Author Topic: En sevilen çocuk etkinlikleri için - Biletinial.com  (Read 204 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2266
    • View Profile
En sevilen çocuk etkinlikleri için - Biletinial.com
« on: June 12, 2024, 06:25:38 PM »
En sevilen çocuk etkinlikleri için - Biletinial.com

Siz de hemen pek çok kişi gibi çocuk etkinlikleri satın almak için biletinial.com adresine girebilirsiniz. Sitede:

+ İstanbul’da Çocuk Etkinlikleri
+ Bursa’da Çocuk Etkinlikleri
+ Ankara’da Çocuk Etkinlikleri
+ Çocuklara Göre Vizyondaki Filmler
+ Çocuk Workshop Etkinlikleri ve fazlasını görebileceksiniz. 

Çocuk etkinlikleri takvimini incelemek ve bilet satın almak için https://www.biletinial.com/tr-tr/kids linkini kullanabilirsiniz. Sitedeki bazı çocuk etkinliklerini sizlerle buradan paylaşacağım:

Pepee: Türkiye’nin ilk milli çizgi film kahramanı Pepee; çocukların gelişimi ve eğitimine katkı sağlarken aynı zamanda şarkılarla, türkülerle de eğlendirmeye devam ediyor
Hayaller Adası - Çocuk Tiyatrosu: Uzun yıllardır Hayaller Adası’nı bulmak için denizlerde olan Kaptan Jack ve Miço’su kendilerini rengarenk bir maceranın içinde bulacaklar. Bu oyunumuzda tüm çocukları Kaptan Jack’in gemisine konuk ediyor ve beraber Hayaller Adası’nı bulmaya çalışıyoruz.
Ankara Çocuk Sirki: Ankara Çocuk Sirki çocuklara yönelik sirk gösterimidir, orijinal sirk figürleri ile eğlenceye her an kapılıp heyecanla izlemeye devam edeceğiniz, zaman zaman şaşkınlık ile süsleyeceğiniz duygu karmaşası ile hayran kalacağınız bir etkinliktir.
Nereye Koyduysan Oradadır: Rovni kaybettiği neşesini bulabilecek mi? Mela bu yolda en yakın arkadaşına yardım edebilecek mi? Ceplerimizi çokca dans ve şarkı, bir sandık dolusu mektup ve biraz peynirli poğaçayla doldurup geçmişe gidiyoruz.
Karlar Ülkesi - Kayıp Eldiven: Karlar Ülkesi Kayıp Eldiven macerası;  Ankara, Konya, Afyon, Kütahya, Gaziantep, Mersin, Adana, İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Samsun, Ordu, Trabzon, Antalya ve Denizli'de sizlerle.