Author Topic: Bitci'den, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne destek  (Read 110 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2141
    • View Profile
Bitci'den, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne destek
« on: February 12, 2024, 07:15:16 PM »
Bitci, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne destek için TOFD Token’ı arz ediyor

Bitci, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile iş birliği yaparak engelli bireylerin yaşamını iyileştirmeyi amaçlayan TOFD Token'ı geliştirdi. Arzı, Bitci’de başlayan token’dan elde edilecek gelir engelli bireylerin hayatlarını iyileştirmeye ve onlara daha erişilebilir bir yaşam sağlamaya yönelik projelerde kullanılacak.



Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırma amacı doğrultusunda Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile iş birliği gerçekleştirdi. İş birliği kapsamında borsa, TOFD Token’ın arzını gerçekleştirecek.

Yardım toplama amacıyla arz edilen token projesiyle engelsiz bir yaşam kurulmasına destek olunurken, özellikle omurilik felçli bireylerin ve ortopedik engelli kişilerin yaşamının bir nebze olsun kolaylaştırılması hedefleniyor. Herhangi bir getiri beklentisi sunmayan TOFD Token’ın, dolayısıyla arzının ardından listelemesi de yapılmıyor.

TOFD Token aracılığıyla toplanan yardımlar, engelli bireylerin hayatlarını iyileştirmeye ve onlara daha erişilebilir, engelsiz bir yaşam sağlamaya yönelik projelerde kullanılacak. Bu sayede token sahipleri, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek toplumsal fayda sağlama fırsatı buluyor. Bu yaklaşım, kripto para birimlerinin sadece finansal kazanç amacıyla değil, aynı zamanda toplumsal ve insani projelere destek sağlamak amacıyla da kullanılabileceğine yönelik örnek teşkil edecek.

TOFD Token arzına ilişkin açıklamalarda bulunan Bitci CEO’su Ahmet Onur Yeygün, “Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile yaptığımız iş birliği kripto paraların sosyal fayda sağlayan projelere destek olma ve finansman sağlama noktasında önemli bir potansiyel taşıdığını gösteriyor. Bu kapsamda biz de arzını gerçekleştirdiğimiz TOFD Token aracılığıyla toplanacak yardımlarla, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve onlara daha erişilebilir bir dünya sunmak adına önemli bir adım atıyoruz.” dedi.

TOFD Token arzında her 20 bin Token alımına 1 adet tekerli sandalye yardımı yapılarak bir engelliye destek olmak amaçlanıyor. Toplam 50 milyon adet üretilecek token, 1 TRY’den arz ediliyor. Kilitli bir biçimde arz edilen TOFD Token’ın minimum katılım adeti 1 token olarak belirlenirken, maksimum alım tutarı 50 milyon olarak duyuruldu.

Destek için link; https://www.bitci.com.tr/projects/TOFD