Author Topic: Vizyon film haberleri ve film incelemeleri - Vizyonfilmler.gen.tr  (Read 946 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2123
    • View Profile
Site adı : Vizyonfilmler.gen.tr

Siteyi tanımlayan başlık : Vizyon film haberleri ve film incelemeleri - Vizyonfilmler.gen.tr

Yayın hayatına başladığı ay ve yıl: Ocak 2016

Ayrıntılı Açıklamalar : Sinema tutkunlarına müjde! Vizyonfilmler.gen.tr adı altında faaliyet gösteren internet sitesi sayesinde, vizyon filmleri ile ilgili son dakika haberlerini okuyabileceksiniz.

Sitede; en popüler filmler hakkında çarpıcı incelemeler, yılın en iyi filmleri, yerli ve yabancı film ödülleri ile çok daha fazlası bir araya getirilmiştir. Sinema tutkunları, vizyonfilmler isimli internet adresine mutlaka giriş yapmalıdır.

Ant-Man, Cinderella, Lobster, Steve Jobs, Gift ve daha pek çok başarılı film ile ilgili kıymetli incelemelere, bu sitede yer verilmiştir. Vizyonfilmler.gen.tr sayesinde hem vizyondaki filmleri, hem de eski fakat unutulmayan filmleri yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz.

İnternet üzerinden vizyon film haberleri okumak istiyorsanız, tam olarak doğru adrese geldiniz. Vizyonfilmler.gen.tr platformu ile birlikte, vizyonda yer alan filmlerden en son haberleri okumanız mümkün olabilir.

En iyi film dalında Oscar almayı başaran filmleri, yine bu site üzerinden öğrenebilirsiniz. 1950 senesinden günümüze kadar, yıl yıl hangi filmler Oscar almış sorusuna buradan yanıt alabileceksiniz.

Sadece yabancı film incelemeleri değil, birbirinden kaliteli yerli film incelemeleri de bu site içerisinde sizleri bekliyor olacak. Çağatay Ulusoy'un başrol oynadığı Delibal filmi, Murat Yıldırım, Ezgi Mola, Nevra Serezli gibi ünlü isimlerin rol aldığı Kocan Kadar Konuş filmi ve daha birçok başarılı yerli film site içerisinde detaylı şekilde analiz edilmiştir.

Tüm sinemaseverleri bu siteye davet ediyoruz.