Author Topic: Kaliteli Uzaktan Eğitim Sistemleri  (Read 732 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2123
    • View Profile
Kaliteli Uzaktan Eğitim Sistemleri
« on: April 20, 2020, 02:09:04 PM »
Kaliteli Uzaktan Eğitim Sistemleri

Uzaktan Eğitim Sistemleri hayatımıza büyük katkılar sağlar. Web sitemizden uzaktan eğitim sistemine ait yazılım programlarını inceleyebilir, firmanızın ihtiyacı olan yazılımları uygun fiyata kolay ödeme seçenekleri ile sahip olabilirsiniz. Firmamıza ulaşmak için web sitemize E-uzaktan.com bağlantı adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Uzaktan eğitim, eğitimin en temel ilkelerinden birisi olan eğitimde fırsat eşitliğini sağlar. Bugün birçok insan vakti olmadığı, herhangi bir işte çalıştığı için eğitim faaliyetlerine katılamamaktadır. Uzaktan eğitim sistemi bu olumsuzlukları ortadan kaldırır. Kişi eğitim sistemine istediği an dahil olur. Eğitimi dört duvar arasından çıkarıp internetin olduğu her yerden eğitim yapılmasına imkan sağlar. Bugün uzaktan eğitime katılmak için internete girebileceğiniz bir bilgisayar, tablet ya da akıllı telefonunuzun olması yeterlidir. Uzaktan eğitim için cihazınıza ekstra bir program yüklemenize gerek yoktur.



Uzaktan eğitim, eğitimin maliyetini düşürür. Bugün bir eğitim kurumu eğitim vermek için bir bina kiralaması gerekir. Bu binanın elektrik, su gibi faturaları da olacaktır. Tüm bunlar eğitimin maliyetini arttırır. Uzaktan eğitim ile birçok kurum bu masraflardan kurtulur. Uzaktan eğitim öğrenci açısından da büyük katkı sağlar. Uzaktan eğitime dahil olan kişi normal bir eğitimde kişinin eğitim kurumuna gitmesi için ulaşım giderleri olacaktır. Kişi evinden ya da çalıştığı yerden uzaktan eğitime dahil olabilir. Böylece zamandan ve ekonomiden yana tasarruf etmiş olur.

Uzaktan eğitim ile aynı anda birçok kursiyere ulaşabilirsiniz. Bütün kursiyerlere yapacağınız duyuru ve ilanları bir tıklama ile toplu bir şekilde gönderebilirsiniz. Uzaktan eğitim sistemi ile eğitim daha planlı hale gelir. Kişi eksik olduğu konuları ders kayıtlarından tekrar tekrar izleyerek eksiklerini kapatabilir. E-sınav modülü ile almış olduğu eğitimin ne ölçüde başarılı olduğu kolayca tespit edilir.

Uzaktan eğitim sistemini kurumunuza entegre edebilmek için ihtiyacınız olan yazılımları firmamızdan temin edebilirsiniz. Yazılımların nasıl kullanıldığını size ekibimiz detaylı olarak anlatacaktır. Yazılım programı hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için bizlere aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizi bu bağlantı üzerinden inceleyebilirsiniz.

https://www.e-uzaktan.com