Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - admin

Pages: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 143
1141
Site ismi : Barkodsis.com

Site hakkında başlık : En iyi Mağaza Barkod Sistemi Burada Sizi Bekliyor

Domain kayıt tarihi : Ekim 2009

Site ile ilgili açıklamalar : İşletmeniz için kullanışlı bir Barkod Programı arıyorsanız, tam olarak doğru adrese geldiniz. BarkodSis programı, tam 10 yıldır çok sayıda işletme tarafınca kullanılmaktadır. Programın fonksiyonlarını görmek isterseniz, bu konuda barkodsis.com isimli internet adresine giriş yapabilirsiniz.

Buradan alacağınız Barkod Sistemi için aylık ya da yıllık ödemeler yapmanıza asla gerek yoktur. BarkodSis Mağaza Satış Barkod Sistemi için sadece tek seferlik bir ücret alınır. Ayrıca arzu eden müşteriler, programı tamamen ücretsiz bir şekilde deneme şansına da sahiptir. 7 gün boyunca ücretsiz olarak test edebileceğiniz bu programı beğenirseniz, ödemeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Hızlı Satış Programı denildiği zaman akla gelen ilk adreslerden biri, hiç şüphesiz barkodsis.com 'dur. Program ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruları, 0850 480 90 90 numaralı telefonu arayarak sorabilirsiniz. Sualleriniz, alanında uzman kişiler tarafınca, en kapsamlı şekilde yanıtlanır.

1142
Web Site İsmi : https://www.toptanal.com.tr

Site Başlığı : Toptan Fiyatına Alışveriş Sitesi - Toptanal.com.tr

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Şubat 2011

Site Tanıtım mesajı : Toptanal.com.tr adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren alışveriş sitesi sayesinde, pek çok farklı ihtiyacınızı en cazip fiyatlarla karşılama fırsatı bulabileceksiniz.

Müşterilerine; elektronik ürünlerden kırtasiye malzemelerine, giyimden kozmetiğe kadar birçok kategoride ürün seçenekleri sunan bu özel siteden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Sitede kendine yer bulan ürünler arasında; tıraş makinesi, ev dekorasyon ürünleri, projeksiyon sistemleri, el feneri çeşitleri, otomobil aksesuarları, sırt çantaları, haşere kovucu, kol saatleri, radyo müzik mp3 çalar, inşaat malzemeleri, sigara tütün sarma makinesi ve çok daha fazlası mevcuttur.

Kullanışlı ve aynı zamanda ekonomik masaj aletleri arıyorsanız, toptanal.com.tr platformundan asla şaşmayınız. Sitede bunun gibi daha pek çok kozmetik ve kişisel bakım ürününe rastlayabilirsiniz.

Sitede, gerek evcil hayvanlarınız için, gerekse de kişisel kullanımınıza yönelik tıraş makineleri yer alır. Kedi köpek tıraş makinesi, tüy tarama fırçası, kedi kaşınma aparatı, bit ve pire yatağı, köpek tasması ve benzeri ürünler, sitenin petshop kategorisi içerisinde yer almaktadır.

Dizüstü bilgisayar, tablet, yazıcı, beyaz eşya, televizyon ve bunun gibi elektronik eşyalar da buradan kolayca sipariş edilebilir. Herkese şimdiden keyifli alışverişler dileriz.




1143
Web Sitelerinden son haberler / Promosyon Usb Flash Bellek Fiyatları
« on: June 11, 2019, 05:43:26 PM »
Promosyon Usb Flash Bellek Fiyatları

Hediye kullanışlı olursa anlamlı ve değerli olur. Bir köşeye attığımız evimizde sakladığımız bir köşede duran hediyeler çok büyük anlam taşımaz. Son günlerin en popüler hediye aracı usb Flash belleklerdir. Özellikle oteller, resturantlar, ilaç firmaları, eğitim kurumları ziyaretçilerine Promosyon usb bellek hediye etmektedir. Promosyon usb bellek çeşitleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Happygifts.com.tr adresini kullanabilirsiniz. Firma uzun yıllardır promosyon ürün üretip pazarlayan bir firmadır. Firma birinci sınıf kalitede promosyon ürünleri uygun fiyat seçenekleri ile müşterilerine ulaştırmaktadır. Uzun yıllardır bu işi yapan firma üzerinden yüzlerce çeşit promosyon ürünlere ulaşabilirsiniz. Ürünler ve fiyatlar hakkında bilgi sahibi olmak için sitemize bekliyoruz.

