Author Topic: Mesleki Yeterlilik Belgesi Sorgulama  (Read 804 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2141
    • View Profile
Mesleki Yeterlilik Belgesi Sorgulama
« on: February 21, 2020, 01:57:51 PM »
Mesleki Yeterlilik Belgesi Sorgulama

Mesleki Yeterlilik Belgesi almadan işe girmek imkânsız hale geldi. İşverenlere zorunlu hale getirilen yeterlilik belgesi son günlerde birçok işverenin başını ağrıtmaya başladı. 5544 sayılı kanuna göre yeterlilik belgesi olmayan eleman çalıştıran işyerlerine çalıştırdığı işçi başına 500 lira ceza kesilmeye başlandı. Mesleğinizle ilgili alacağınız yeterlilik belgesi size referans olacak işe girişleriniz kolaylaşacaktır.

Mesleki Yeterlilik Belgesi Sorgulama için Artun belgelendirme firmasını kullanabilirsiniz. Mesleki yeterlilik belgesi alarak siz de mesleğinizle ilgili iş fırsatlarını değerlendirin. Mesleki alanda gelişmek ve yükselmek için mutlaka mesleki yeterlilik belgenizin olması gerekir. Mesleki yeterlilik belgesi almak için mesleki eğitim veren kurumlara başvuru yapmanız gerekir. Kurumun mesleğinizle ilgili açmış olduğu eğitim programına katılmalısınız. Eğitimin sonunda yapılan sınavda başarılı olmalısınız. Sınavda başarısız olanlara 2 defa daha sınava giriş hakkı verilir.

Aytun belgelendirme firması birçok sektörde mesleki eğitim yeterlilik belgesi vermektedir. Aytun belgelendirme firmasından inşaat, tesisat, doğalgaz, makine, plastik, metal, ulaşım, harita sektöründe yetkilendirme belgesi alabilirsiniz. Mesleki yeterlilik belgesi hakkında detaylı bilgiye Artunbelgelendirme.com.tr bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz. Eğitim programları, sınavlar, yeterlilik belgesi alım şartları, istenen evraklar, yeterlilik belgesi alma süreci hakkında detaylı bilgiye web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Aytun belgelendirme firması mesleki eğitim konusunda birinci sınıf kalitede eğitim veren bir kurumdur. Kurum içinde çalışan uzman eğitici personel mesleğinize ilişkin incelikleri size öğretmektedir. İşe girmek için ihtiyacınız olan yeterlilik belgesini bu firmadan uygun fiyata kolay ödeme seçenekleri ile sahip olabilirsiniz. Eğitim programlarına dahil olmak için vakit kaybetmeden hemen firma ile iletişime geçin.

Artun belgelendirme firmasına ulaşmak ve eğitim programlarına dahil olmak için aşağıda verdiğimiz iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

Firmanın Güncel Adresi: Mehmet Akif Mahallesi Fatih Bulvarı Karaoğlu İş Merkezi No: 147 - 101 Kat 1 Sultanbeyli – İstanbul

Ofis İrtibat Numaraları: 0216 398 40 20 - 0216 398 40 23 - 0216 398 40 21

GSM: +0506 093 40 20

E-mail adresi: info@artunbelgelendirme.com.tr
Web Sayfası: Artunbelgelendirme.com.tr
Facebook sayfası: facebook.com/www.artunbelgelendirme.com.tr