Author Topic: WhatsApp sanal numara nereden alınır?  (Read 747 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2137
    • View Profile
WhatsApp sanal numara nereden alınır?
« on: May 21, 2020, 02:50:03 PM »
WhatsApp sanal numara nereden alınır?

WhatsApp sanal numara kullanımı son günlerde ülkemizde çok yaygınlaştı. İş dünyasında WhatsApp uygulamasını aktif olarak kullanan kişiler, özellikle özel yaşamla iş yaşamını ayırt etmek isteyenler tarafından çok sık tercih edilmektedir. Android işlerim sistemli birçok akıllı telefonlar artık 2 tane WhatsApp hattını 1 cihaz üzerinden çalıştırma imkanı sunmaktadır. Yani cihazınıza tahsis edeceğiniz Whatsapp sanal numara ile siz de cihazınızda 2 tane WhatsApp hesabı aktif edebilirsiniz.

Size tanımlayacağımız numaralar yurt dışı kaynaklı numaralardır. Hollanda, İtalya, Almanya, Fransa, İngiltere gibi dünyanın farklı ülkelerine ait numaraları satın alırken dikkatli olmalısınız. Almanya’ya gidecekseniz, bu hatları yurt dışındaki işleriniz için kullanacaksanız gideceğiniz ülkeye ait numara almanız tavsiye edilir. Böylece işlemlerinizi daha uygun fiyata yapabilirsiniz.  Sanal hatlar ile normal hatlar arasında hiçbir fark yoktur. Normal bir hattan yaptığınız Telefon onay gibi işlemlerinizi sanal numara ile de yapabilirsiniz.

Şimdi gelelim asıl konuya, peki sanal WhatsApp numara nasıl ve nerden satın alınır. Bu işlemi sağlam firmalardan yapmalısınız. Bu iş konusunda mağdur olup zor duruma düşmenizi istemeyiz. Bu yüzden sizlere Onaay.com firmasını tavsiye ediyoruz. Köklü ve sağlam bir firmadır. Merdiven altı kaçak göçek iş yapan bir firma değildir. Yasal bir firma olup ürün ve hizmetleri gerekli merciler tarafından sürekli denetlenmektedir.