Author Topic: GTA 5′ te Ücretsiz Para ve Diğer Teklifler İçin Acele Edin  (Read 994 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2123
    • View Profile


GTA 5′ te Ücretsiz Para ve Diğer Teklifler İçin Acele Edin


Her yazımızda olduğu gibi bir başlangıç yapacaksak eğer, merhaba arkadaşlar.



Başlıkta belirttiğim gibi Rockstar Games, biz GTA severleri bir araya getirmeyi amaçlamakta ve yaz indirimlerinden faydalanmamız için bir yeni içerik daha getirmekte. Geçtiğimiz günlerde GTA 5 için gece kulübü güncellemesini duyduğunuzu, okuduğunuzu veya gördüğünüzü düşünerek; bu güncellemenin diğer aya (temmuz)  geleceği söylenmekte; bugünkü başlığımızın konusuna giriş yapabiliriz.



Şu an için bilmemiz gereken biz oyuncular için sunulan bu indirim, fırsat ve anlaşmalara değinelim.
Şu an ve 2 Temmuz arasında GTA Online‘ a giriş yapan arkadaşlarımız ” misafir listesi ” adı verilen listeye isimlerini otomatik olarak kayıt ettirmiş oluyorlar. ” Bu ne demek ? ” diyecek olursanız bu şu demek.
Özel kıyafet ve üniformalara, yeni tişörtlere, özel indirimlere sahip olacak bunun yanı sıra her hafta oyunda para ödülü alacaksınız. Oyuna yeni başlayanlar, çevrimiçi olarak oyunu oynadıklarında yaşadıkları hayal kırıklığını tahmin edebiliyorsunuzdur. Herkesin evi, villası, arabası, bir sürü kıyafeti, silahları, helikopterleri vb. araç gereçlere sahipken sizin sadece kıyafetlerinizin olması içler acısı. Oyuna başlayan herkes bir süre böyle hissettiği için oyunu yarıda bırakan arkadaşlar da bol sayıda mevcut. Eğer bu fırsattan yararlanırsanız sizin için de ortalama bir seviyede araç gereçlere sahip olacağınızı söyleyebilirim.



Bunun dışında oyun içinde ki çoğu indirim şu an mevcut olmayanlar ise yakın gelecekte bizlerle olacak. Eğer gayrimenkul krallığınızı büyültmek istiyorsanız Rockstar Games Biker Clubhouses and Businesses isimli işletmeyi 2 Temmuz‘ a kadar %50 indirimli olarak satma kararı almış. Tabi ki hangarları, işletme ofislerini, depoları ve tesisleri de içermekte. Aklınız orada olmasın 🙂
Sizler için oyunun zengini olma ihtimallerini arttıran Rockstar Games, oyun içinde bulunan soygun, yarış vb. oyunların ödüllerini ise 2 katına çıkartmış. Tabi ki unutmayın bu teklifler için son tarih 2 Temmuz.
Aynı zamanda oyuna bu hafta giren herkese şapka ve tişört hediye ediliyor. Kısacası verilen ödüllerin sayılamayacak kadar fazla olduğunu söyleyelim. Kısaca bu istenilen görevlerin yerine getirildiğini kabul edersek, yaklaşık olarak kazanacaklarınız şu şekilde olacak;
  • Her hafta bonus para  GTA$100,000 ile GTA$350,000 arasında
  • Gece kulübü temalı tişörtler
  • Üst düzey modifiye edilebilen araçlar
diye sayabiliriz. Tabi ki 3 kuruşa 5 köfte kimse vermiyor. Görevleri yaptıkça daha çok kazanacaksınız.
Ve ekstra bir bilgi daha verelim. Gece kulübü güncellemesinden sonra gece kulüplerinde Solomun, Tale Of Us, Dixon, ve The Black Madonna sanatçılarının şarkılarını müşterilerimize dinletebileceğiz.
Görevler için kolay gelsin diyorum ve unutmayın ki oyun sahibi olmayan arkadaşlar şu an oyun Steam Platformunda %67 indirimle 5 Temmuz‘ a kadar sizleri beklemekte.

https://store.steampowered.com/app/271590/


Kaynak: GTA 5 Ücretsiz Para