Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - admin

Pages: 1 ... 140 141 [142] 143
2116
Web Site İsmi : Topalhamsi.com



Site Başlığı : Karadeniz yöresel ürünler ve hediyelik eşya - Topalhamsi.com

Sitenin Kayıt Edildiği ay ve yıl : Ekim 2016

Site Tanıtım mesajı : Karadenizli dostlarınıza yöresel hediyeler almak isterseniz, sizlere topalhamsi.com adresini şiddetle tavsiye ediyorum. Bu internet adresi sayesinde, birbirinden şık Karadeniz yöresel ürünlerinden kolayca satın alabilirsiniz.

Karadeniz hediyelik eşya satış sitesi olan topalhamsi.com adresinde; biblolardan kumaşlara, bıçaklardan ahşap ürünlere kadar çeşit çeşit ürün seçenekleri kendine yer bulmuştur. Sevdiklerinize Karadeniz bölgesini hatırlatan pek çok ürünü, bu sitede görebileceksiniz.

Meşhur Trabzon bakırı ürünlerini yine topalhamsi.com farkıyla alabilirsiniz. Ziyaretçilerine çeşit çeşit yöresel ürünler sunan Topal Hamsi adresinden yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti ödemek zorunda kalmayacaksınız.

Topal Hamsi sitesinde satışa çıkarılan ürünler ile alakalı aklınıza takılan sorular olduğu takdirde, 0850 304 28 92  numaralı telefon numarasını arayabilirsiniz. Arzu edenler, siparişlerini iletmek için 0551 595 25 51 WhatsApp sipariş hattını da kullanabilir.

Herkese keyifli alışverişler diliyoruz.

2117
Site İsmi : www.sayende.net

Site Konusu : Kadın, Moda, Güzellik ve Sağlık Sitesi - Sayende.net

Domain Kayıt Zamanı : Ekim 2015

Tanıtım ve Açıklamalar : Sayende.net adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile modadan güzelliğe, sağlıktan dekorasyona kadar pek çok konu hakkında makaleler okuyabilirsiniz.

Kadınlara yönelik paylaşımlarıyla dikkat çeken sayende.net adresine girenler, burada birbirinden değerli güzellik önerileri bulabilecektir. Sitenin güzellik kategorisinde, çeşit çeşit makyaj teknikleri ve şık görünmenin sırları ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Saçlarınızı bakır saç rengine boyamayı düşünüyorsanız, öncesinde sitedeki Bakır Saç Rengi başlıklı konuya gözatmanızı tavsiye ediyoruz. Burada bakır saç renginin en çok kimlere yakışacağı, bakır saçların bakımının nasıl yapılabileceği, bakır saç tercih eden kadınlar için en doğru makyaj tüyoları ve fazlası anlatılmaktadır.

Geçtiğimiz yıllarda dövme kaş bilhassa ünlüler arasında son derece yaygın olarak kullanıldı. Peki dövme kaş nasıl yapılır, dövme kaş yaptırmanın ücreti nedir gibi sorulara yanıt almak istiyorum derseniz, sizlere sayende.net adresini önerebilirim. Sitede dövme kaşlar ile alakalı son derece detaylı bilgiler kendine yer bulmuştur.

Sayende.net isimli internet sitesinde yalnızca kadınlar için güzellik tüyoları yoktur. Bu sitede herkes için birbirinden kıymetli dekorasyon önerileri de bulunabilecektir. Evinizi yeniden dekore etmeyi planlıyorsanız, sitedeki dekorasyon kategorisinden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Modayı yakından takip etmek isteyen, sağlığına önem veren ve daha güzel görünmeyi arzu eden herkesi bu siteye davet ediyoruz.

2118
Domain adı : https://www.medikalize.com.tr

Sitenin başlığı : Medikalize Satış Ortaklığı Sistemi ile Para Kazan!

Web Sitenin kayıt edilmiş olduğu ay ve yıl : Eylül 2010

Site ile alakalı Tanıtım mesajı - Açıklamalar : Bugün sizlere anlaşılması kolay bir satış ortaklığı sistemi tanıtacağım. Bu sistemin ismi, Medikalize şeklindedir. Sistem ile birlikte, her ay düzenli gelir elde edebilirsiniz.

