Author Topic: Beylikdüzü Temizlik Şirketi  (Read 920 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2137
    • View Profile
Beylikdüzü Temizlik Şirketi
« on: December 14, 2019, 09:16:19 PM »
Beylikdüzü Temizlik Şirketi

   Beylikdüzü temizlik şirketi içinde Yeşil Temizlik firmasının yeri ve önemi büyüktür. İstanbul ili Anadolu ve Avrupa yakasında hizmet veren firmamız her zaman kaliteli temizlik hizmetini müşterilerimize uygun fiyata sunmaktayız. Temizlik firmamızdan hizmet alabileceğiniz hizmet alanları şunlardır: Fabrika temizliği, bina temizliği ve şirket temizliği.

Temizlik firması olarak güçlü referanslara sahibiz. Bizden memnun kalan ve bize referans olan firmalar şunlardır: Harp akademisi 22 apart temizliği Levent, Fatih belediyesi inşaat temizliği, Emsan Mutfak gereçleri cam temizliği Halkalı.

Beylikdüzü bölge halkı bizi ve yaptığımız işleri çok iyi biliyor. Kısa sürede binlerce başarılı projeye imza atan temizlik firmamız bütün işlerinde ardında mutlu müşteri kitlesi bırakmayı başarmıştır. Bu yüzden bizimle bir çalışan mutlaka ikinci defa çalışmak için bizden randevu talep etmektedir. Çok yoğun bir çalışma takvimine sahibiz. O yüzden bize temizlik işleriniz için en az 3-4 gün öncesinden haber vermelisiniz. Bizimle çalışmak için hemen bizi arayıp temizlik işi için randevu alın. Ekibimiz sizin için en uygun zamanı belirleyip o gün geldiği zaman temizlik işlerinizi yapacaktır. Temizlik işinde aradığınız ucuzluk ve kaliteyse biz buradayız siz nerdesiniz. Beylikdüzü temizlik firması olarak size bir telefon kadar uzak olduğumuzu unutmayın. Yeşil temizlik firmasına ulaşmak için aşağıdaki adresleri kullanabilirsiniz:
Eposta adresimiz: bilgi@yesiltemizlik.com
TEL: 0(216) 329 90 75
GSM: 0(536) 797 61 78