1144
Toptan ve perakende online parça kontör

Toptan şekilde uygun fiyatlara kontör alarak bunları satmak ciddi bir kar elde etmenize neden olacaktır. Bu işlemleri oldukça kolay bir şekilde firmadan parça TL bayilik sistem üzerinden yapabilirsiniz. Firma bu konuda sorunsuz çalışan başarılı bir sistemi sunabilmektedir. Bu kaliteli hizmetlerden yararlanarak sizlerde kaliteli bir hizmet sunabilirsiniz.

Alanında uzman olan firma oldukça başarılı bir sistem sunarak http://www.aktifkontor.net web adresi aracılığıyla bizlere parça kontör konusunda gerekli bilgilere ulaşmamızı sağlamaktadır. Özellikle bu alandaki en başarılı çalışmaları yaparak işyerlerinde parça kontör işlemlerini sorunsuz olarak yapabilmemizi sağlamaktadır. Bu nedenle de firma parça kontör yükleme işlemlerinde çok tercih edilmektedir.

Toptan Kontör Sistemi Bayiliği

İşyerlerinde parça kontör satışı kar getiren ek bir iştir. Bunu yapmak için bu alanda uzman olan firmalardan bayilik almak gereklidir. Parçakontör sitesinden toptan ve perakende online parça kontör işlemini kolayca yapabilirsiniz. Siteden kısa sürede online olarak bayilik almanız ve kontör yükleme işlemlerini sistem üzerinden kısa sürede başarılı şekilde yapmanız mümkündür.

Aktifkontor.net

1145
Web Sitelerinden son haberler / Kaliteli Mutfak Dolapları
« on: June 10, 2019, 09:46:16 PM »
Kaliteli Mutfak Dolapları

Mutfak dolabı alırken kaliteye dikkat etmelisiniz. Beydekor.com firması olarak mutfak dolabında kalite ölçütlerini sizlere anlatacağız. Böylece alım yaparken bu hususlara dikkat edip yanlış seçimler yapmayacaksınız. İlk dikkat etmeniz gereken husus mutfak dolabının malzemesi. Kaliteli malzeme kullanmadan kaliteli ürün tasarlayamazsınız. Dolap yapılacak malzeme birinci sınıf kalitede olmalıdır. İkinci husus işçiliktir. Deneyimli firmalarla çalışmalısınız. Bu işi uzun yıllardır yapan binlerce başarılı projeye imza atmış firmaları seçmelisiniz. Üçüncü husus ise fiyattır. Size sağlam hizmeti en uygun fiyata veren firma ile çalışmalısınız. Bu anlamda tüm saydığımız özellikler beydekor.com sitesinde bulabilirsiniz. Ürün ve firmamız hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için sizleri sitemize bekliyoruz.

1146
Web Sitelerinden son haberler / İo Oyun Kategorisi
« on: June 10, 2019, 08:22:54 PM »
İo Oyun Kategorisi

Aradığınızı bulamadığınız zaman çok sinirlenirsiniz. Sinir insanda gerginlik yaratır. Gerginliği atmak için oyun oynamak gerekir. Oyun sitesine girip stres atmak isterken stres olabilirsiniz. Oyun sitelerinde aradığınızı bulamadığınız zaman stres ve gerginliğiniz iki kat artar. Bu yüzden oyun sitesi seçerken sizi yormayacak, sizi strese sokmayacak site olmasına özen gösterin.  io oyunları listesini güzel bir şekilde kategorilere ayıran iooyunlari.net sitesini kullanabilirsiniz. 2017 yılından bu yana hizmet veren sitede yüzlerce çeşit oyun bulabilirsiniz. Oyunları takılmadan donmadan güvenle oynayabilirsiniz. Sitede uygunsuz reklam bulunmaz. Bu yüzden anne ve babalar oyun sitesi tercihini her zaman bu siteden yana kullanmaktadır. Siz de io oyunları oynamak için bu siteyi tercih edin.

