Author Topic: Rivetzintl.com  (Read 1277 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2130
    • View Profile
Rivetzintl.com
« on: August 23, 2017, 07:35:33 PM »


Rivetzintl.com


Rivetz blokzincir tabanlı güvenilir yürütme ortamı aracılığıyla çalışır.





Rivetz bir siber güvenlik projesidir, Rivetz'in sağladığı bu ortam telefonunuzun ya da bilgisayarınızın işletim sisteminden bağımsız olarak çalışır.

 



Her gün hack haberleri duyduğumuz bu günlerde güvenlik günümüz koşullarında hayatımızın en önemli parçalarından biridir. Teknolojinin gelişmesiyle beraber internet ortamında güvenliği sağlamak geçmiş günlere nazaran çok daha zor şartlar altında görünüyor ve Rivetz gibi blokzincir tabanlı bağımsız güvenlik platformlarına ihtiyaç duyuyoruz.

 

Rivetz için uygulamalarınızı, şifrelerinizi, belgelerinizi ve dökümanlarınızı saklayabileceğiniz blokzincir tabanlı güvenilir bir kara kutu diyebiliriz.  Rivetz sırlarımızı, şifrelerimizi ve bilgilerimizi saklamayı amaç edinmiştir. Rivetz'in hedefi güvenilir bir yürütme ortamı yaratmaktır.

 

Rivetz ethereum alt yapılı ve diğer ERC20 tokenleriyle uyumludur. Bugünün koşullarında en güvenli ve en hızlı blokzincir alt yapısını ethereum sağlamaktadır. Rivetz ethereum alt yapısını kullanarak dünyanın her yerinde aktif olarak kullanılabilir bir hal almaktadır.

 



Şirketin yaratmış olduğu bu platform şu an dolaşımda olan bütün işletim sistemleri ve donanımlarda aktif olarak çalışabilir durumdadır. Sistem 2016 yılından itibaren aktif olarak çalışmakta ve halka arz süresi boyunca yapılacak yatırımları platformun geliştirilmesinde kullanacaktır.

 



Rivetz'e neden yatırım yapmalıyız? Diye soracak olursanız bende size bu sisteme yatırım yapmanın nedenini şu şekilde anlatacağım; Rivetz'in yıllardır yapmış olduğu araştırmalar sonucunda siber güvenlik ağ pazarı çok büyük ve şu anki koşullarda çok yüksek maliyetlidir. Rivetz sayesinde bu maliyet düşürülerek en güvenli ve en hızlı biçimde güvenilir yürütme ortamı aracılığıyla korunma sağlayabiliriz.

 



Her gün hack haberleriyle karşılaştığımız bu günlerde Rivetz tamda bizim ihtiyaç duyduğumuz bir yazılım projesi gibi görünüyor. Rivetz platformu RVT Token ile çalışacak ve kriptografik olarak telefonumuz üreticiden cebimize kadar blokzincir teknolojisiyle güvende olacak. Rivetz'in güvenilir yürütme ortamı aracılığıyla çalışması telefonumuzun işletim sisteminden tamamen bağımsız özel bir kara kutu içerisinde olması demek oluyor. Her şeyden izole bu ortam blokzincir teknolojisiyle birlikte bizim güvenliğimizi sağlıyor.



Rivetz Takımı

 

Steven Sprague - Kurucu

 Bilgi işlem teknolojisi için önemli endüstri habercilerinden biridir. Yönetim kurulunda çalışmasından önce 14 yıldır Wave'de başkan ve kurucu olarak görev yapmış siber güvenlik konusunda popüler birisidir.



Michael Sprague - Üretici

 Doksanlı yıldan beri dijital mikro işlem ve güvenlik ağlarını kapsayan sosyal medya gizliliği hakkında çalışmalar yapmıştır.



Sean Gilligan - Yardımcı

 Otuz yıldan beri yazılım geliştiriyor ve projenin geliştirilmesinde lider konumda oynuyor. Sean daha önce Apple gibi büyük şirketlerde ağ ve sistem yazılımları üzerinde çalışmalar yaptı.



Mark Hoblit - Geliştirici

Mark, mobil cihazlar için uygulama geliştirdi ve testleri el cihazlarında yayınlamak için form programı yazdı. Bitcoin teknolojisiyle ilgilenmeden önceki işi video yayınlamak üzerineydi.



George Gilder - Kurul Üyesi

On beş farklı teknoloji kitabının yazarı ve aynı zamanda yazdığı kitaplar için aldığı ödüller var. Bu projenin fikir adamı diyebiliriz.





Rivetz Crowdsale

 17 Temmuz 2017 UTC 17:00

 
Minimum Satış: 5 Milyon Dolar


Maximum Satış: 50 Milyon Dolar


Erken Katılım Bonus: %20 Bonus


Rivetz Token Sayısı: 200 Milyon Adet


Satılacak Rivetz Token Sayısı: 70 Milyon Adet


Web site : https://rivetzintl.com/sale