bilgi akışı sağlanmaktadır.


1122
Site ismi : Barkodsis.com

Site hakkında başlık : En iyi Mağaza Barkod Sistemi Burada Sizi Bekliyor

Domain kayıt tarihi : Ekim 2009

Site ile ilgili açıklamalar : İşletmeniz için kullanışlı bir Barkod Programı arıyorsanız, tam olarak doğru adrese geldiniz. BarkodSis programı, tam 10 yıldır çok sayıda işletme tarafınca kullanılmaktadır. Programın fonksiyonlarını görmek isterseniz, bu konuda barkodsis.com isimli internet adresine giriş yapabilirsiniz.

Buradan alacağınız Barkod Sistemi için aylık ya da yıllık ödemeler yapmanıza asla gerek yoktur. BarkodSis Mağaza Satış Barkod Sistemi için sadece tek seferlik bir ücret alınır. Ayrıca arzu eden müşteriler, programı tamamen ücretsiz bir şekilde deneme şansına da sahiptir. 7 gün boyunca ücretsiz olarak test edebileceğiniz bu programı beğenirseniz, ödemeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Hızlı Satış Programı denildiği zaman akla gelen ilk adreslerden biri, hiç şüphesiz barkodsis.com 'dur. Program ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruları, 0850 480 90 90 numaralı telefonu arayarak sorabilirsiniz. Sualleriniz, alanında uzman kişiler tarafınca, en kapsamlı şekilde yanıtlanır.

1123
Web Site İsmi : https://www.toptanal.com.tr

Site Başlığı : Toptan Fiyatına Alışveriş Sitesi - Toptanal.com.tr

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Şubat 2011

Site Tanıtım mesajı : Toptanal.com.tr adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren alışveriş sitesi sayesinde, pek çok farklı ihtiyacınızı en cazip fiyatlarla karşılama fırsatı bulabileceksiniz.

Müşterilerine; elektronik ürünlerden kırtasiye malzemelerine, giyimden kozmetiğe kadar birçok kategoride ürün seçenekleri sunan bu özel siteden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Sitede kendine yer bulan ürünler arasında; tıraş makinesi, ev dekorasyon ürünleri, projeksiyon sistemleri, el feneri çeşitleri, otomobil aksesuarları, sırt çantaları, haşere kovucu, kol saatleri, radyo müzik mp3 çalar, inşaat malzemeleri, sigara tütün sarma makinesi ve çok daha fazlası mevcuttur.

Kullanışlı ve aynı zamanda ekonomik masaj aletleri arıyorsanız, toptanal.com.tr platformundan asla şaşmayınız. Sitede bunun gibi daha pek çok kozmetik ve kişisel bakım ürününe rastlayabilirsiniz.

Sitede, gerek evcil hayvanlarınız için, gerekse de kişisel kullanımınıza yönelik tıraş makineleri yer alır. Kedi köpek tıraş makinesi, tüy tarama fırçası, kedi kaşınma aparatı, bit ve pire yatağı, köpek tasması ve benzeri ürünler, sitenin petshop kategorisi içerisinde yer almaktadır.

Dizüstü bilgisayar, tablet, yazıcı, beyaz eşya, televizyon ve bunun gibi elektronik eşyalar da buradan kolayca sipariş edilebilir. Herkese şimdiden keyifli alışverişler dileriz.




1124
Web Sitelerinden son haberler / Promosyon Usb Flash Bellek Fiyatları
« on: June 11, 2019, 05:43:26 PM »
Promosyon Usb Flash Bellek Fiyatları

Hediye kullanışlı olursa anlamlı ve değerli olur. Bir köşeye attığımız evimizde sakladığımız bir köşede duran hediyeler çok büyük anlam taşımaz. Son günlerin en popüler hediye aracı usb Flash belleklerdir. Özellikle oteller, resturantlar, ilaç firmaları, eğitim kurumları ziyaretçilerine Promosyon usb bellek hediye etmektedir. Promosyon usb bellek çeşitleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Happygifts.com.tr adresini kullanabilirsiniz. Firma uzun yıllardır promosyon ürün üretip pazarlayan bir firmadır. Firma birinci sınıf kalitede promosyon ürünleri uygun fiyat seçenekleri ile müşterilerine ulaştırmaktadır. Uzun yıllardır bu işi yapan firma üzerinden yüzlerce çeşit promosyon ürünlere ulaşabilirsiniz. Ürünler ve fiyatlar hakkında bilgi sahibi olmak için sitemize bekliyoruz.

1125
Toptan ve perakende online parça kontör

Toptan şekilde uygun fiyatlara kontör alarak bunları satmak ciddi bir kar elde etmenize neden olacaktır. Bu işlemleri oldukça kolay bir şekilde firmadan parça TL bayilik sistem üzerinden yapabilirsiniz. Firma bu konuda sorunsuz çalışan başarılı bir sistemi sunabilmektedir. Bu kaliteli hizmetlerden yararlanarak sizlerde kaliteli bir hizmet sunabilirsiniz.

Alanında uzman olan firma oldukça başarılı bir sistem sunarak http://www.aktifkontor.net web adresi aracılığıyla bizlere parça kontör konusunda gerekli bilgilere ulaşmamızı sağlamaktadır. Özellikle bu alandaki en başarılı çalışmaları yaparak işyerlerinde parça kontör işlemlerini sorunsuz olarak yapabilmemizi sağlamaktadır. Bu nedenle de firma parça kontör yükleme işlemlerinde çok tercih edilmektedir.

Toptan Kontör Sistemi Bayiliği

İşyerlerinde parça kontör satışı kar getiren ek bir iştir. Bunu yapmak için bu alanda uzman olan firmalardan bayilik almak gereklidir. Parçakontör sitesinden toptan ve perakende online parça kontör işlemini kolayca yapabilirsiniz. Siteden kısa sürede online olarak bayilik almanız ve kontör yükleme işlemlerini sistem üzerinden kısa sürede başarılı şekilde yapmanız mümkündür.

Aktifkontor.net

Pages: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 142