1147
EQPOS YAZILIM ve BİLİŞİM LTD. ŞTİ.

EQPOS; Dünya çapında geniş bayi ağı ile Türkiye, Almanya, Fransa, Avusturya, Hollanda, Belçika, İspanya, İngiltere ve Lüksemburg’ da olmak üzere 9 ülkede ürün ve hizmet sunmaktadır.

EQPOS ayrıca 2019 sonuna kadar asya kıtasın’da Rusya federasyonu içinde bulunan Türki cumhuriyetlerle'de çalışmalara başlamak için adım attı. Şu anda; Kırgızistan, Özbekistan ve Kazakistan ülke temsilcilikleri ile görüşmelerini sürdürüyor.

YAZILIM ÇÖZÜMLERİ

EQPOS bünyesin’de Cafe Bar Kulüp Programı, Restoran Programı, Fast Food Programı, Arka Ofis Yönetim Programı, Market Programı, Kuaför Güzellik Salonu Programı, Pastane Programı, Pizzacı Programı, Kantin Takip Programı, Kuruyemişçi Programı, Tekstil Mağaza Programı, Manav Programı, Nalbur Hırdavat Programı, Büfe Programı, Hızlı Satış Programı, Perakende Satış Otomasyonları, Kasa yönetim sistemleri,  Barkodlu ve  Barkodsuz çalışan sektörel yazılımlar, yenilikçi çözümler geliştirmeye devam etmektedir.

Eqpos.com.tr sayfamız üzerinden, tüm yazılımlarımıza ulaşabilir ve her daim genişleyen ürün porföyümüzü takip edebilirsiniz.

EQPOS, Müşterilerinin isteklerine göre özel yazılım geliştirme süreçleri doğrultusunda, işletmenizi rakiplerinden her zaman bir adım önde olmasını sağlar. Tüm teknoloji ve yazılım gücünü müşterilerine yansıtır.

Ayrıca yeni ürünlerimiz  EQKİOSK ve EQTABMENÜ yönetim paneli müşterilerimizdeki yerlerini almaya başladı.

EQKİOSK yazılım entegrasyonlu kiosk sistemimiz sayesinde artık müşterilerinizin kasa önünde sıkıcı bekleyişlerine son vereceksiniz. Müşteriniz kendi ürününü kendisi sipariş işlemini tamamladıkdan sonra ödemesini yapacak size sadece paketleyip sunmak kalacaktır. EQKİOSK'un sağlayacağı hızlı hizmet akışının işletmenizde yaratacağı pozitif etki ile müşteri memnuniyetini arttırabileceksiniz. Ayrıca iş akışındaki zaman kazanımı işinize ve müşterilerinize daha fazla vakit ayırıp, oluşabilecek muhtemel hataları sıfıra indirecektir.

EQTABMENÜ restoranlar, cafeler ve oteller için tasarlanmış dijital-interakif tablet menü uygulamasıdır. Yetersiz kağıt menülerin aksine bir çok özelliğe sahip olan tablet menü uygulamasıyla işletmenizi farklı kılabilirsiniz. İnteraktif panel ile menünüzü dakikalar içerisinde yönetin ve anlık menü değişiklikleriyle müşterilerinize hızlı ve kaliteli bir hizmet verebilirsiniz. Satın alacağınız EQTABMENÜ uygulaması ile sunulan ücretsiz EQTABMENÜ yönetim paneli sayesinde menünüzü hiç kimseden destek almadan kolayca yönetebilirsiniz. EQTABMENÜ uygulamasını yönetim paneli, istediğiniz dilde hiçbir kısıtlama olmadan kullanabilir ve istediğiniz para birimlerinde ürün fiyatları yazabilirsiniz. Yönetim panelinden siz işletmenizde yokken bile menülerinizi belirleyebilirsiniz.