Başarı ispatlanmış bir affiliate marketing sistemi arıyorsanız, hiç tereddüt dahi etmeden Medikalize sistemine başvurmanızı öneriyorum.

Medikalize satış ortaklığı sistemi nasıl çalışıyor, hemen izah edelim. Sahip olduğunuz internet sitenize ya da twitter, facebook gibi sosyal medya hesaplarınıza, size verilen kodları ekleyerek, kolayca para kazanabilirsiniz. Yapacağınız işlem, kısaca Medikalize’nin satış ortağı olmaktır. Bu ortaklık sayesinde, tahmin ettiğinizden de yüksek ücretler elde edebileceksiniz.

Kullanışlı, sade ve bir o kadar da şık yayıncı paneli ile, Medikalize sisteminden para kazanmak hem eğlenceli hem de kolay olacaktır. Siz de ailenize ek gelir getirmek isterseniz, hiç vakit kaybetmeden bu sisteme üye olunuz. Herkese şimdiden bol kazançlar diliyorum.

Medikalize.com.tr

2119
Web Sitenin ismi : Ferolle.com

Site ile ilgili Başlık : Ferolle aşk parfümü satış sitesi - Ferolle.com

Sitenin Yayın hayatına başlamış olduğu tarih : 2011 Aralık

Site hakkında Tanıtım mesajı : Kalite seviyesi yüksek bir erkek parfümü arıyorsanız, tam olarak doğru adrese geldiniz. Bugün sizlere çok sevilen bir erkek parfümü tavsiye edeceğim. Bu parfümün ismi, Ferolle aşk parfümü şeklindedir. Parfüm sayesinde, kızları etrafınızda toplayabileceksiniz.

Bir afrodizyak parfüm olan Ferolle parfüm, ferolle.com isimli internet sitesi içerisinde satışa çıkarılmıştır. Siteye bağlanarak, tek tuşla parfüm siparişinizi iletebilirsiniz.

Ferolle markalı feromon parfüm ile birlikte, hem kendinize olan güveninizi arttıracaksınız hem de etrafınızdaki insanların size olan yaklaşımlarında farklılıklar hissedeceksiniz. Çevrenizden daha fazla saygı görmek istiyorsanız, güzel kokmanız büyük önem arz etmektedir. Görüntünüz ne kadar büyük önem arz ediyor ise, kokunuz da bir o kadar önemlidir. Bu bağlamda, güzel kokmak isteyen erkekler, mutlaka ama mutlaka ferolle.com adlı internet adresine giriş yaparak, buradan ferolle parfüm satın almalıdır.

Ferolle.com sitesi içerisinde, parfümün tüm özelliklerini detaylı bir şekilde bulabileceksiniz. Parfümün etkileri, ne sıklıkta kullanılması gerektiği, parfümü kullanan kişilerin birbirinden değerli yorumları ve fazlası sitede kendine yer bulmuştur. Herkese keyif dolu alışverişler diliyoruz.

2120
Site adı : Trtoplist.net

Site başlığı : En iyi toplist ekleme sitesi - Trtoplist.net

Sitenin kayıt edilmiş olduğu tarih : 2016 Haziran

Site ile alakalı Tanıtım mesajı : Trtoplist.net isimli internet sitesi üzerinden siz de sahip olduğunuz siteleri tek tuşla tanıtabileceksiniz. Bir toplist ekleme sitesi olarak faaliyet gösteren trtoplist.net sayesinde, arama motorlarında başarınıza başarı katabilirsiniz.

Kalite seviyesi yüksek toplist sitesi arayanlar, hiç tereddüt dahi etmeden trtoplist.net adresine katılabilir. Buradan firmanızın resmi internet sitesini ya da sahip olduğunuz bireysel internet sitelerinizi tek tuşla kayıt edebileceksiniz.

Web sitelerinizin Google ve benzeri arama motorlarında daha ileriye gitmesini istiyorsanız, bolca sayıda backlinke sahip olmanız şarttır. Bu backlinkleri elde edebilmek adına, izlenmesi gereken yollardan bir tanesi, toplist sitelerine başvurmaktır. Benim size önerebileceğim en iyi toplist sitelerinden bir tanesi de tabiki trtoplist.net adresidir.

Tüm site sahiplerini, trtoplist.net adresine davet ediyoruz. Herkese bol backlinkli günler dileriz. 

