Author Topic: Su Kaçak Tespiti ve Tıkanıklık Açma Rehberi  (Read 237 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2123
    • View Profile
Su Kaçak Tespiti ve Tıkanıklık Açma Rehberi
« on: March 12, 2023, 04:02:37 PM »
Su Kaçak Tespiti ve Tıkanıklık Açma Rehberi

Duvarların içinde geçen temiz su boruları ile ısıtma sistemi borularında meydana gelen kaçakların tespiti için geçmişte duvarlar kırılırdı. Ancak frekans dinleme kulaklığı, termal kamera, boru görüntüleme kamerası gibi yeni teknolojiler sayesinde duvarlar kırılmadan da kaçakların yeri tespit edilebilmektedir.

Nokta atışı olarak yapılan kaçak tespiti, sadece o bölgedeki duvarın kırılmasını gerektirir. Böylece duvarlar gereksiz yere kırılmaz ve kaçakların giderilmesi için gereksiz maliyetlerin altına girilmez. Mümkün olan en ekonomik şekilde çözüme ulaşmanı için tesisatçı servisleri, bütün bu süreci profesyonel olarak yönetir ve sorunsuz şekilde tamamlanmasını sağlar.

Kaçaklar ve tıkanıklar, insanların yaşam kalitesini olumsuz etkilediği gibi yapıları da olumsuz olarak etkiler. Kaçaktan sızan sular, duvarlarda neme, çatlamalara ve dökülmelere neden olur. Uzun vadede ise yapı için ciddi risk oluşturur. İşte bu risklerin ortadan kaldırılması için zaman kaybetmeden sorunların giderilmesi gerekir. Bölgenize en yakın Esenyurt tesisatçı servisleri ile bağlantı kurmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Lavabo açıcılar, suyla temas ettiğinde yüksek ısıya neden olan kimyasallardır. Bunlar, dışarıdan bakıldığında küçük tıkanıkları açmakta etkili gibi görülür. Ancak yaydıkları yüksek ısı, boruların delinmesine ve daha büyük sorunlara neden olabilir. Çevrenizdeki en yakın Küçükçekmece tesisatçı servislerine ulaşmak için bizi arayabilir, destek taleplerinizi iletebilirsiniz.

Web: Sutesisatci.org