The resource requested could not be found on this server!
Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.
MHP, en az vekil sayısına sahip olduğu için Bahçeli’nin 7 Haziran seçimleri sonrası HDP’yi yok sayarak ‘Biz Meclis’te o tarafı flu görüyoruz’ dediği bölüme geçti.
1 Kasım genel seçimleri sonrasında Meclis’in yeni dönemi için 26. Dönem Milletvekilleri yemin etmek üzere Meclis’e gitti.
7 Haziran genel seçimleri sonrası, HDP’nin Meclis’teki yerini işaret ederek, “Sol tarafı flu görüyorum” diyen ve HDP sıralarına bakmayıp sırtını dönen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisi MHP, milletvekili sayısı bakımından 4. parti olması nedeniyle Meclis’in yeni döneminde en sol tarafta oturdu.