Author Topic: En iyi geri dönüşüm projeleri - Yaphadiyap.com  (Read 1821 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2123
    • View Profile
En iyi geri dönüşüm projeleri - Yaphadiyap.com
« on: December 13, 2016, 04:25:35 PM »
Site İsmi : YapHadiYap.com

Site Konusu : En iyi geri dönüşüm projeleri - Yaphadiyap.com

Domain Kayıt Zamanı : Kasım 2016

Tanıtım ve Açıklamalar : Yaphadiyap.com adı altında yayın hayatına başlayan internet sitesine hoşgeldiniz. Site ile birlikte, birbirinden kıymetli Geri dönüşüm projeleri öğrenme fırsatı elde edebilirsiniz.

Yaphadiyap.com isimli internet adresi, ziyaretçilerine Kendin Yap fikrini aşılamayı amaçlamaktadır. Sitede A’dan Z’ye her konu üzerine yaratıcı paylaşımlar yer almaktadır. El işinden tutun teknolojiye, yemekten bahçeye kadar her konu üzerine çok çarpıcı fikirler, sitede ziyaretçilere takdim edilmiştir. Örnek vermek gerekir ise, sitede kendine yer bulan Bahçe adlı kategoride; Evde maydanoz nasıl yetiştirilir, vahşi doğada su nasıl elde edilir, paletleri kullanarak nasıl ağaç ev yapılır gibi çeşit çeşit içerikleri bir arada görebilirsiniz.

Teknolojiye ilgi duyanlar da yine yaphadiyap.com adresindeki fikirlere bayılacaktır. Sitede yer alan teknoloji bölümü sayesinde; cep telefonları için kablosuz şarj yapmayı bizzat öğrenebilecek, taşınabilir mini bir buzdolabı oluşturabilecek, el yapımı powerbank ya da mobil şarj istasyonu yapmayı görebileceksiniz.

Her türlü konu hakkında Nasıl yapılır sorusuna yanıtlar alabileceğiniz yaphadiyap.com sitesine, herkesi davet ediyoruz. Sitede kendine yer bulan fikirler hoşunuza gider ise, siz de bu özel platformu, dostlarınıza önermeyi unutmayınız.

YapHadiYap.com projesinin temel amaçlarından bir tanesi, site ziyaretçilerine dünyamızın mevcut kaynaklarını en verimli şekilde kullanmayı öğretmesi ve eldeki kısıtlı imkanlarla mucizeler yaratan nesiller yetiştirmektir. Bu bağlamda, geri dönüşüm ve kendin yap konularıyla alakalı kıymetli paylaşımların yer aldığı yaphadiyap.com sitesini, sosyal medya üzerinden de takipçilerinizle paylaşmayı unutmayınız.

Aktif bir facebook kullanıcısı iseniz, https://www.facebook.com/Yaphadiyapcom adlı sayfayı takip edebilirsiniz. Facebook.com/Yaphadiyapcom sayfasında da, tıpkı yaphadiyap.com içerisinde olduğu gibi geri dönüşüm üzerine çok değerli paylaşımlar kendine yer bulmuştur.