Author Topic: Gaming Found - Oyuncu Bul ve Birlikte Oyna  (Read 1293 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2123
    • View Profile
Gaming Found - Oyuncu Bul ve Birlikte Oyna
« on: August 29, 2017, 08:17:58 PM »


Site Adı : Gamingfound.com

Site Konusu : Gaming Found - Oyuncu Bul ve Birlikte Oyna

Site Açılış Tarihi : Temmuz 2017

Site Tanıtım Mesajı : Gaming Found, oyuncular için özel olarak tasarlanmış bir sitedir. Bu site sayesinde, her türlü oyun için, kendinize oyun arkadaşları bulabileceksiniz. Oyunları tek başınıza oynamak istemiyorsanız, yapmanız gereken tek şey, gamingfound.com adresi üzerinden hesap açmak olmalıdır. Buradan açacağınız hesap akabinde, kendi sayfanızda video, fotoğraf ve müzik de paylaşabilirsiniz. Oyun içi görsel paylaşımları, müzik paylaşımları ve çok daha fazlasını sayfanız üzerinden yapabileceksiniz.

Gaming found platformu, henüz yeni olmasına rağmen, kısa zamanda çok sayıda oyuncu tarafından ziyaret edilmiştir. Her geçen gün daha da büyüyen bu özel platforma, tüm oyun tutkunlarını mutlaka bekliyoruz. Platform sayesinde, kendinize tek tuşla oyun arkadaşı bulabilirsiniz.

Oyuncu Bul ve Birlikte oyna sloganıyla faaliyet gösteren siteye kayıt olmak tamamen ücretsizdir. Arzu eden herkes, bu siteye tek tuşla kaydını gerçekleştirebilir.

Oyunları tek başınıza oynamak, yeterince heyecan vermiyorsa, siz de hemen pek çok kişi gibi gamingfound.com adresini ziyaret ediniz. Buradan kolayca Oyun Arkadaşı Bulma şansı elde edebileceksiniz. Siteyi beğendiğiniz takdirde, oyun meraklısı dostlarınıza da tavsiye edebilirsiniz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar ve iyi eğlenceler dileriz.