Author Topic: Şahinbey Beyaz Eşya Servis Hizmeti Süreçleri  (Read 191 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2266
    • View Profile
Şahinbey Beyaz Eşya Servis Hizmeti Süreçleri
« on: June 14, 2024, 02:59:46 PM »
Şahinbey Beyaz Eşya Servis Hizmeti Süreçleri

Gaziantep Şahinbey Beyaz Eşya Servisi hizmet sürecinin ilk aşaması sorunun tespiti ve değerlendirme aşamasını almaktadır. Müşteriler tarafından alınan bilgilerle sorun hakkında detaylı bir bilgiye ulaşılarak çözüm için gerekli planlamalar yapılır. İkinci aşama ise müşterilerin adreslerine ulaşarak makinelere yerinde hizmet vermektir. Makinelerinizde daha küçük sorunlar varsa adreslerinizde tamirleri yapılır fakat daha büyük sorunlar varsa da makineleriniz firma servis merkezine götürülecektir. Üçüncü aşama ise makinelerinizin tamiri yapıldıktan sonra test edilme işlemidir. Makineniz kalite kontrolünden sorunsuz bir şekilde geçerse sizlerle kısa sürede tekrar buluşturulacaktır.

Hızlı Servis Desteği

Şahinbey beyaz eşya servis hizmeti hızlı hizmetleriyle müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Kısa sürede sizlere ulaşan firma yetkilileri makinelerinizin servis hizmetini sağlayacaklardır. Servis merkezlerine alınan makinelerinizin bakımları yapıldıktan sonra makineleriniz tekrar konumlarınıza ulaştırılacaktır.

Kesintisiz İletişimle Servis Hizmetleri

Firma sorunsuz bir alt yapı sistemiyle sizlerle iletişim kurmaktadır. Şahinbey ilçesinde bulunduğunuz her bir konumdan firma ile iletişime geçerek hizmet taleplerinde bulunabilirsiniz. Gaziantepbolgeservis.com.tr sitesini ziyaret ederek iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.