Author Topic: En Sevilen Başarı Hikayeleri  (Read 906 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2132
    • View Profile
En Sevilen Başarı Hikayeleri
« on: November 27, 2019, 08:24:28 PM »
En Sevilen Başarı Hikayeleri

Başarı hikayeleri hepimizi derinden etkileyen hikaye guruplarıdır. Birçok başarı hikayesi aslında yaşanmamıştır. Kişiye yön vermek, içindeki gizil gücü ortaya çıkarmak, kendine olan güven duygusunu ayağa kaldırmak için uydurulmuş hikayelerdir. Başarı hikayeleri insanları neden derinden etkiler. Çünkü kişi daha önce başarıya ulaşmak için bir mücadele etmiş ve pes etmiştir. Pes ettiği için kendisine kızgındır. Fakat bir türlü başarılı olacağına inanmaz. Çünkü umudu kırılmış ve başarılı olacağına ilişkin inancı kaybolmuştur. Başarı hikayelerinde kişinin zor şartlar altında çalışıp başarılı olması hoşuna gider. İçindeki kızgınlığına kızar ve kendine gelir. Bu kişi bu şartlar altında başarmışsa bende başarabilirim der ve yeni denemeler yapar. Bu güç ve ilhamla başarı elde eder.

Morfikir sitesi olarak başarısız olmuş, mutsuz, yolunu kaybetmiş insanlara umut olmaya, ışık olmaya adadık kendimizi. Bu yüzden sağlam ve kaliteli içerik üretmek için kendimize söz verdik. Sitemizi ziyarete gelen kişiler için bir zaman kaybı olmak istemedik. İçindeki umutları yeşertmek istedik. Bu yüzden editör arkadaşlarımız web sitemize günde 8-10 içerik eklemek yerine 3-4 tane olsun sağlam olsun, insanlar için anlamlı olsun ve özel olsun dedik. Bu yüzden sitemizde az, öz ve kaliteli içerikleri paylaşmaya özen gösterdik.

Morfikir sitemizde editörler içerik tararken her zaman tek kaynağı referans almadı. Her zaman alanında otoriter kişilerin görüşleri alınarak yazı dizileri oluşturuldu. Örneğin çocuklarda davranış bozukluğu konusunu yazı dizimizde ele alacağımız zaman bu konuda uzman çocuk psikologu, sınıf öğretmeni , rehber öğretmen gibi çocuklarla çok haşir neşir olan ve bu sektörün içinde olan kişilerin görüşleri alınarak hazırlandı. Bu yüzden yazılarımızdan her zaman okurlarımız maksimum fayda sağlamıştır.  Lüks otel odasında viski yudumlayarak fakirliği anlatan roman yazarlarından olmadık. Bu yüzden bütün paylaşımlarımızda kendinizden bir parça bulabilirsiniz. Sitemize ulaşmak, paylaşımlarımızı incelemek için siz de Morfikirler.com internet adresimize tıklayın.  Sitemizin gelişmesi için yazı dizilerimizi her gün düzenli okuyup, yazı dizimizin altına yorum yazmayı unutmayın. Sitemizi aktif olarak kullanmak için internet tarayıcınıza bizi eklemeyi unutmayın. Bir başka yazı dizisinde görüşmek üzere hoşça kalın.