Author Topic: Güncel namaz vakitleri namaz.mobi adresinde  (Read 1187 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2132
    • View Profile
Güncel namaz vakitleri namaz.mobi adresinde
« on: July 09, 2017, 11:31:53 PM »
Güncel namaz vakitleri namaz.mobi adresinde

Namaz.mobi adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site üzerinden çok sayıda şehir için namaz saatlerini öğrenme fırsatı bulabilirsiniz. İstanbul'dan Ankara'ya, Konya'dan Adana'ya kadar Türkiye'nin tüm illeri için güncel namaz vakitleri, bu sitede bulunabilecektir. Namaz.mobi adresinde sadece Türkiye için değil, yurt dışı için de namaz vakitleri mevcuttur. Almanya, Hollanda, Amerika ve daha pek çok ülke için bölge bölge güncel namaz vakti bilgisi, sitede ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

İnternetten namaz vakitleri takip etmek isterseniz, hiç tereddüt etmeden namaz.mobi içerisine giriş yapınız. Bu site ile birlikte, namazlarınızı en doğru vakitte kılma şansı elde edebileceksiniz. Namazı doğru zamanda kılmak son derece büyük önem arz etmektedir. Namazlarımızı gecikmeli olarak kılarsak, sevabımızı da azaltmış oluruz. Bir gerekçemiz yokken, namazı kazaya bırakmak ise kesinlikle doğru değildir.

Namaz.mobi isimli web sitesi içerisinde sadece namaz vakitleri kendine yer bulmamıştır. Bu siteye girenler, güncel namaz vakitlerini öğrenebileceği gibi, aynı zamanda İslamiyet üzerine de kıymetli bilgilere ulaşabilir. Sitenin http://namaz.mobi/islam sayfası içerisinde, her Müslüman'ın bilmesi gereken çok kritik bilgiler yer almaktadır.

Çeşit çeşit ayet ve sure yine namaz.mobi ziyaretçileriyle paylaşılmıştır. Surelerin Türkçe meali ve aynı zamanda Arapça halleri site üzerinde bulunabilir.

Namazı nasıl kılacağınızı bilmiyorsanız asla dert etmeyiniz. Namaz.mobi adresi üzerinden namazın kılınışı ile ilgili önemli bilgiler sizleri bekliyor olacak. Sabah namazından öğle namazına, cuma namazından bayram namazına kadar her namaz için öğretici pek çok içerik sitede yer almıştır.

Özetlemek gerekir ise, internet üzerinden namaz vakitlerini öğrenmek ve İslamiyet üzerine faydalı bilgiler toplamak isteyenler, hiç tereddüt etmeden namaz.mobi sitesine ziyaretini gerçekleştirmelidir. Siteyi beğendiğiniz takdirde dostlarınıza da mutlaka öneriniz.