Author Topic: Kiralık araçlar arıyorsanız veya aracınızı kiralamak isterseniz tıklayın  (Read 89 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2141
    • View Profile
Site adı : Kiralikarabalar.com.tr

Siteyi tanımlayan başlık : Kiralık araçlar arıyorsanız veya aracınızı kiralamak isterseniz tıklayın

Yayın hayatına başladığı ay ve yıl: Haziran 2013

Ayrıntılı Açıklamalar : Her gün çok sayıda araç sahibi, kiralikarabalar.com.tr isimli internet adresine giriş yaparak, buradan aracını kiraya vermekte ve gelir elde etmektedir. Siz de aracınızı fazla kullanmıyorsanız ve aracınızdan gelir elde etmeyi planlıyorsanız, hiç vakit kaybetmeden bu siteye giriş yaparak ilanınızı ücretsiz bir şekilde oluşturunuz. İlanınızı oluşturmanız akabinde, kısa zaman içerisinde sizi telefon ile arayıp aracınızı kiralamak isteyen kişiler çıkabilir.

Kiralık araçlar platformu olarak faaliyetlerini büyük bir başarıyla sürdüren kiralikarabalar.com.tr adresi, her geçen gün daha da büyümektedir. Araç kiralama konusunda ücretsiz olarak aracılık hizmetleri sunan site, büyük beğeni toplamaktadır.



Rent a car firmalarına yüksek komisyon ödemek istemiyorsanız, siz de hemen kiralikarabalar.com.tr içerisine girerek buradan bedava araba kiralama ilanınızı oluşturunuz.

Acil olarak araç kiralamak isteyenler de buradan ihtiyaçlarına en güzel şekilde çözüm bulabilir. Site üzerindeki ilanlara göz atarak, size en uygun aracı dakikalar içerisinde bulma şansınız olacaktır.



Türkiye'mizin 81 ilinden, her türlü marka ve modelde çok sayıda kiralık araç bu sitede sizleri bekliyor. Araç kiralamak isteyenler ya da araçlarını kiraya vermeyi arzu edenler bu siteden en güzel şekilde yararlanabilir.

Site içerisinde yer alan her ilanın detaylı fotoğrafları mevcuttur. Herhangi bir aracı kiralamadan evvel, o aracın tüm kısımlarına detaylıca göz atabilirsiniz. Aracın motor hacmi, kilometresi, yakıt tipi, günlük kiralama ücreti ve fazlası yine site içerisinde paylaşılmıştır. Araçları ister günlük, ister haftalık, isterseniz de aylık olarak kiralama şansınız olacaktır.