2121
Web Sitelerinden son haberler / Şarkı sözü sitesi - Sarki.tv
« on: November 03, 2016, 06:15:46 PM »


Site Adı : Sarki.tv

Site Konusu : Şarkı sözü sitesi - Sarki.tv

Site Açılış Tarihi : Eylül 2016

Site Tanıtım Mesajı : Bugün sizlere son derece başarılı bir şarkı sözü sitesi tanıtacağım. Bu internet sitesinin ismi, konu başlığımızda da vurgulamış olduğumuz gibi sarki.tv şeklindedir. Siteye bağlanarak, arzu ettiğiniz şarkının sözünü okuma şansı elde edebileceksiniz.

Şarkı sözleri sitesi olan sarki.tv içerisinde, aklınıza gelebilecek tüm şarkıların sözleri sizleri bekliyor. Site sayesinde, sözünü bilmediğiniz hiçbir şarkı kalmayacak.

Gerek eski, gerekse de yeni şarkıların sözlerini, sarki.tv adresi sayesinde öğrenme fırsatı bulabileceksiniz.

Sık güncellenen içeriği ile sarki.tv adresi, her geçen gün daha fazla sayıda ziyaretçi kitlesine ulaşmaktadır. Siz de bu özel oluşuma bağlanarak, merak ettiğiniz bütün şarkıların sözlerini okuyabilirsiniz.

Dizilere merakınız varsa, sevdiğiniz dizi müziklerinin sözlerini de yine bu site üzerinden görme şansınız olacaktır. Tüm site ziyaretçilerine sevgilerimizle

2122
Web Sitelerinden son haberler / Sticker arıyorsanız doğru adrestesiniz
« on: November 02, 2016, 07:33:53 PM »
Sticker arıyorsanız doğru adrestesiniz

Hemenbaskiya.com.tr adı altında faaliyetlerini başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile başta sticker olmak üzere çok sayıda matbaa ürünü satın alabilirsiniz.

İnternetten Sticker ihtiyaçlarını karşılamak isteyen firmalar, bundan sonra hemenbaskiya.com.tr sitesini tercih edebilir. Bu site üzerinden ihtiyacınız olan sticker modellerinden kolayca alma fırsatı bulabileceksiniz.

Ziyaretçilerine sticker ürünlerinin yanı sıra; kartvizitler, kağıt çanta modelleri, kaşe ve mürekkepler ile daha pek çok sayıda farklı matbaa ürününü bir arada sunan hemenbaskiya.com.tr sitesinden alışveriş yapmak son derece zevklidir. Site üzerinden herhangi bir matbaa ürünü için sipariş verirken, tasarımınızı dilediğiniz gibi belirleyebileceksiniz. Arzu edenler, sitedeki tasarımını yükle kategorisini kullanarak da ihtiyaçlarını harfiyen iletebilecektir.

2123
Web Sitelerinden son haberler / Helal Kesim ve Katkısız Tavuk - Dr. Tavuk
« on: November 02, 2016, 06:57:21 PM »


Site adı : www.drtavuk.com.tr

Site başlığı : Helal Kesim ve Katkısız Tavuk - Dr. Tavuk

Sitenin kayıt edilmiş olduğu tarih : Nisan 2014

Site ile alakalı Tanıtım mesajı : % 100 helal kesim ve katkısız tavuk arıyorsanız, Dr. Tavuk ile irtibat kurabilirsiniz.

Toptan tavuk satışı yapan Dr. Tavuk firması, tavukları bayıltmak adına kullanılan elektroşok metodunu kesinlikle tercih etmemektedir. Tavukları İslami usullere uygun olarak kesen Dr. Tavuk ile gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.

Katkısız tavuk arayanlar, hiç tereddüt dahi etmeden Dr. Tavuk firmasından tavuk ihtiyaçlarını karşılayabilir. Tavuklarına buğday ve mısır gibi tamamen doğal yemler veren Dr. Tavuk firmasının tavukları, köy tavuğu doğallığı ile lezzetindedir.

Müşterilerine % 100 helal tavuk sunan Dr. Tavuk, ülkemizde sağlıklı ve lezzetli tavuk denildiği zaman akla gelen ilk firma olma misyonuna; doğal tavuk üretiminde dünya markası olma vizyonuna sahiptir. Firma ile iletişime geçmek isteyenler, 0850 434 00 66 numaralı telefonu hemen arayabilir.