DONANIM ÇÖZÜMLERİ

Müşterilerimizin Dokunmatik Pos Pc, Tablet, El Terminali PDA, Terazi, Caller ID, Barkod Okuyucu, Barkod Yazıcı, Adisyon Fiş Yazıcı, Kiosk, Dijital menüler ve her türlü iletişim alt yapı ürünlerine olan ihtiyaçlarına donanım ürünleri ile çözümler getiriyoruz. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda fiyat-performas ve kalite kriterleri içinde en iyi çözümü oluşturacak bilgi ve donanımı müşterilerimize sunuyoruz.

Daha fazla bilgi için,

Web: www.eqpos.com.tr

Facebook:  https://www.facebook.com/eqposTurkiye/


 

1148
Web Sitelerinden son haberler / Çankaya gergi tavan
« on: May 30, 2019, 10:27:38 PM »
Çankaya gergi tavan

 Gergin tavan sistemleri ısıtılarak forma giren çeşitli renkteki alüminyum profillere uygulanan bir tekniktir. Düz, dairesel ve geometrik formüllü tavanların yanı sıra tonoz ve kubbe gibi uygulamalara imkan sağlar. Esnekliği sayesinde her projede kendine özgü tasarımlar oluşturabilirsiniz.  Çankaya gergi tavan üreten firmalardan birisi olan Adizaynyapi.com 10 yıllık deneyim ve tecrübeye sahiptir. Ankara ilinde kurulan ve kısa sürede tüm ülkeye yayılan firma bugün ülkemizin en popüler yapı ve dekorasyon firması olarak dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Profesyonel bir çalışma ekibimiz var. Bakım ve boya gerektirmeyen gergi tavanlar müşterilerine rahat bir kullanım kolaylığı sağlar. Ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak için sizi de sitemize bekliyoruz. 


1149
Birbirinden Gösterişli Erkek Kolye Çeşitleri

Erkek kolye çeşitleri konusunda zengin seçenekler sunan Kivircik.com.tr firması takı ve aksesuar satışı üzerine kurulmuş bir e-ticaret sitesidir. 2017 yılından bu yana 2 yıldır hizmet veren site güvenilir bir firmadır. 2 yıldır hiçbir müşterisini üzmemiş, ürünleri zamanında sorunsuz teslim etmiştir. Ürünlerini garantili ve sigortalı bir şekilde ulaştıran firma 75 lira ve üstü harcamalarda kargo bedelini kendi bütçesinden karşılamaktadır. Satın aldığınız ürünleri 24 saat içinde kargoya veren firma ürünü gönderirken çok titiz davranmaktadır. Ürünleri her zaman orijinal kutusunda özel ambalaj içinde gönderen firma sattığı tüm ürünlerin arkasında durmaktadır. 7 gün içinde ürünü iade edebilirsiniz. Ürünle ilgili sorun yaşadığınızda ürün tamiri ve değişimi yapılmaktadır. Erkek kolye çeşitlerini görmek ve erkek kolye satın almak için siz de Kivircik.com.tr firmasını tercih etmelisiniz.

1150
Web Sitelerinden son haberler / Anadolu Nakliyat Ambarı
« on: May 28, 2019, 10:01:27 PM »
Web Site İsmi : Anadoluambari.com

Site ile ilgili başlık : Anadolu Nakliyat Ambarı

Şirketin Kuruluş Yılı : 1997

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Kasım 2014

Site Tanıtımı : Anadolu ambarı, 1997 yılında Gebze'de faaliyetlerine başlamıştır. Yirmi yılı aşkın süredir, sektöründe başarıyla faaliyet gösteren şirket, mükemmel bir müşteri memnuniyet oranına sahiptir.

Gebze ambar denildiği zaman akla gelen ilk şirket olan Anadolu ambarı, her geçen gün daha da büyümektedir.

Günümüzde 81 ile birden sevkiyat çözümleri sunan şirket, avantajlı fiyatları ve deneyimli personelleri ile büyük beğeni topluyor.

Bursa ambar taşımacılığından yararlanmak isteyen herkes, hiç tereddüt etmeksizin anadoluambari.com isimli internet adresini ziyaret edebilir. Site vasıtasıyla, şirketin güncel hizmetleri hakkında detaylı bilgiler almanız mümkün olabilecektir.

