Author Topic: Whatsapp Grup İsimleri mi aramıştınız?  (Read 1507 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2132
    • View Profile
Whatsapp Grup İsimleri mi aramıştınız?
« on: January 24, 2017, 09:58:10 PM »
Whatsapp Grup İsimleri mi aramıştınız?


Whatsapp uygulaması ile artık hem Android telefonlar üzerinden hem de iOs tabanlı iPhone ya da tabletlerden internete bağlı olmak şartıyla sınırsızca mesajlaşmak mümkün. Whatsapp uygulamasını kullanan kişilerin karşıdaki kişilere kendisini tanıtması için avatarları (yani kişi resimleri) ve Whatsapp durumları ile kendilerine has iki özelliği, mutlaka kişiselleştirmeleri gerekiyor.

Whatsapp konuşması yaptığınız kişinin resmi altında bir de durumuna ilişkin bir mesaj bulunuyor. İşte konumuz da tam olarak buradaki mesajlar. Default olarak İngilizce ve whatsapp kullandığını belirten bir cümle duruyor. Açıkçası bu şekilde hiç de havalı bir profil sahibi olmuş olmuyor kullanıcılar.

Bu durumda yapılması gereken çok basit. Size kişiliğinizi yansıtacak ya da o an sizi merak eden kişilere bir cümle ile duygu ve düşüncelerinizi ifade etmenize yarayacak şekilde ilgili yeri düzenlemek.

Bunun yanında whatsapp’ı çok daha eğlenceli hale getiren şey oluşturulan gruplar. Bu gruplar arkadaş çevrelerini bir araya getirebileceği gibi Facebook’daki gruplar gibi daha özel bir konu için insanların bir araya gelebilmesine de yardımcı oluyorlar. Bu şekilde gruba dâhil olan herkes aynı konuşma mesajlarını alma ve yazdıklarını aynı anda tüm gruptaki kişilere iletme şansına sahip oluyorlar.

Bu gruplarda da ihtiyaç duyulan şey Whatsapp Grup İsimleri elbette. Örneğin grubunuzun dini bir paylaşım için bir araya geldiğini farz edelim, bu durumda da ihtiyacınız olan şey Dini Whatsapp Grup İsimleri olacaktır.

İşte tüm bu ihtiyaçlarınız için bu sözleri durum ifade eden güzel cümleleri bulabileceğiniz güzel bir platform olarak sitemizi ziyaret etmelisiniz.

Birbirinden güzel ve her konuda aradığınızı bulabileceğiniz hazır ve havalı whatsapp sözlerini gruplandırılmış bir şekilde bulabilmeniz mümkün. Artık sitemiz sayesinde saatlerce durumuma ne yazmalıyım acaba diye düşünmek zorunda kalmayacaksınız ve hemen harekete geçebileceksiniz. Hepinizi sitemize bekliyoruz.