Türkiye geneli bayilikler verilecektir.

Genel Müdürlük Adresi: Atatürk Bulvarı. İkitelli OSB. Tümsan 2 San. Sitesi B Blok No:9 Başakşehir / İSTANBUL
Fabrika Adresi: Yusufbey Mah. Kadılar Mevkii No:8 Taraklı / Sakarya
İletişim Numaraları: 0850 434 00 66 - 0212 657 66 66
Web: Drtavuk.com.tr

2124


Site İsmi : https://www.telefonju.com.tr

Site Konusu : Telefon kılıfı, telefon bataryası, powerbank ve fazlası bu sitede

Domain Kayıt Zamanı : Nisan 2016

Tanıtım ve Açıklamalar : Cep telefonunuz için kılıf ya da batarya satın almak istiyorsanız, tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Telefonju adı altında faaliyetlerini başarıyla sürdüren internet sitesi içerisinde çok sayıda kaliteli telefon aksesuarı yer almaktadır. Siteye bağlanarak arzu ettiğiniz cep telefonu donanım ve aksesuarını tek tuşla alabileceksiniz.

Telefon kılıfı ihtiyaçlarınızı bundan sonra, telefonju adresi vasıtasıyla karşılayabilirsiniz. Sitede her türlü cep telefonu marka ve modeli için kılıf bulunabilecektir.

İnternetten orjinal telefon bataryası almak isteyenler de yine gönül rahatlığı ile telefonju sitesini tercih edebilir. Apple, Samsung, LG, Nokia, Sony ve benzeri pek çok telefon markasının bataryasına, bu site vasıtasıyla ulaşabilirsiniz.

Taşınabilir şarj aletine ihtiyaç duyanlar, telefonju sitesinde yer alan powerbank modellerini inceleyebilir. Sitede birbirinden kaliteli powerbank seçenekleri ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Özetlemek gerekir ise, telefonju sitesi üzerinde; telefon kılıfları, telefon bataryaları, ekran koruyucular, kulaklıklar, powerbank modelleri gibi pek çok telefon donanımı ile telefon aksesuarı satışa çıkarılmıştır. Tüm site ziyaretçilerine keyifli alışverişler diliyoruz.

Telefonju.com.tr

2125
Web Sitelerinden son haberler / Agarioplayworld.com farkıyla agario oyna
« on: October 29, 2016, 02:41:52 PM »
Site Adı : Agarioplayworld.com

Site Konusu : Agarioplayworld.com farkıyla agario oyna

Site Açılış Tarihi : 2015 Aralık

Site Tanıtım Mesajı : Herkese merhabalar. Bugün sizlere çok aktif bir agario sitesi tanıtacağım. Sitenin ismi, konu başlığımızda da belirtmiş olduğumuz gibi, agarioplayworld.com şeklindedir. Site üzerinden, gerçek bir agario keyfi yaşama fırsatı bulabileceksiniz.

Canınız internetten agario oynamak istediği anda, hiç tereddüt dahi etmeden bu siteye bağlanabilirsiniz. Site üzerinden agario oynarken, bir yandan diğer oyuncularla chat yapma fırsatı da yakalayabileceksiniz.

Agario play üzerinden agario oynamak için kesinlikle, herhangi bir üyelik almanıza gerek yoktur. Oyuna başlamak adına, sadece rumuzunuzu yazıp play tuşuna basmanız kafi olacaktır. Fakat arzu edenler, kendilerine hesap açarak, bu hesap üzerinden rekor denemelerinde bulunabilir.

Kalite seviyesi yüksek ve aktif bir agario pvp sunucusu arıyorsanız, hiç vakit kaybetmeden agarioplayworld.com sitesine giriş yapınız.

Agarioplayworld.com adresinden memnun kalırsanız, çevrenizde agario oynamaya meraklı olan dostlarınıza da bu siteyi tavsiye edebilirsiniz.

İyi eğlenceler dileriz.

