Author Topic: Birbirinden tarz kadın ceket modelleri - Coralshop.com.tr  (Read 204 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2266
    • View Profile
Birbirinden tarz kadın ceket modelleri - Coralshop.com.tr
« on: June 13, 2024, 02:59:27 PM »
Birbirinden tarz kadın ceket modelleri - Coralshop.com.tr

Türkiye'de kadın ceket denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden birisi de Coral Shop'tur. Siz de kendinize güzel bir kadın ceket modeli satın almak isterseniz, hiç vakit kaybetmeden coralshop.com.tr isimli internet adresine giriş yapabilirsiniz.

Coral Shop kadın ceket modelleri çok çeşitlidir. Kimi ceketler uzun gabardin ceketlerdir, kimi ceketlerin beli lastiklidir, kimi ceketler düğmesizdir, kimi ceketler desenlidir.

Kadın ceket modelleri

Üst düzey kalitede kadın ceket modelleriyle dolup taşan coralshop.com.tr adresinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Sitede her renk ve modelde çeşit çeşit kadın ceketi yer alır.

Bayan ceket fiyatları

Coralshop.com.tr isimli internet adresindeki bayan ceket fiyatları 299 TL ile 1520 TL arasındadır. Tabii ki zaman içerisinde fiyatlarda değişiklikler olabilir. Önemli kampanyaları da takip etmeyi unutmamanızı öneriyoruz.

Coralshop.com.tr isimli web adresi, Coral Shop mağazasının 2020 senesinde faaliyetlerine başlayan internet adresidir. Coral Shop markasının İstanbul'da 8 adet, Kıbrısta ise 1 adet mağazası bulunmaktadır. Mağaza sayısında 50'ye ulaşmayı hedefleyen Coral Shop, her geçen gün daha da büyümektedir.