Author Topic: Tekerlekli sandalye ve Engelli puseti - Tekerleklisandalyeci.com  (Read 683 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2123
    • View Profile
Tekerlekli sandalye ve Engelli puseti - Tekerleklisandalyeci.com

Tekerlekli Sandalye kimin ne zaman hangi durumda ihtiyacı olacağı aslında hiçbir zaman belli olmuyor. Doğuştan olan motor sorunları gibi hayatın bizleri sürüklediği akışa göre yaşadığımız kazalar, yaşlılık, kalp ritim rahatsızlıkları ya da tiroit sorunları yüzünden aşırı kilodan dolayı hareket edememe gibi rahatsızlıklardan tekerlekli sandalye ile kaliteli bir yaşam sürdürmeye çalışırız. Geçici süre için kullanmamız gereken bastonlar ya da yaşlılıkta yürüme zorluluğu gibi sorunlar ile karşı karşıya gelindiği için banyo tuvalet sandalyelerine bile ihtiyaç duymaktayız. Aslında durumumuza göre birçok medikal ürüne ihtiyaç duyarız. Bu yüzden bu sektörde uzun yıllar ile bulunmamız ve tecrübelerimiz ile Tekerlekli Sandalyeci olarak bunların hepsini derledik. İhtiyaçlar doğrultusunda engelli puseti, banyo ürünler, vakıflar için çoklu sandalye seçenekleri, manuel tekerlekli sandalye, akülü tekerlekli sandalye, aktif tekerlekli sandalye ve daha nicesi.

Her insanın başına gelebilecek olan rahatsızlıklar karşısında tekerlekli sandalye ile yaşamak zorunda kalıyor olmamız sizleri üzmesin. Bir şekilde kalıcı ya da geçici olarak tekerlekli sandalye kullanımını sağlamak zorunda kalıyoruz. Bu bir eksiklik değil, uzmanların ve ailenin desteği ile yapılan fizyoterapi seansları gibi birçok alanda sizlere yardım etmeye hedefleyen Türk doktoralarının çabasını hepimiz bilmekteyiz. Tamda bu sebepten onların bu çabasını ve sizlere verdikleri desteği doğru sonuçlar alınabilmesi için Tekerlekli Sandalyeci olarak doğru tekerlekli sandalyeyi seçmeniz için tıpkı doktorlar gibi uzman olduğumuz bu alan hakkında tüm bilgilerimizi ve deneyimlerimizi konuşturacağız. Hedefimiz bebekler, çocuklar, yetişkinler ve yaşlıları medikal ihtiyaçlarını karşılamak için tüm ürünleri mağazamızda bandırmaktayız.

Tekerlekli Sandalyeci ekibinin çok çalıştığını ve bu çalışma neticesinde bugüne dek kötü bir yorum ile karşı karşıya gelmediğimiz için ayrıca mutluyuz. Sağlığın her şeyden önce geldiğini unutmayan bizler ile aramızdaki güvenin ne kadar önemli ve değerli olduğunu bir kes daha hatırlatmak isteriz. Tekerlekli Sandalyenizi seçmek için doğru yerde olduğunuzu arzu ettiğiniz her gün mağazamıza gelmenizi ve iletişim halinde olmayı çok isteriz. Daha fazla kitleye ulaşmak ve herkesin yaşayabileceği aksilikleri ortadan kaldırmak bizlerin işi. Doğru adres, doğru yer Tekerlekli Sandalyeci.