2126
Web Sitelerinden son haberler / ACN Platform Google Play Oyunları
« on: October 29, 2016, 01:54:53 PM »
ACN Platform Google Play Oyunları

Herkese merhabalar. Cep telefonunuz üzerinden oyun oynamayı seviyor musunuz? Cevabınız evet ise, bugün sizlere tanıtacağım oyunları mutlaka denemelisiniz. ACN PLATFORM tarafından geliştirilen bu oyunların her biri birbirinden eğlencelidir.

https://play.google.com/store/apps/developer?id=ACNPLATFORM linkine tıklayarak, ACN PLATFORM’un birbirinden kıymetli oyunlarına gözatabileceksiniz. Şimdiye kadar geliştirilen oyunlardan bazılarının isimlerini sizlerle paylaşacağım.

Oyunlar sırasıyla aşağıdaki gibidir:


+ Çılgın Hamsi = Çılgın hamsiye, arkadaşlarını bulma konusunda yardım etmen gerekiyor. Son derece orjinal ve bir o kadar da keyifli bir oyundur.

+ ACN Cubes = Son derece eğlenceli ve adeta bağımlılık yaratan bir bulmaca oyunu.

+ Türk jeti = Türk jetini kullanarak zorlu hedeflere ulaşman gereken bir oyundur.

+ Meteor = Dünyanın sonu geliyor. Ve meteorlar üstümüze doğru yağıyor. İşte tam bu sırada dünyayı kurtarmak ve meteorları tutmak senin görevin. Meteorları dünyaya ulaşmadan yakalamak, oyundaki temel amacın olacaktır.

+ 5 İpucu 1 Takım = Bu oyunda çeşitli ipuçlarından yararlanarak, doğru takımı bulmak amaçtır. Son derece eğlenceli bir zeka oyunudur.

+ Ülkücü Okeyi = Çok sevilen bir okey oyunudur. Tüm okey meraklıları, cep telefonlarına ülkücü okeyi uygulamasını indirebilir.


Bu oyunlarla ilgili olarak youtube sitesinde, kanal hazırlanmıştır. Youtube kanalına ziyarette bulunmak isteyenler, https://m.youtube.com/channel/UCaV32nty9lDgL6WOJpUj3dA? sayfasına girebilir.


Bugünkü mesajımda, ACN Platform’un bazı oyunlarını tanıttım. Bu oyunlarla ilgili daha detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler ve oyunları indirmeyi planlayanlar, aşağıdaki adresleri ziyaret edebilir. Keyifli oyunlar dileriz.


Youtube Kanalı: m.youtube.com/channel/UCaV32nty9lDgL6WOJpUj3dA?
Google Play Sayfası: play.google.com/store/apps/developer?id=ACNPLATFORM

2127
Web Sitelerinden son haberler / Petek temizleme hizmeti sunan firma
« on: October 26, 2016, 06:06:42 PM »
Petek temizleme hizmeti sunan firma

Rize’de petek temizliği yapan bir firma arıyorsanız, sizlere rizepetektemizligi.com adresini tavsiye edebilirim. Bu internet adresi üzerinden Rize petek temizleme firması ile iletişime geçme fırsatı bulabilirsiniz.

Petek temizleme hizmeti satın alanlar, peteklerindeki birikmiş tortuları ortadan kaldırtacaktır. Bu tortular, peteklerin verimli bir biçimde çalışmasını öneler. Dolayısıyla, kışın eviniz çok daha iyi bir şekilde ısınır.

Doğalgaz faturanız her zaman yüksek geliyor fakat eviniz bir türlü yeterli ısınamıyor mu? Bu durumda radyatörleriniz temiz olmayabilir. Radyatörlerinizi temizlettirmek adına, böyle bir durumda 0531 310 6647 numaralı telefonu arayabilir ya da rizepetektemizligi.com isimli web sitesine bağlanarak, buradan Rize petek temizleme firmasına ulaşabilirsiniz.

2128
En iyi yabancı diziler Dizi720p.com adresinde

Dizi720p.com isimli internet sitesi, ziyaretçilerine en özel yabancı dizileri bir arada sunan bir sitedir. Siz de internetiniz üzerinden yabancı dizi izlemek isterseniz, hiç tereddüt dahi etmeden dizi720p.com sitesine bağlanabilirsiniz.

Yabancı dizi izleme adresi olan Dizi 720p içerisinde; Aksiyon dizilerinden tutun Korku dizilerine, Bilim kurgu dizilerinden Polisiye dizilere kadar her çeşit dizi bir arada bulunmaktadır.