Anadolu ambarı ile iletişim kuranlar, en ekonomik fiyatlarla İzmir ambar taşımacılığı hizmetlerinden faydalanabilir. Türkiye'nin dört bir yanına taşımacılık hizmetlerini sunan Anadolu ambarı'na ulaşmak adına, 0216 394 41 86 numaralı telefonu hemen arayabilirsiniz. Şirketin diğer tüm telefon numaraları, açık adresi ve şube adres bilgileri, anadoluambari.com platformunda kendine yer bulmuştur.

Deneyimli şoförleri, makul fiyatları, sigortalı eşya taşıma olanakları, kaliteli ambalaj teknikleri ve Türkiye'nin her yerine hizmet sunması, Anadolu ambarı'nı tercih etmeniz adına sayabileceğimiz sebeplerden sadece bazılarıdır.

1151
Web Sitelerinden son haberler / Kapı Modelleri ve Fiyatları
« on: May 28, 2019, 09:40:01 PM »
Web Site İsmi : Dikeygroup.com

Site ile ilgili başlık : Kapı Modelleri ve Fiyatları

Şirket Kuruluş Yılı : 1999

Site Tanıtımı : Dikey Group, 1999 yılından bu yana sektöründe başarıyla faaliyet göstermektedir. Günümüzde, kapı ve pencere sistemleri imal eden şirket, kullandığı kaliteli malzemelerin yanında, avantajlı fiyatlarıyla da müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Kapı Modelleri ve Fiyatları hakkında fikir edinmek isteyenler, hiç vakit kaybetmeden dikeygroup.com isimli internet adresini ziyaret edebilir. Site içerisinde, şirketin birbirinden kaliteli ürünleri ziyaretçilerle paylaşılmıştır. Aynı siteye girenler, Dikey Group tarafınca alınan kalite sertifikalarını da tek tek inceleyebilir.

Sektöründe yirmi yılı aşkın deneyimi bulunan Dikey Group; uzman kadrosu, hızlı teslimat özelliği, garantili malzemeleri, taksit imkanı ve geniş ürün yelpazesi ile adından sıkça söz ettirmektedir.

Lake kapılar, pvc kapılar, melamin kapılar, panel kapılar, çelik kapı yüzeyleri, kompozit pencere sistemleri, çift cam arası jaluziler ve benzeri ürün seçenekleri, burada sizi bekliyor olacak.

1152
Web Sitelerinden son haberler / Hair Transplant Turkey
« on: May 28, 2019, 09:15:31 PM »
Hair Transplant Turkey - Safehairtransplant.net



Türkçe: Saç Ekimi Türkiye. 5.000 greft saç ekimi + 5 yıldızlı otel + VIP transfer sadece 1.699 EUR. Türkiye'nin En İyi Saç Ekimi Hizmeti / İstanbul. FUE, DHI, Safir Saç Ekimi Teknikleri

İngilizce: Hair Transplant Turkey 5.000 grafts hair transplant + 5-star hotel + VIP transfer for just 1.699 EUR. The Best Hair Transplant service in Turkey / Istanbul. FUE, DHI, Sapphire Hair Transplant Techniques

Arapça: زراعة الشعر تركيا. 5.000 عملية زرع شعر + فندق 5 نجوم + نقل VIP فقط 1.699 يورو. أفضل خدمة زراعة شعر في تركيا / اسطنبول. FUE، DHI، Sapphire Hair Transplant Technics

https://www.safehairtransplant.net

https://youtu.be/SO6D9K5alW4

1153
Domain adı : Sitetemizligi.net

İçerik-Başlık : Apartman ve site temizliği - Sitetemizligi.net

Site Kuruluş Tarihi : 5 Mart 2019

Tanıtım, Açıklama : Gerek siteler, gerekse de apartmanlar için temizlik hizmetleri, CBR Temizlik tarafınca müşterilerine takdim edilir. CBR Temizlik ile iletişim kuran site ve apartman yöneticileri, buradan profesyonel temizlik hizmetleri satın alabilecektir.

