Author Topic: On parmak hızlı klavye kullanma  (Read 880 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2123
    • View Profile
On parmak hızlı klavye kullanma
« on: August 02, 2019, 06:55:37 PM »
On parmak hızlı klavye kullanma

Bilgisayarda hızlı yazı yazmak ister misiniz? 1 sayfalık metni neden 1 saatte yazasınız. Bu süreyi 10 dakikaya indirmek sizin elinizde. Size harika bir teklifimiz var. Evde kendi kendinize bilgisayar kullanım konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz. Onparmak.org sitemize giriş yapıp ilk etapta kendinizi Klavye hız testine sokun. Klavye hız testi nedir? Hemen açıklayalım. Klavye hız testi sizin 1 dakikada klavyede kaç kelime yazdığınızı tespit etmek için hazırlanmış bir programdır.
Türkçede en sık kullanılan 300 kelime sizlere sırayla sunulur. Bu kelimeleri yan ekranda yazmanız istenir. 1 dakika sonunda sistem durup kaç kelime yazdığınızı hesaplar. Sonuçlara göre 0-30 arası düşük 30-50 arası orta, 50 üstü iyi sayılır. Klavye hız testinden düşük aldıysanız mutlaka on parmak yazı eğitimi almalısınız.

10 parmak eğitimi almak için yeteri kadar vaktiniz ve kursa gidecek paranız yoksa size onparmak.org sitesini tavsiye ederiz. Sitede yer alan on parmak eğitici videolar ile evde boş vakitlerinizde kendi kendinizi geliştirebilirsiniz. 10 parmak klavye kursu ile ister F klavye kullanın ister Q klavye kullanın siz de bilgisayarda hızlı yazılar yazabilirsiniz. On parmak eğitim videolarını sitemizden ücretsiz izleyebilirsiniz. Videoları donma ve takılma sorunu olmadan kesintisiz yüksek çözünürlük kalitesinde izleyebilirsiniz. On parmak eğitici videoları izlemek ve kendinizi klavye hız testine sokmak için mutlaka sitemizi ziyaret edin.