Yabancı dizilere merakı olanlar, hiç tereddüt dahi etmeden dizi720p.com adresine giriş yapmalıdır. Site sayesinde, Ödüllü bolca sayıda diziyi büyük bir keyifle seyretme fırsatı elde edebilirsiniz.

En kaliteli yabancı dizilerin bir araya getirildiği Dizi 720p adresine tüm dizi meraklılarını davet ediyoruz. 

2129
RETOLE - Uygun ve Kaliteli Kiralık Sunucu & Dedicated Çözümleri


Merhaba Arkadaşlar,

Retole Bilişim Hizmetleri olarak DDOS Korumalı Kiralık Sunucu hizmetimize ait fiyat bilgimiz aşağıdaki gibi olup,
vds,vps paketleri ve daha ayrıntılı bilgi için Retole.com adresini inceliyebilirsiniz.


Fransa  Server Paketlerimiz




Dedicated - FR - 001

    Intel Xeon W3520
    8 çekirdekli işlemci (4 sanal 4 gerçek) 2.66 Ghz
    16 GB ECC Ram
    2 x 2 TB SATA Disk
    1GB Uplink
    Antiddos Desteği
    100 GB Yedekleme Alanı
    Sanallaştırma İmkanı (Vmware v.b)
    Teslimat Süresi 2 Saat
Fiyat : 175 TL + KDV Aylık




Dedicated - FR - 002

    Intel Xeon W3520
    8 çekirdekli işlemci (4 sanal 4 gerçek) 2.66 Ghz
    32 GB ECC Ram
    2 x 2 TB SATA Disk
    1GB Uplink
    Antiddos Desteği
    100 GB Yedekleme Alanı
    Sanallaştırma İmkanı (Vmware v.b)
    Teslimat Süresi 2 Saat
Fiyat : 200 TL + KDV Aylık




Dedicated - FR - 003

    2 x Intel Xeon E5606
    8 çekirdekli işlemci (8 gerçek) 2.66 Ghz
    96 GB ECC Ram
    2 x 2 TB SATA Disk
    1GB Uplink
    Antiddos Desteği
    100 GB Yedekleme Alanı
    Sanallaştırma İmkanı (Vmware v.b)
    Teslimat Süresi 2 Saat
Fiyat : 350 TL + KDV Aylık




Dedicated - FR - 004

    2 x Intel Xeon E5630
    16 çekirdekli işlemci (8 gerçek 8 sanal) 2.53 GHz
    192 GB ECC Ram
    2 x 2 TB SATA Disk
    1GB Uplink
    Antiddos Desteği
    100 GB Yedekleme Alanı
    Sanallaştırma İmkanı (Vmware v.b)
    Teslimat Süresi 72 Saat
Fiyat : 600 TL + KDV Aylık




Dedicated - FR - 005

    Core™ i5-2300
    4c / 4t Çekirdek
    16 GB Ram
    2 TB SATA Disk
    100 Mb Uplink
    Antiddos Desteği
    100 GB Yedekleme Alanı
    Sanallaştırma İmkanı (Vmware v.b)
    Teslimat Süresi 2 Saat
Fiyat : 140 TL + KDV Aylık




Dedicated - FR - 006

    Core™ i3-2130/3240
    4c / 4t Çekirdek
    8 GB Ram
    2 TB SATA Disk
    100 Mb Uplink
    Antiddos Desteği
    100 GB Yedekleme Alanı
    Sanallaştırma İmkanı (Vmware v.b)
    Teslimat Süresi 2 Saat
Fiyat : 110 TL + KDV Aylık




Dedicated - FR - 007

    Atom™ N2800
    4c / 4t Çekirdek
    4 GB Ram
    1 TB SATA Disk
    100 Mb Uplink
    Antiddos Desteği
    100 GB Yedekleme Alanı
    Sanallaştırma İmkanı (Vmware v.b)
    Teslimat Süresi 2 Saat
Fiyat : 75 TL + KDV Aylık




Dedicated - FR - 008

    Atom™ N2800
    4c / 4t Çekirdek
    2 GB Ram
    500 GB SATA Disk
    100 Mb Uplink
    Antiddos Desteği
    100 GB Yedekleme Alanı
    Sanallaştırma İmkanı (Vmware v.b)
    Teslimat Süresi 2 Saat
Fiyat : 40 TL + KDV Aylık




