404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.

Putin’den sert tepki! Tamamen saçmalık


Putin’den sert tepki! Tamamen saçmalık

Rusya, ABD’li istihbarat yetkililerinin, Rusya’nın elinde Donald Trump veya ABD başkanlık seçimini kaybeden rakibi Hillary Clinton hakkında özel ve zedeleyici belgeler bulunduğu iddialarını “tamamen saçmalık” olarak değerlendirdi.

Kremlin Sözcüsü Peskov, gazetecilere yaptığı açıklamada, benzer iddiaların Rusya-ABD ilişkilerine zarar vermek için ileri sürüldüğünü belirterek, görev süresi biten Beyaz Saray yönetiminin giderken iki ülke ilişkilerini bozuk şekilde bırakma histerisi içerisinde olduğunu kaydetti.

“Trump’la iligli hassas bilgiler yok”

Peskov, “İlgili açıklamalar gerçeği yansıtmıyor. Kremlin’in elinde Trump’la ilgili hassas bilgiler yok.” dedi.

Amerikan istihbarat birimleri, ABD Başkanı Barack Obama ve Trump’a, Rusya’nın Trump’ın özel hayatı ve mali durumu hakkında hassas bilgilere sahip olduğu iddialarını içeren bir rapor sunmuştu.

Raporda, Rusya’nın Trump’ın başkanlık seçimini kazanmasına dolaylı olarak yardım ettiği hakkında verilere ulaştığı ve Trump’a yakın kişilerin doğrudan Rus yetkililerle bağlantısının devam ettiği iddiaları da yer almıştı.

Putin’den sert tepki! Tamamen saçmalık ile Benzer Yazılar:

11 Ocak 2017 Saat : 9:14

Putin’den sert tepki! Tamamen saçmalık Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

 Son Yazılar FriendFeed

Son Yorumlar