Author Topic: Güvenç OSGB - Guvencosgb.com  (Read 1812 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2131
    • View Profile
Güvenç OSGB - Guvencosgb.com
« on: December 13, 2016, 07:31:32 PM »
Güvenç OSGB - Guvencosgb.com

Guvencosgb.com adı altında faaliyet gösteren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile Güvenç İş Sağlığı - İş Güvenliği firmasını çok yakından tanıma fırsatı bulabileceksiniz. Firmanın iletişim bilgileri, sunmuş olduğu hizmetler ve çok daha fazlası sitede ziyaretçilere takdim edilmiştir.

OSGB olarak hizmet veren bir firma arıyor iseniz, yapmanız gereken tek şey, Güvenç OSGB’yi aramak olmalıdır. Güvenç OSGB, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından onaylı bir Ankara OSGB kurumudur.

http://guvencosgb.com isimli internet adresi üzerinden OSGB (Ortak Sağlık Güvenlik Birimi) ile alakalı aklınıza takılan sorulara da en detaylı yanıtları alabileceksiniz. Ankara ve çevre illerde OSGB kurumu olarak hizmet sunan Güvenç İş Sağlığı - İş Güvenliği firmasıyla gönül rahatlığıyla çalışmanızı tavsiye ediyoruz.

İş yerinizin çalışma şartlarını daha iyi bir hale sokmak isterseniz, bu konuda çalışabileceğiniz en iyi firma, hiç şüphesiz Güvenç İş Sağlığı İş Güvenliği Müh. Dan. Hiz. Tic. Ltd. Şti. adlı firmadır. Güvenç OSGB, iş yeriniz için hekim ve iş güvenliği uzmanı görevlendirecektir. Bu hekimler ve iş güvenliği uzmanları, iş yerinizin çok daha sağlıklı bir hale gelmesini sağlar.

Çalışanlarınızın sağlığı ve güvenliği sizler için önemli ise, Güvenç OSGB ile iletişim kurmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Güvenç OSGB sayesinde, hem iş yerinizdeki ekipmanlar daha güvenli hale gelecek hem de personelleriniz çok daha sağlıklı çalışabilecektir.