Author Topic: Youtube Abone Sayacı  (Read 1179 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2123
    • View Profile
Youtube Abone Sayacı
« on: September 22, 2017, 01:59:26 PM »
Youtube Abone Sayacı

Youtube üzerinden para kazanmak isteyenler, youtube kanalı olanlar ya da youtube kanalı açmayı planlayanlar, mutlaka youtubeturkiye.net adresine giriş yapmalıdır. Site üzerinden Youtube ile ilgili son derece kıymetli bilgiler edinme fırsatınız olacaktır. En son Youtube haberleri, yeni açılan bazı önemli Youtube kanalları hakkında bilgiler ile çok daha fazlası sitede bulunabilir.

Youtube kanal sahipleri, abone sayılarını arttırmak isterse, bu konuda youtubeturkiye.net sitesinden bilgi toplayabilir. Sitede Youtube abone arttırma üzerine son derece çarpıcı bilgiler kendine yer bulmuştur. Sitedeki bu bilgiler ışığında, siz de artık hayal ettiğiniz abone sayılarına kısa zamanda ulaşabilirsiniz.

Youtube için Canlı Abone Sayacı yine bu sitede bulunabilecektir. Sitenin canli.youtubeturkiye.net bölümüne girenler, burada son derece özel bir sayaç sistemi ile karşı karşıya kalabilir.

Türkiye'de en çok abone hangi kanallarda diye merak ediyorsanız,  bu konuda da hemen youtubeturkiye.net adresine bağlanmalısınız. Zira burada en fazla abonesi bulunan ilk 10 youtube kanalı sizler için listelenmiştir. Listenin ilk üç sırasını sizlerle buradan paylaşmak istiyorum. Birinci sırada tahmin edebileceğiniz üzere netd müzik var. 7 milyon aboneye sahip olan netd müzik, bu alanda birinci sırada. İkinci sırada ise bir oyun kanalı bulunmakta. Bu kanalın ismini oyun meraklıları zaten biliyor olmalı. NDNG - Enes Batur kanalının yaklaşık 5 milyona yakın takipçisi bulunmakta. Üçüncü sırada ise üç buçuk milyon abone ile OHA diyorum! kanalı yerini almıştır.

Youtube Abone Sayacı adresinde, en çok izlenen kanallar da sizleri bekliyor olacak. Bu sitede Youtube ile ilgili aklınıza gelebilecek ne varsa hepsi bir araya getirilmiştir. Sizi de bu özel platforma davet ediyoruz.