Author Topic: Şişli Med Kadın Sağlığı Merkezi - Sislimed.com  (Read 1344 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2123
    • View Profile
Şişli Med Kadın Sağlığı Merkezi - Sislimed.com
« on: April 26, 2017, 06:43:09 PM »
Web Site İsmi : Sislimed.com

Site Başlığı : Şişli Med Kadın Sağlığı Merkezi - Sislimed.com

Merkez Kuruluş Senesi : 2005

Adres : Levent Mahalesi ( İç Levent ) Fulyalı Sokak No:7 34330 İstanbul

Telefon numarası : 0212 241 30 10

WhatsApp Mesaj Yoluyla Soru-Cevap Numarası : 0542 400 76 74

Site Tanıtımı : İstanbul Levent Mahallesinde faaliyetlerini başarıyla sürdüren Şişli Med Kadın Sağlığı Merkezine hepiniz hoşgeldiniz. Bu merkezi daha yakından tanımak isterseniz, sislimed.com adresini giriş yapabilirsiniz. Merkezde sunulan sağlık hizmetleri, merkezin adresi ve irtibat numaraları sitede ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Sislimed.com isimli internet sitesi aracılığı ile, kadın sağlığı ile ilgili birbirinden kıymetli makaleler okuma fırsatı da bulabileceksiniz.

Jinekolojik muayene yaptırmak isteyenler, hiç vakit kaybetmeden sislimed.com sitesini ziyaret etmelidir.

Smear testi için tercih edebileceğiniz en iyi kadın sağlığı merkezi, hiç şüphesiz Şişli Med'dir. Smear testi hakkında kafanıza takılan herhangi bir husus olursa, sislimed.com sitesi içerisinden bilgi alabilirsiniz.

Şişli Med Kadın Sağlığı Merkezinde; genital siğil tedavisi, kızlık zarı dikimi, labioplasti, kadınlara özgü check-up, genital estetik ve benzeri pek çok hizmeti alma şansı bulabileceksiniz.

Kullanmış olduğu son derece modern cihazlarla, bünyesinde çalışan uzman doktorlarıyla, steril ve konforlu ortamıyla siz de Şişli Med'i tercih ediniz.

Zaman zaman riskli gebelik durumlarında, anne adayının hareket etmesi sakıncalı olabilir. Böyle durumlarda, Şişli Med, uzman kadrosu ile evde hasta takibi hizmeti sunar. Ülke dışından ya da şehir dışından merkezi ziyaret etmek isteyen hastalar için de, anlaşmalı turizm firması ile size en cazip fiyatlarla yolculuk ayarlaması yapılacaktır.

Randevularınızı sislimed.com adresindeki online randevu bölümüne bağlanarak kolayca alabilirsiniz. Tüm kadınlara sağlık dolu günler dileriz.