Author Topic: Otomotiv.Net ile İkinci El Otomobil Al Sat  (Read 677 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2123
    • View Profile
Otomotiv.Net ile İkinci El Otomobil Al Sat
« on: June 30, 2020, 05:13:50 AM »
Otomotiv.Net ile İkinci El Otomobil Al Sat

Otomobilinizi satışa çıkarmak istiyorsanız, hiç vakit kaybetmeden Otomotiv.Net isimli internet adresine giriş yapınız. Site vasıtasıyla, ücretsiz olarak ilan oluşturabilirsiniz. Buradan oluşturacağınız otomobil ilanı, her gün çok sayıda kişi tarafınca görüntülenecektir. Siteye her gün ikinci el otomobil satın alma isteğiyle birçok kişi ziyarette bulunuyor. Bu kişiler, ilanınıza ekleyeceğiniz irtibat numaraları üzerinden size ulaşabilir.

İkinci el otomobil satış ve alış ihtiyaçlarınızı karşılamak adına, siz de bundan sonra, Türkiye'nin yeni trendi olan Otomotiv.Net ile çalışabilirsiniz. Burada sadece otomobil ilanları yer almaz. Otomobil ilanlarına ek olarak; motosiklet ilanları, arazi araçları, deniz araçları, atv modelleri, çeşit çeşit karavanlar ve çok daha fazlası sitede bulunabilecektir.



Otomobilleriniz için yedek parça almak veya satmak isterseniz, yine bu hususta otomotiv.net adresinden yararlanabilirsiniz. Sitede çeşitli iş makinaları, araç servis ilanları ve kiralama ilanları da yer alır. Rent a car hizmetleri ile filo kiralama hizmetlerini buradan alma imkanınız mevcuttur.

Her ilan içerisinde, ilan sahibinin telefon ve WhatsApp bilgileri kendine yer bulmuştur. Ayrıca ilana dair en az bir görsel, ilan sahibinin adı soyadı, bulunduğu il, ilçe gibi çok sayıda bilgi yine ilana eklenir.

İkinci el araç almak veya satmak için, siz de Türkiye'nin yeni trendi olan Otomotiv.Net platformunu kullanabilirsiniz. Herkese şimdiden keyifli alışverişler dileriz.