Author Topic: Osgb nedir?  (Read 1398 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2123
    • View Profile
Osgb nedir?
« on: May 06, 2017, 06:16:42 PM »
Osgb nedir?

İş sağlığı ve iş güvenliği alanında hizmet sunan firmalara, osgb firmaları denilmektedir. Tüm şirketler, çalışanlarının sağlıklı ve güvenli bir ortamda işlerini yapmaları için osgb hizmeti satın almalıdır. 

Bugün sizlere son derece başarılı bir osgb firması tavsiye edeceğim. Bu firmanın ismi, ACAR Çevre Sağlık Güvenlik A.Ş. idir. Firma ile irtibat kuranlar, periyodik sağlık taramasından tutun yangın eğitimine, çevre danışmanlığından ilk yardım eğitimine kadar çeşit çeşit hizmeti bir arada alabilecektir.

2004 yılından bu yana binlerce firmaya osgb hizmeti sunan Acar Osgb ile siz de gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz. https://www.acarosgb.com.tr isimli web adresine bağlandığınız takdirde, burada Acar Osgb’nin sunduğu hizmetleri daha yakından tanıma fırsatı bulabileceksiniz. Sitede ziyaretçilerle ortak sağlık ve güvenlik birimi ile ilgili herkesin bilmesi gereken pek çok bilgi paylaşılmıştır. Site sayesinde, osgb’nin önemi hakkında bilinçlenebileceksiniz.

İşletmeler, çalışanlarına sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı sunmak zorundadır. İş kazalarının önüne geçmek, firma çalışanlarının sağlığını denetlemek, işyeri hekimi görevlendirmek, osgb firmalarının başlıca görevleridir.

Web: Acarosgb.com.tr