Author Topic: Terlik Modelini Belirleyen Marka  (Read 953 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2131
    • View Profile
Terlik Modelini Belirleyen Marka
« on: May 01, 2019, 09:32:40 PM »
Terlik Modelini Belirleyen Marka

Terlik sektörü, özellikle şıklığı ve sağlığı bir arada kullanan sektörlerin başında gelmektedir. Şıklığı olduğu kadar terlikte ayak sağlığı da çok önemlidir. Sağlık çalışanlarının vazgeçilmesi durumunda olan sabo terlik neredeyse bütün sağlık çalışanlarının tercih ettiği terlik türüdür. Bu terliklerin taban özelliği ortopedik olarak ayak sağlığını korumaya yönelik üretilen terliklerdir. Sabo terlikler, iş yaşamında özellikle doktor ve hemşirelerin kullandığı, anti bakteriyel ve statik elektriklenmeden etkilenmeyen, bakteri üretmeyen özelliğe sahiptir. Terliklerin ortopedik oluşu, özellikle hastalarla iç içe olan sağlık çalışanlarının koruyucularıdır. Yoksa ayakları rahatsız olan kişinin hareket sayısı da kısıtlanır.

 

Rahatlık ve Şıklık Bir Arada

Sabo terlik günümüzde tek tip terlik modellerini çok geri de bırakmıştır. Birçok model seçenekleri sunmaktadır. Bunlardan, parmak arası terlik ayaklarda sağlıkla şıklığı bir arada taşımaktadır. Islanmaktan etkilenmeyen, tatilin şık ve sağlıklı terliğidir. Sabo terlik çeşitlerine, plaj terliğivederi terlik de bulunmaktadır ki, ayak sağlığı sürekli korunsun. Sabo terlik insan hayatına uzun zaman önce girmiştir. Ancak son yıllarda sabo terlilerdeki şıklık, zarafet ve sağlık bir arada bulunmaktadır. Gerek günlük yaşamda, gerek iş yerinde gerekse tatillerde sağlığı önemseyen kişilerce tercih edilmektedir. Sağlık Çalışanlarının tercih ettiği sabo terlikler, deri terlik, sandalet,mantar tabanlı terlik ve birçok sandalet çeşitleri içinbirçok seçenek sunmaktadır. Önü kapalı ve arkası açık sabo terlikler sağlık sektöründe en fazla tercih edilen terliklerdir. Tabanlarının rahatlığı, anti bakteriyel oluşu, sürekli hareketlilik ayak sağlığının en fazla önemsenmesi gereken durumlarıdır. Yaz aylarında sandalet çeşitleri ayakların mantar oluşumunun da önüne geçiyor.

 

Sabo Terlik Neden önemli Özellikleri Nelerdir?

Günümüzde deri terlik sektörü geleneksel terlik model ve biçimlerini geride bırakmıştır. Artık insanların bilinçlenmesi ve yeni kuşağın sağlıklı yaşamı öne çıkarması birçok alanda olduğu gibi sağlıklı terlik alanında da bir sektör oluşmuştur. Sağlık çalışanlarının en fazla tercih etmesinin yanı sıra sabo terlikler artık evlerde ve günlük yaşamda da yerini almıştır. Sabo terlik modelleri genellikle önden kapalı ve arkadan açıktır. Bu model, terliğe hem ciddiyet, hem estetik hem de rahatlık sağlamaktadır. Sağlıkçılar sabo terlikleri genellikle beyaz tercih ederler ancak son zamanlarda lacivert olanları da sağlıkçılar arasında kullanılmaktadır. Sabo terliklerin en önemli özellikleri ve sağlıkçıların tercih etmesinin temel sebeplerinden biri anti bakteriyel ve anti statik oluşlarıdır. Bu iki özellik sabo terliklerin sağlıklılığının bir göstergesidir. Son çıkan sandalet modelleri ve daha ayrıntılı özellikler konusunda bilgi almak için sabomar.com isimli sitemizi ziyaret edebilirsiniz.