Dedicated - FR - 009

    Intel Xeon E5 2670
    16 çekirdekli işlemci (8 gerçek 8 sanal) 2.53 GHz
    128 GB ECC Ram
    2 x 3 TB SATA Disk
    1GB Uplink
    Antiddos Desteği
    100 GB Yedekleme Alanı
    Sanallaştırma İmkanı (Vmware v.b)
    Teslimat Süresi 72 Saat
Fiyat : 500 TL + KDV Aylık


Sunucularımızı Yönetim Paneliniz üzerinden ram,disk,cpu bilgilerini ve doluluklarını görebilir,yeniden başlatıp,yeniden kurabilirsiniz.


Ekstralar

Ek Ip Adresi 3 €
Cpanel Aylık Vps Lisansı 15 €
Plesk Aylık Vps Lisansı 8 €
Linux işletim sistemleri  ücretsiz
Windows İşletim Sistemi  20 €

Dilerseniz kontrol panel maliyetine katlanmamak için , centos web panel ve benzeri açık kaynak kodlu hosting kontrol panelleri ücretsiz olarak sunucunuza kurup yapılandırabiliriz.



E-posta: destek@retole.com
Web: http://retole.com
Telefon : 0532 456 6370

Adres           : Dumlupınar Mahallesi Park Cd. No:8
Y.S. Bel.       : Mevcut (Sinan Gezeroğlu)
Vergi No :  3950587512
Vergi Dairesi :  Nilüfer - Bursa

RETOLE İNT. HİZMETLERİ

2130
Web Sitelerinden son haberler / Kadıköy’de günlük kiralık ev
« on: October 26, 2016, 03:15:23 PM »
Web site adı : Kadikoydegunlukkiralikev.com

Sitenin başlığı : Kadıköy’de günlük kiralık ev

Sitenin kayıt edildiği ay ve yıl : Haziran 2015

İrtibat Numarası : 0505 110 04 04

Site ile ilgili açıklamalar : Kadıköy içerisinde, günlük kiralık daire arıyorsanız, tam olarak doğru adrese geldiniz. Kadikoydegunlukkiralikev.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesi içerisinde, çok sayıda güncel kiralık daire ilanı bulunmaktadır. Bu kiralık dairelerin hepsi Kadıköy ilçesindedir. Ve yine tamamı günlük olarak kiralanabilmektedir.

Kadıköyde günlük kiralık ev ilanlarının yer aldığı kadikoydegunlukkiralikev.com adresine bağlanarak, siz de en cazip fiyatlarla kendinize uygun bir ev bulabilirsiniz. Sitede kendine yer bulan ilanlar hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, 0505 110 04 04 numaralı telefonu arayınız. Bu numara üzerinden, ilanlar ile alakalı aklınıza takılan her türlü suali sorabileceksiniz.

İstanbul’un merkezinde, günlük olarak kiralanabilecek daireye ihtiyacınız varsa, kadikoydegunlukkiralikev.com sitesini şiddetle tavsiye ediyoruz. Kadıköy’den İstanbul’un her noktasına en kolay şekilde ulaşım sağlayabileceksiniz. Metro, marmaray, otobüs, dolmuş, metrobüs, vapur ve aklınıza gelebilecek diğer tüm ulaşım araçlarına çok kısa mesafede olan bu daireleri, gönül rahatlığıyla kiralayabilirsiniz.

Kadıköyde günlük kiralık daire sahibi olmak isteyenler, haftanın 7 günü, yukarıda belirttiğimiz telefon numarasını arayarak, Taşkın apart ile iletişime geçebilir.

Günlük kiralık kadıköy daire ihtiyaçlarınız için artık hangi numarayı aramanız gerektiğini biliyorsunuz. Çevrenizde günlük kiralık daire arayan dostlarınız varsa da, onlara bu numarayı vermeyi unutmayınız.

İyi bir lokasyonda, hijyenik ve eşyalı kiralık daire tutmak isteyen herkesi, kadikoydegunlukkiralikev.com sitesine davet ediyoruz. 

Pages: 1 ... 140 141 [142] 143