Ekonomik fiyatlarla site temizliği hizmeti almak için, CBR Temizlik şirketinden asla şaşmayınız. Şirketi daha iyi tanımak, referanslarını görmek ve sunulan hizmetler ile ilgili fikir sahibi olmak adına, sitetemizligi.net içerisine girebilirsiniz.

Site apartman temizliği yaptırmadan evvel merak ettiğiniz sorular olursa, hemen 0850 473 72 66 numaralı telefonu arayınız. Telefon üzerinden, merak ettiğiniz tüm sorulara en kapsamlı yanıtları alabileceksiniz.

İstanbul temizlik şirketleri arasından sizlere gönül rahatlığıyla CBR Temizlik önerisinde bulunabiliriz. CBR Temizlik sayesinde, sadece apartman ve site temizliği değil, daha pek çok farklı temizlik ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayabileceksiniz.

Adres : Maslak Mahallesi Ahi Evran Caddesi Nazmi Akbacı İş Merkezi No:7 C Blok Şişli - İstanbul

1154
İnternet Sitesinin Adı : Ofistemizligi.biz

Site Konusu : Ofis temizliği istanbul - Ofistemizligi.biz

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : 03/2019

Site Hakkında Açıklamalar : İstanbul'da yer alan ofisinizi, güvenilir bir şirkete temizlettirmek isterseniz, sizlere bu konuda CBR Temizlik önerisinde bulunuruz. CBR Temizlik ile birlikte, ofis temizliği ihtiyaçlarınızı en cazip fiyatlarla karşılama fırsatı elde edebilirsiniz.

Son zamanların en çok tercih edilen ofis temizliği şirketi olan CBR Temizlik, sektöründe yirmi senedir hizmet vermektedir. Siz de güvenilir ve aynı zamanda ekonomik fiyatlarla hizmet sunan bir temizlik şirketi aramakta iseniz, gönül rahatlığıyla CBR Temizlik tercihinde bulunabilirsiniz.

Ofis temizliği istanbul denildiği zaman akla gelen ilk şirket, CBR Temizlik şirketidir. CBR Temizlik ile irtibat kurmak isteyenler, 0850 473 72 66 numaralı telefonu hemen arayabilir. Ofisinizi temizletmeden evvel aklınıza takılan sorulara yanıt almak adına, dilerseniz ofistemizligi.biz isimli internet adresini de ziyaret edebilirsiniz. Site üzerinden, şirketin birbirinden değerli referanslarını inceleyebilecek ve hizmetleri hakkında fikir edinebileceksiniz.

1155
Web Site İsmi : insaatsonrasitemizlik.net

Site Başlığı : İnşaat sonrası temizlik hizmetleri - insaatsonrasitemizlik.net

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Mart 2019

Site Tanıtımı : İnşaat sonrası temizlik ihtiyaçlarınızı karşılamak istiyorsanız, tam olarak doğru adrese geldiniz. CBR Temizlik tarafınca hazırlanan insaatsonrasitemizlik.net isimli internet adresi üzerinden, inşaat sonrası temizlik taleplerinizi kolayca iletebilirsiniz.

CBR Temizlik bünyesinde, her biri alanında uzman çok sayıda temizlik personeli görev yapar. Bu temizlik personelleri, inşaat sonrası temizlenmesi gereken mekanınızı ustalıkla temizleyecektir.

Müşterilerine sunduğu inşaat temizliği hizmetleri ile büyük beğeni toplayan CBR Temizlik, sektöründe yirmi yılı aşkın süredir faaliyet gösteriyor. Şirketi ve hizmetlerini daha yakından tanımak adına, hemen insaatsonrasitemizlik.net isimli web adresine giriş yapabilirsiniz.

CBR Temizlik inşaat sonrası temizlik fiyatları bütçenizi zorlamaz. Avantajlı fiyatlarla, inşaat sonrası temizlik ihtiyaçlarınızı karşılamak adına, siz de bu şirkete muhakkak başvurunuz.

Güler yüzlü hizmet anlayışı, tecrübeli personelleri ve cazip fiyatları, CBR Temizlik şirketini ön plana çıkarır.

Telefon : 0850 473 72 66

Pages: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 143